Rainbow 3D Dekoratívne Okno Držať Film Vzory Vinyl Žiadne Lepidlo Okno ochrana Osobných údajov Film Statické Držať vitráže Okien Nálepky

Novinka

€5.29

/ €5.88

Skladom

Malé Tipy pre VÁS,prečítajte si, prosím, pred nákupom.

Vezmite prosím na Vedomie, že Toto Okno Film sa Vzťahuje Len na Hladké Sklenené Povrchy.Nevzťahujú na Vonkajšie okná alebo Okná s Crack. Nezabudnite odstrániť priehľadný podklad strane pred uvedením na sklo, alebo to nebude lepit(Použite pásku na rohu zadnej strane (hladké strane), aby sa rýchlo odstrániť podklad ochranný film). Prosím, použite sušič vlasov na zmiernenie film v chladnom počasí (Tepelne Odolný až 176℉)

Prečo si vybrať Okno Filmu?

Lepidlo Zadarmo Dizajn

Statické držať window film, jednoduchý na inštaláciu a odstránenie v niekoľkých minútach s žiadne rezíduá. Žiadne škodlivé látky uvoľnenie.

Poskytujú Súkromie a Nechajte Svetlo v

Poskytujú vysokú ochranu súkromia držať vtáky z zrútilo a domáce zvieratá, štekanie z vidieť mimo. Bez rozbité slepý už.

Široko Aplikácie

Bežne používané na pracovňa,obývacia izba,spálňa,kúpeľňa,posuvné dvere alebo okná. Nahradiť tradičné záclony s týmto elegantné a krásne okno film.

Rozmery a Balenie

Veľkosť: 30/45/60/75/90x100cm/200 cm, Prosím, merať a zaznamenávať dĺžka a šírka každý kus skla plánujete odtieň prvý. Odporúčame kúpiť 5-15% viac za odpady alebo odrezky.

Package: Jeden súvislý roll (nie oddelených kusov) Zahrnúť: Produkt; Inštalácia nástroja Sme si balík nich súlade s EPE,vonkajšia vrstva bublina film na ich ochranu. Niektoré špeciálne výrobok je chránený papierovej dutinke.

Ako nainštalovať okno filmu?

1.Čisté sklo(uistite sa, že váš pohár je čisté a hladké).

2.Mokré sklo(viac vody,tým lepšie).

3.Strih filmu do požadovanej veľkosti a odlúpnite priehľadný podklad filmu.

4.V minulosti hladkú stranu na sklo.

5.Škrabka na film z nahor, nadol,doľava alebo doprava.

6.Odstrihnite film(nechajte malú medzeru asi 1 cm medzi filmom a okno nechať prietok vody von).

Otázky A Odpovede

Q1:Prečo moje okno film nemôže držať?

A1:nie mokré okno s vodou, alebo neboli odstránené priehľadný podklad filmu. Nezabudnite prosím odstráňte ochranný film, alebo to nebude držať.Ak ste odstránili ochranný strane,si môže uplatniť zlej strane. Prosím vložte hladké strane okna.

Otázka 2:Prečo existuje tak veľa bubliny?

A2:Príliš málo vody. Prosím zložiť a sprej veľa vody,čím viac vody,tým lepšie.

Q3:Prečo okraji môjho okna film začal spadol?

A3:okraji film je príliš blízko k oknu. Prosím, nechajte malú medzeru(asi 1 cm )dajte prietok vody tak, že film môže držať dobre.

Štítky: podpis okno film, nálepky na sklo, htv vinyl roll, stick vinyl, film dreva, vlastné hologram, sticky okno ochrana osobných údajov film, statické nálepky okno, 3d falošné okno, 4 diery omeletu pan

Veľkosť 30/45/60/75/90x100cm 30/45/60/75/90x200cm
Priemerná dĺžka života 5-8 rokov
Životného prostredia Cez Európu EN71-3 normy a SGS
Povrchová Úprava Znečistený
Číslo Modelu 004
Druh 3D
Materiál Vinyl
Funkcia Tepelná Izolácia
Hrúbka 0.24 mm

Napísať recenziu

Rainbow 3D Dekoratívne Okno Držať Film Vzory Vinyl Žiadne Lepidlo Okno ochrana Osobných údajov Film Statické Držať vitráže Okien Nálepky

Rainbow 3D Dekoratívne Okno Držať Film Vzory Vinyl Žiadne Lepidlo Okno ochrana Osobných údajov Film Statické Držať vitráže Okien Nálepky

Malé Tipy pre VÁS,prečítajte si, prosím, pred nákupom. Vezmite prosím na Vedomie, že Toto Okno Film sa Vzťahuje Len na Hladké Sklenené Povrchy.Nevzťahujú na Vonkajšie okná alebo Okná s Crack. Nezabudnite odstrániť priehľadný podklad

Súvisiace produkty