Sexi Latexové Muž Boxer Tmavo Modré a Čierne Čalúnenie Gumy Šortky s Rozkroku Zip UnderwearTailored Vyrobené RPM132

Novinka

€32.52

Skladom

Model obrázok znázorňujúci: latex šortky, rozkroku zip

Farba: modrá a čierna, ostatné farby sa môžu zákazku, pls zanechať odkaz pre to

Veľkosť: XS, S, M, L, XL, XXL, a vlastná veľkosť

Dôležité Upozornenie

1) Prosím, láskavo potvrďte veľkosť pred vydávať príkazy.

(a) Si môžete vybrať štandardnej veľkosti-- XS, S, M, L, XL, XXL.

(b) Ak štandardnej veľkosti nemôže fitable , môžete zákazku, meranie veľkosti, rovnako ako merania veľkosti popredných obrázok

(d) Špeciálne veľkosti tela ľudí (napr. veľmi veľký hrudník, veľmi veľký bok, malý pás), pls zanechať odkaz, alebo nechajte fotografie, budeme poznámka.

2) cena v obchode je rovnaká pre veľkosti XS, S, M, L, XL, hrúbka 0,4 mm. Cena bude odlišný, ak budete potrebovať ďalšie veľkosti a hrúbky (o 0,6 mm,na 0,8 mm,1,0 mm). Prosím, kontaktujte nás pred vašej platby.

3) Všetky položky, ktoré majú byť vyrobené ako 95% podobný ako na obrázku .

4) latexové šaty je unbright (matt ) sám . Ak chcete lesk alebo leštenie, prosím, zanechajte nám odkaz, budeme používať latexové olej na poľskej pred lode von.

5) Latex lesk olej : Pomocou silikónovej báze mazivo ako "Eros Bodyglide" ,"Eros Kult Obliekanie Pomoc" ,"pjur latex", "vivishine"

Štandardné Veľkosti Grafu

Vlastná Veľkosť Opatrenie Obrázok Vedúci

Farba Grafu

Ako sa starať o latexové šaty:

Latex je vysoko kvalitný prírodný materiál . V snahe zachovať svoje vlastnosti po dlhú dobu , prinášame vám niekoľko tipov, ako sa starať o to .

Dresing :

Po prvé , sundat všetky šperky , ktoré môžu poškodiť latex s jeho ostré hrany . Ak máte dlhé nechty , veľká pozornosť je potrebné, aby sa zabránilo kopírovania a konvertovania latex s nimi . Prášok vnútornej strane latex s mastenec - to výrazne znižuje trenie a tým uľahčuje obliekanie oveľa jednoduchšie . Najlepší spôsob, ako dať oblečenie je použiť rovnaký postup, ako pri uvádzaní na pančuchy - roll up všetok materiál do oboch rúk a pomaly uvoľnite ho, ako si vytiahnuť oblečenie na . Ak potrebujete prispôsobiť oblečenie a potom, čo si dať na to , nikdy sa nepokúšajte sa vytiahnuť ho prstami - jeho lepšie push to s celú dlaň . Tento spôsob, ako sa vyhnúť riziku, kopírovania a konvertovania kus z neho von , potom, čo si dať oblečenie úspešne na jeho najlepšie poľskej latexom poľsko - týmto spôsobom môžete dosiahnuť rovnaký lesk ako môžete vidieť v našich fotografií .

Vyzliekanie :

Je to oveľa jednoduchšie . Jeho najlepšie je potrebné urobiť v sprche - jednoducho mydlo seba a potom oblečenie môže byť veľmi ľahko vyradená . Po vyzliecť , umývanie oblečenie dôkladne mydlom a vodou a osušte ho vnútri a mimo .

Skladovanie :

Keď čisté , latex má tendenciu držať sa sám . Preto odporúčanou na prášok s mastenec, aby sa zabránilo tejto zlepenia . Obchod latex v tmavom , chladnom , suchom mieste . Jeho najlepšie dať do nepriehľadné vrece a potom do šatníka - cez dlhú dobu aj slabé svetlo môžu spôsobiť odfarbenie latex . neklaďte žiadne hmotnosti na to - po dlhý čas , vrásky by sa objaví v záhyboch .

Všeobecné pokyny pre manipuláciu latex :

- pre svieti až latex používať len čistý tekutý silikón. Veľmi rovnaká látka sa používa pre mazacie kondómy , tak môžeme zaručiť neutralitu na oboch latex A kožu . Nepoužívajte žiadne priemyselné-stupeň spreje .

- prírodný latex je citlivé na ultrafialové svetlo ( v začiatku , to robí na latex, ak chcete zmeniť farbu , neskôr latex stráca svoju pružnosť ) . Preto musíte mať latex mimo dosahu priameho slnečného svetla .

- mazivo ( aj oleje , okrem silikónový olej ) vplyv na latex štruktúra a rýchlo skrátiť jej životnosť . Takže udržať latex preč od nich.

- ak potrebujete čistý latex , použite mydlo a vodu . Jeho aj bezpečné použitie čistého alkoholu na odstránenie škvŕn . Nepoužívajte nič iné na čistenie - niektoré čistiace prostriedky môžu spôsobiť latex stratiť svoj lesk, alebo aby to slabé .

- udržať latex preč zo zliatiny obsahujúce meď ( napríklad mosadz ) . Meď môže spôsobiť latex, ak chcete zmeniť farbu ( hoci bez jeho vplyv na jeho sila , určite to je veľmi nepríjemné mať tmavé škvrny z medi na latex catsuit )

- vyhnúť sa ostré predmety latexom . Za normálnych okolností , latex je veľmi tvárny a silné . Ale keď sa to dostane poškodený , bude pokračovať rip veľmi ľahko sa v tomto mieste .

- vyhnite zdrojov tepla - teplo spôsobuje latex na vek rýchlo , tak stratí svoju elasticitu . To nie je zo železa latex . nie umyť latex v práčke ani vysušiť v sušičke

Štítky: latexový kaučuk oblek, latex mužov, gumová spodná bielizeň, boxer, muži gumová spodná bielizeň, pánty gumy, muži latex boxer, MUŽI, latex knicker, hliníkové zadné krídlo

Materiál 0,4 mm natrual latex
Štýl Exotické
proces Lepené tým, latex, ručné
Vzor Typ Mozaika
Názov Značky Zlatameer
Pohlavie MUŽI
farba Vidieť farbu graf
Nohavičky & Boxery Boxerky
Veľkosť see the size chart
Dekorácie ŽIADNE
Zákazku Dodanie
Nemravný Obrázok No
So Sexuálnym Podtextom No
Položka Druh Nohavičky
Číslo Modelu RPM132

Napísať recenziu

Sexi Latexové Muž Boxer Tmavo Modré a Čierne Čalúnenie Gumy Šortky s Rozkroku Zip UnderwearTailored Vyrobené RPM132

Sexi Latexové Muž Boxer Tmavo Modré a Čierne Čalúnenie Gumy Šortky s Rozkroku Zip UnderwearTailored Vyrobené RPM132

Model obrázok znázorňujúci: latex šortky, rozkroku zip Farba: modrá a čierna, ostatné farby sa môžu zákazku, pls zanechať odkaz pre to Veľkosť: XS, S, M, L, XL, XXL, a vlastná veľkosť Dôležité Upozornenie 1) Prosím,

Súvisiace produkty