Jóga Koleso Dharmy Jogy Predstavujú Kolesa 25 CM Jóga Lopta 12.5x5In Jogy Kruh, Krúžok Silné Navi Jogy Späť Srd Rovnováhu Príslušenstvo

Novinka

€7.35

/ €10.21

Skladom

Úžasný jogy koleso uvoľniť napätie v chrbte, svaly, zlepšenie rovnováhy a zvýšenie flexibility. Pekné na akejkoľvek úrovni jogy nadšencov.

Funkcia: nosnosť až 275lb. Odolný ABS konštruované. Eco-priateľský TPE, odolné voči potu a nonslip. Používa sa na pomôcť zlepšiť rovnováhu, zvyšuje flexibilitu a rozsah pohybu cez strečing. Pekné pre jogy nadšencov z akejkoľvek úrovni.

Špecifikácia: Materiál: ABS + TPE Farba: Fialová / Pink / Black (voliteľné) nosnosť: 125 kg / 275lb Veľkosť: 32 * 13 * 1.5 cm / 12.5 * 5.1 * 0.5 v Hmotnosť: 1 kg / 275lb

Zoznam Balíkov: 1 * Jóga Koliesko

1) akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2) Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

3) Ak sa nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely.

5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

6. Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

7. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU. Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY! Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol.

2. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaša po#.

3. Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z Hanke.sk. ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.

4. Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt(y) je (sú) nie, ako inzeroval.

1. 12 mesiacov Výrobcu obmedzená Záruka za chybné položky (s výnimkou položiek, poškodené a/alebo zneužité po prijatí). Príslušenstvo sa dodáva s 3-mesačná záruka.

2. Chybný tovar MUSÍ BYŤ oznámené a vrátil sa do záručnej doby (a v pôvodnom obale, ak je to možné). Musíte povedzte nám, čo vada, a povedzte nám vaše číslo objednávky. NIE SME OPRAVIŤ ALEBO VYMENIŤ POLOŽKY S UPLYNUTOU PLATNOSŤOU ZÁRUKY.

Súhlasíte, že všetky vyššie uvedené politiky po objednaní na Hanke.sk!

Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka! Spätná väzba je veľmi dôležité, aby Sme požiadať, aby ste nás kontaktovali bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy.

To je nemožné, riešiť problémy, ak nevieme o nich!

Štítky: pohyblivé roller-koliesko, penový valček, krúžok jogy, koliesko jogy, taška dharmy, Jóga, mat jogy, kožušiny jóga lopta, koleso dharmy, mieška srd

Číslo Modelu Jóga Koliesko
Pôvod CN(Pôvodu)

Napísať recenziu

Jóga Koleso Dharmy Jogy Predstavujú Kolesa 25 CM Jóga Lopta 12.5x5In Jogy Kruh, Krúžok Silné Navi Jogy Späť Srd Rovnováhu Príslušenstvo

Jóga Koleso Dharmy Jogy Predstavujú Kolesa 25 CM Jóga Lopta 12.5x5In Jogy Kruh, Krúžok Silné Navi Jogy Späť Srd Rovnováhu Príslušenstvo

Úžasný jogy koleso uvoľniť napätie v chrbte, svaly, zlepšenie rovnováhy a zvýšenie flexibility. Pekné na akejkoľvek úrovni jogy nadšencov. Funkcia: nosnosť až 275lb. Odolný ABS konštruované. Eco-priateľský TPE, odolné voči potu a

Súvisiace produkty