50PCS Nový Dizajn Ceste do Sna Silikónový Náramok Motivačný Náramok

Novinka

€17.21

/ €22.06

Skladom

50PCS/Veľa Nový Dizajn Ceste do Sna Silikónový Náramok Motivačný Náramok

Farba: Čierna, Biela

Farba Infilled: Biela, Čierna

Dostupné Veľkosti: 202x12x2mm

Package:Bulk

O NÁS

Sme manufaktúry špecializuje na kov, silikón, pvc propagáciu produktov pre viac ako 7 rokov, najmä produkty: silikónový náramok, pvc keychain, ;kovové keychain, ozdobná šnúrka na uniforme, silikónové dog tag prívesok atď. Sme boli veľmi závisí od klientov po celom svete s rozumnú cenu, kvalitné, stabilné a realible, rýchle doručenie na čas.

Naše Služby: Váš dotaz týkajúce sa našich produktov & ceny budú odpovedali do 24 hodín. Dobre vyškolení a skúsení zamestnanci sa odpovedať na všetky vaše otázky v angličtine samozrejme. Pracovný čas: 9 :00am ~6:00, od pondelka do piatku(UTC+8). OEM a ODM projekty sú veľmi vítané. Máme silný R&D tímu tu na pomoc. Dobré po-predajný servis ponúka, prosím dostať späť, ak máš otázku.

Zásielky

Budeme loď z vašej objednávke s dopravou zdarma letecky zaregistrovaný,ale ak chcete, aby sa vaše položky naliehavo,prosím, zvoľte "EMS,DHL,UPS alebo Fedex",ale budete musieť zaplatiť navyše, náklady na dopravu, keď objednávka je dodávané s express. Ak vaša objednávka množstvo je veľké,potom môžeme loď s express pre dopravu zdarma.

Spätná väzba

Dúfam, že budete spokojný s našim výrobkom, keď si to. A tiež dúfam, že by ste mohli zanechajte nám 5 hviezdičiek pozitívnu spätnú väzbu. Ak máte akékoľvek ďalšie unsatisfy s náš produkt alebo službu,kontaktujte nás ak chcete vyriešiť tento problém a dúfam, že sa nenechá nás neutrálne spätnú väzbu alebo negatívnu spätnú väzbu.

Štítky: silikónový náramok, silikónové led náramky, prispôsobiť silikónové náramky, kop silikónové náramky, messi silikónový náramok, silikónový náramok warious, národné silikónový náramok, telefón silikónový náramok, biela silikónové náramky, thajský silikónový náramok

Tvar\vzor RASTLINA
Pôvod CN(Pôvodu)
Štýl Trendy
Pohlavie Unisex
Nastavenie Typu ŽIADNE
Číslo Modelu 20121008
Kovy Typ ŽIADNE
Jemné alebo Módne Móda
Materiál Silikónové
Kompatibilita Všetky Kompatibilné
Náramky Typ Bangles
Názov Značky YuanHaoPengPeng

Napísať recenziu

50PCS Nový Dizajn Ceste do Sna Silikónový Náramok Motivačný Náramok

50PCS Nový Dizajn Ceste do Sna Silikónový Náramok Motivačný Náramok

50PCS/Veľa Nový Dizajn Ceste do Sna Silikónový Náramok Motivačný Náramok Farba: Čierna, Biela Farba Infilled: Biela, Čierna Dostupné Veľkosti: 202x12x2mm Package:Bulk O NÁS Sme manufaktúry špecializuje

Súvisiace produkty