VOLKSTEC optických power meter VD708B -50~+26dBm s Bag doprava zadarmo

Novinka

€13.88

/ €20.72

Skladom

VOLKSTEC optických power meter VD708B -50~+26dBm s Bag doprava zadarmo S batoh S prepravný Vak

Fibercasa Ponúka novú generáciu optických vlákien, power meter — VD708A/B, zamerané na FTTx test, rýchle straty na detekciu a rýchly prístup k testu. VD708 Série typ merač optického výkonu funkcie kompaktná konštrukcia a stabilný výkon. Tie zaisťujú vysokú presnosť merania šesť najčastejších vlnové dĺžky, ktoré pokrývajú viac a v jednom režime -- 850nm, 1300nm, 1310nm, 1490nm, 1550nm a 1625nm. Nízka spotreba energie dizajn zvyšuje nepretržitého pracovného času o 48 hodín.VD708 Série mini typ optický výkon je určite dobrý partner v FTTx projektov.

Zmontované s 2,5 mm, univerzálny konektor vhodný pre všetky φ2.5 mm optický konektor. (podpora FC/SC/ST konektory). Nízka spotreba energie ,nepretržitá pracovný čas je viac ako 48 hodín . Lineárne optického výkonu a logaritmickej power meter. Relatívna hodnota merania funkciu. Kompaktný a prenosný dizajn

O malom Väčšinu času, sme donot poslať retailové boxy s položkami. Prosím ťa, odpusť nám o to, aby sa zníži prepravná hmotnosť a expedičný poplatok pre vás. Ak potrebujete retailové boxy, prosím, nechaj ma poznámky. Ďakujem vám veľmi pekne. Ak musíte predmety vo veľkom množstve, prosím, tiež nechať mi podrobnejšie. Snažíme sa splniť vaše požiadavky, rovnako ako my, canAbout maloobchodných balíkov.

Dôležité: Brazília Zákazníkov nechajte nám svoj CPF alebo CNPJ číslo po umiestnené objednávky.

1. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

2. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytovaná bu dopravcu a časy sa môžu líšiť najmä počas prázdnin. Kontaktujte nás, ak nemáte príjem tovaru, práca nadčas, sme sa dostať späť riešenie, aby si do 24 hodín.

3. Ak chcete pomôcť kupujúci znížiť ostatné náklady pri balík dorazí miestne vlastné, viac je lepšie, ak si môžete nechať správu v objednávke.

4. Colné Daň mala byť zaplatená kupujúcim, Predávajúci nemôže podporu a Colné Daň.

5. Vzdialenej Oblasti Poplatok : Pre Vzdialenej oblasti, DHL/Fedex/UPS/TNT bude účtovať príplatok"Vzdialenej Oblasti Poplatok", prosím pochopiť.

1. Akceptujeme Alipay, Western Union a T/T. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2. Ak nemôžete pokladňa čase bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova.

1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a my vám nie je problém vám vrátenie peňazí alebo výmenu. Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol.

2. Všetky vrátený tovar musí byť v pôvodnom obale a musíte nám poskytnúť prepravné číslo zásielky, sprcific dôvod pre návrat. Prijímame len tovar vrátiť Poštou alebo EMS.

3. Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt(y) je (sú) nie, ako inzeroval.

1. 12 Mesiacov Záruka Výrobcu (s Výnimkou contrived damagement alebo misusage). Akýkoľvek produkt sa bude testovať v 100% pred dodaním.

2. Chybný tovar MUSÍ BYŤ oznámené a vrátil sa do záručnej doby(v pôvodnom obale, ak je to možné). Musíte nám vady zariadenia a číslo Objednávky.

2. Zákazníci sú zodpovední za spätné doručenie na nás s riadne balenie chcete opraviť, a potom by sme byť zodpovedný za preposielanie zásielok do kupujúcich. Kontaktujte nás prosím najprv by ste sa chceli vrátiť. Zabezpečujeme kompletnú adresu.

3. Ak niečo nie je dostatočná, prosím, kontaktujte nás na vyriešenie problému. To je naše potešenie na opravu.

Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka! Spätná väzba je veľmi dôležité! Žiadame, aby ste nás kontaktovali bezprostredne Predtým, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy.

Vážime si 5-hviezdy pozitívnu spätnú väzbu, je to dobré pre naše dlhodobá záležitosť, ešte dôležitejšie je , pravda, hodnotenia môžu pomôcť mnoho kupujúcich a upevňovať dôveryhodnosť úprimný predávajúceho.

Ak máte akúkoľvek otázku, prosím, kontaktujte nás, radi odpovieme na všetky vaše otázky a ponúknuť odpovedať do 24 hodín.

Volks je high-tech podnik, ktorý sa špecializuje na navrhovanie ,výroba a predaj Optických vlákien meter, TV signál úroveň meter a digitálne satelitné vyhľadávanie na domáci a zahraničný trh. Naša spoločnosť má dobrú spoluprácu s mnohými CATV s mnohými CATV siete operátorov po celom svete,vrátane Southease Ázii, Blízkom Východe,v Európe, Austrálii a Amerike, atď, rovnako ako poskytovanie služieb a profesionálnych riešení.

Štítky: fréza optický, Vlákna, optický, goyard, sac amain goyard, pmr rádio, svetlá vláknovej optiky, taška na rameno, power fox, optický vysielač 24

Zdroj Napájania 1.5 v Batérie*3
Zdrojom Vlákniny InGaAs
Rozmery 190x100x48mm
Hmotnosť 300g
Štandardné vlnová dĺžka 850/980/1300/1310/1490/1550/1625nm
Optický konektor vymeniteľné FC,SC/ST s vstavaným-in universal 2,5 mm adaptér
Názov Značky VOLKSTEC
Číslo Modelu VD708B
K dispozícii vlnová dĺžka 800-1700nm
Rozlíšenie 0.01 dB
VD708B Rozsah Merania -50~+26dBm
Neistota ±5%

Napísať recenziu

VOLKSTEC optických power meter VD708B -50~+26dBm s Bag doprava zadarmo

VOLKSTEC optických power meter VD708B -50~+26dBm s Bag doprava zadarmo

VOLKSTEC optických power meter VD708B -50~+26dBm s Bag doprava zadarmo S batoh S prepravný Vak Fibercasa Ponúka novú generáciu optických vlákien, power meter — VD708A/B, zamerané na FTTx test, rýchle straty na detekciu a rýchly prístup k testu.

Súvisiace produkty