Audiocrast hifi audio kábel 3,5 mm jack rca kábel JAPONSKO Audio signálu drôt AUX kábel previesť konektor RCA

Novinka

€8.83

/ €9.81

Skladom

Výrobku, použitie zvukového signálu, kábla a american konektor rca To používaní striebra obsahujúce 3% senju zváranie spájkovanie drôtu. S vysokou hustotou šok, čisto ručne!Každá stopa je signál linka, ľavej a pravej kanály nie sú pripojené. Výhodou je, že linka je pohodlné a bez vzájomnej zasahovať.

Recenziu

Pôvodné Intrduction

Audiocrast bola Založená na 2010years.sme jedným z najlepších profesionálnych zástrčky vyrába v číne ,ktorý poskytuje veľa hi-end audio konektory ,konektor pre slúchadlá slúchadlá zátky,všetky druhy hi-end káblov,podobne napájacie káble,káble reproduktorov,prepojiť káble,slúchadlá inovované káble Atď.máme vlastný dizajn a DIY Tímy,Máme veľa skúseností OEM/ODM Položky pre mnohých hi-end audio spoločnosti ,Väčšina našich produktov dostali certifikáty CE. S vynikajúcou a inovatívny dizajn a kvalitné, úspešne sme upriamiť pozornosť tisícov, miliónov užívateľov. Sme neustále zameranie na koncept "vytvárania bezpečnosti a vysokej kvality". Audiocrast plug skratka pre pohodlie, bezpečnosť a vysokú chuť. Tieto pojmy boli široko akceptované miliónov spotrebiteľov. Medzitým, dodržiavame cestu inovácie a rozvoj, robiť inovatívne,moderné,vysoko kvalitné, praktické a bezpečné výrobky. Sme Tím,sme tu pre váš systém!

Zostaviť Tím

DIY Tím

Obchodný Tím

V Skúšobnej Miestnosti

Štítky: konektor rca, RCA, carda, mp3 x62, 1 rca kábel jack, fiio aux kábel, 2rca, audiocrast kábel, reproduktor cabl, kábel rca jack kia

Package 1piece
Konektor B RCA
Vonkajší Priemer 6MM
Tienenie Vrkoč
Dĺžka UVEDENÉ
Balenie Vrecko
Názov Značky audiocrast
Vrkoč Obrázok zobraziť
Aplikácia DVD Prehrávač
Konektor 2RCA NA 3,5 MM
Konektor Na USB
Pohlavie Muž-Muž
Druh Predlžovací Kábel Audio
Číslo Modelu 2RCA NA 3,5 MM

Napísať recenziu

Audiocrast hifi audio kábel 3,5 mm jack rca kábel JAPONSKO Audio signálu drôt AUX kábel previesť konektor RCA

Audiocrast hifi audio kábel 3,5 mm jack rca kábel JAPONSKO Audio signálu drôt AUX kábel previesť konektor RCA

Výrobku, použitie zvukového signálu, kábla a american konektor rca To používaní striebra obsahujúce 3% senju zváranie spájkovanie drôtu. S vysokou hustotou šok, čisto ručne!Každá stopa je signál linka, ľavej a pravej kanály nie sú pripojené.

Súvisiace produkty