USBkiller V3 USB vrah S prenos USB udržanie svetového mieru U Diskov Miniatur moc Vysoké Napätie Pulzný Generátor

Novinka

€22.13

/ €31.62

Skladom

USBKILLER3 pridáva prepínač (ekvivalent poistenie funkcia), aby sa zabránilo nezvratné poškodenie spôsobené misoperation, a kovový kryt má lepšie textúry.

Tento produkt sa používa na USB rozhranie, tlakové skúšky, nemôže byť použité proti štátu a etické správanie! !

POZNÁMKA :Len pre testovanie a výskum, sporov a nepriaznivé dôsledky obchod nie je zodpovedný za to, prosím, starostlivo zvážte, pred nákupom! ! !

Tento produkt je zapojený do vyžaduje USB rozhranie. To bude automaticky absolutórium. Potrebujete len nahrať údaje, ktoré potrebujete merať s inými meradiel, keď je vypúšťanie. Odporúča sa však, že spojenie pracovného času je menej ako 10 sekúnd.

V limit prípade, že sa nesmie presiahnuť 30 sekúnd. Pretože produkt má veľa komponenty umiestnené na veľmi malej ploche, účinok je zrejmý. Podľa predpoklade, že nie je schopný čakať na dobrý odvod tepla (nútené chladenie), prosím neprekračujte uvedené pracovný čas.

Tento produkt je vhodný iba pre počítač, základné dosky, priemyselné riadiace zariadenia, zdravotnícke zariadenia, zariadenia na skúšanie meradiel a iných diskrétnych napájanie mainframes alebo ich možnosti.

Jeho rozhranie USB TYP-A.

Nedá sa pouţiť: microusb .Usb typec. Osvetlenie .Pin-intenzívne rozhranie.

Obrázky použité v tejto príručke sa môžu mierne líšiť od skutočného produktu vzhľad alebo výsledky merania, ktoré môžu byť spôsobené mierne rozdiely v elektrických charakteristík komponentov, typu a dávky komponentov.

Tento produkt používa rôzne komponenty, aktualizácie produktov, a obsah návodu podliehajú zmenám bez predchádzajúceho upozornenia.

Bezpečnostné Opatrenia

Udržať výrobkov a obalových materiálov mimo dosahu dojčatá a malé deti.

Tento produkt neobsahuje batériu, ale to vytvára vysoké napätie počas prevádzky (booster okruhu výstup je stanovená na 300V, keď výstup je pripojený na zaťaženie, napätie je zbúraný na vypúšťanie prahové napätie, centrum hodnota je 230V, a chyba je ±30%).

Preto nie je odstrániť alebo poškodiť tepla-shrinkable trubice, kože, pripojené k tomuto produktu (teplo-shrinkable trubica má vydržať napätím 600V). Ak tepla-shrinkable trubice, kože je poškodený, nepoužívajte ho.

Ak abnormálne podmienky, ako sú abnormálne výstupné napätie (príliš vysoké alebo príliš nízke), abnormálny zvuk, nadmerného tepla alebo dokonca aj oheň sa vyskytnú počas prevádzky, okamžite vypnite napájanie.

Prosím vložte tento produkt v mieste, ktoré nie je prístupné pre dojčatá a malé deti. Ak je dieťa omylom prehltnuté, prosím, okamžite vyhľadajte lekársku pomoc.

Nie je teplo, alebo hodiť jednotky do ohňa, pretože to môže spôsobiť požiar alebo poranenie.

Prevádzkové opatrenia

Vyhnite sa použitie a skladovanie tento produkt v oblastiach, ktoré sú vyššie teploty limit, nadmernej vlhkosti a nadmerné množstvo prachu.

Nie príliš vplyv, rozdrviť alebo ohnúť produktu.

Nepokúšajte rozoberať tento produkt.

Na čistenie vonkajšej produktu, použite antistatický štetec.

Vždy, keď ste sa zbavili tohto produktu, postupujte podľa zákonov a predpisov v oblasti.

Začíname

1 Krátky

Tento produkt je testovací nástroj pre trvalo udržateľný výstupného impulzu napätia založený na Zvýraznenie, posilnenie štruktúry. Príkon energie je prevzaté z výstupom USB rozhranie sám (5V 1A alebo vyššia), takže nie je potrebné nabiť

Elektrickej energie, ale to si vyžaduje výstup schopnosť USB rozhranie: výstupné napätie je 5V, chyba nie je viac ako ±20%, a na prúdový výstup, nie je menšia ako 1A. V opačnom prípade to môže spôsobiť, že produkt poruchu.

Tento produkt môže vydávať mierne zvuk počas prevádzky, zvuk alebo zvuk z indukčnosti z DCM (prerušovaný režim) a mierny výtok zvuk plynová výbojka (s modro-fialová generované arc)

Svetlo. )

Obsah Balenia

100% Zbrusu Nový

1 X USBkiller V3 USB vrah

Štítky: nintendo prepínač čip zobraziť, hdmi i2s, crosshair, kill switch rc, vrah krátke, názov lyžica, prasa sladké, mini svete, pevný disk prehrávač, hu66

Číslo Modelu LSY-UKV3W
S USB Áno
Kompatibilné Značka/Model ŽIADNE
Názov Značky LUSYA
Pôvod CN(Pôvodu)

Napísať recenziu

USBkiller V3 USB vrah S prenos USB udržanie svetového mieru U Diskov Miniatur moc Vysoké Napätie Pulzný Generátor

USBkiller V3 USB vrah S prenos USB udržanie svetového mieru U Diskov Miniatur moc Vysoké Napätie Pulzný Generátor

USBKILLER3 pridáva prepínač (ekvivalent poistenie funkcia), aby sa zabránilo nezvratné poškodenie spôsobené misoperation, a kovový kryt má lepšie textúry. Tento produkt sa používa na USB rozhranie, tlakové skúšky, nemôže byť použité

Súvisiace produkty