ABS kľúča vozidla kryt pre Volkswagen VW POLO, Tiguan Passat Golf MK6 EOS Scirocco Jetta MK5 MK6 Škoda Superb Octavia Fabia tlačidlo prípade

Novinka

€16.34

Skladom

Tento kľúč kryt je vyrobený z veľmi dobrého materiálu s jemnými dizajn s cieľom chrániť vaše auto kľúčové proti škody, prachu a škrabancov. Pretože je to vybavené kryt navrhnutý špeciálne pre Volkswagen/Skoda/SEAT kľúč, takže sa to hodí ako kľúče perfektne! Kľúčom v tieto obrazy nie sú zahrnuté.

Farby: Červená; Čierna; Biela;

TIPY: skontrolujte Prosím vaše auto kľúč, pozri ak je to rovnaké, ako na obrázku. Ak áno, bude to dokonale zladené. Ak nie, bude to nie je vhodné.

Dovozné clá

Dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu. Budeme posielať svoje pozemky, ako dar a vyhlásiť bill hodnota pod 50 dolárov na našich silách, aby sa zabránilo colných poplatkov.

NIE sme zodpovednosť za ŽIADNE dovozné dane, colné poplatky, alebo colné odkladu. Ak je pozemok je vrátiť sa späť na nás, vzhľadom na kupujúceho odmietnutie platiť vyššie poplatky, NEMALI by sme sa pokúsiť odoslať zásielku do doby, kým kupujúci splniť tieto poplatky a zaplatiť VŠETKY návrat a opätovné náklady. Nemôže kupujúci zrušiť objednávku alebo žiadosť o vrátenie dane na základe vyššie uvedeného dôvodu.

Doprava Položky budú starostlivo skontrolovať pred zaslané. Budeme používať vzduchové bubliny zabaliť položky opatrne.

Tranzitný čas bude vysoko závislá a poskytované dopravcom a poštových služieb, ako aj vylúčený víkendy a sviatky, alebo zlé poveternostné podmienky. Dúfame, že príde na čas. Ďakujeme za pochopenie.

Vrátenie tovaru Ak nie ste spokojní so svojím nákupom, kontaktujte nás, prosím, rýchlo, a my sme sa môžete vymeniť za novú, ale kupujúci je zodpovedný za vrátenie lodné náklady.

Ak sa chcete vrátiť backthe položky, prosím, majte ich v rovnakom stave, ako to bolo. Vrátime vám po dostali sme to, ale je vrátená čiastka nezahŕňa náklady na dopravu. Pred vrátením položiek, prosím, potvrďte spiatočnú adresu a logistiky s nami. Po loď z parciel, pošlite nám, prosím, sledovacie číslo. Hneď, ako sme prijímať Položky, budeme opraviť alebo vymeniť čo najskôr.

Pozitívna spätná Väzba spätná Väzba je pre nás veľmi dôležité .Ak ste spokojní s našimi položky a službách, prosím dajte nám dobré hodnotenie a 5 hviezd.

Ak máte akékoľvek problémy s našimi položky alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. Snažíme vyriešiť váš problém a poskytovať lepšie služby zákazníkom.

Štítky: mk5 králik, passat b3, škoda kľúč, kryt kovov, prípade polo, golf led, škoda, cool tlačidlo krytu, acura ilx tlačidlo krytu, golf je glaxay kľúč, golf 3 tlačidlo, kľúčové mk5

Auto, aby POLO, Tiguan Passat Golf Jetta EOS Bora Bettle Touran Scirocco
Názov Značky ADDOOIM
Auto Maker Volkswagen Skoda SEAT

Napísať recenziu

ABS kľúča vozidla kryt pre Volkswagen VW POLO, Tiguan Passat Golf MK6 EOS Scirocco Jetta MK5 MK6 Škoda Superb Octavia Fabia tlačidlo prípade

ABS kľúča vozidla kryt pre Volkswagen VW POLO, Tiguan Passat Golf MK6 EOS Scirocco Jetta MK5 MK6 Škoda Superb Octavia Fabia tlačidlo prípade

Tento kľúč kryt je vyrobený z veľmi dobrého materiálu s jemnými dizajn s cieľom chrániť vaše auto kľúčové proti škody, prachu a škrabancov. Pretože je to vybavené kryt navrhnutý špeciálne pre Volkswagen/Skoda/SEAT kľúč, takže sa to hodí

Súvisiace produkty