Top Originálne Kožené Auto Volant, Kryt Hadej Kože Vzor Cowhide Riadenia Kryt Automatického Riadenia Kolesá Vrkoč Prípade 38cm

Novinka

€9.02

/ €14.55

Skladom

Táto výzva "Výrobok nie je kompatibilný s vaším zariadením" sa objaví, keď nakupujete Prosím ignorovať túto správu, pretože naše výrobky sú univerzálne (nákladné automobily, autobusy, Prívesy a nemôže byť použitý). Naše výrobky sú vhodné pre takmer všetky Sedan, 97% komerčné vozidlá, 95% Suv, prosím, uisťujeme vás kúpiť. Ak si stále nie ste istí, odporúča sa, aby ste odmerajte priemer (vonkajší priemer) vozidla volant. Naše výrobky sú vhodné pre štandardné volanty s priemerom 38 cm(15inch) .

Materiály je priamo spracované podľa pôvodného kože z hovädzieho dobytka, pórov je veľmi jasné, koža je mäkká,silný a nie je ľahké byť zlomená. Väčšina charakteristickým rysom kryt je non-vyblednutiu. Balenie obsahuje : 1 x volant, kryt 1 x ihlu na šitie 1 x šijacia niť

Hodí 38 cm alebo 15"(Vonkajší priemer 14.9"-15.1") štandardné auto volant dokonale. Tento produkt je vhodný pre takmer 97% modely áut.

Anti-slip účinok hornej vrstvy kože je najlepší medzi všetky kožené výrobky. Na povrchu kože sa stanú viac a jasnejšie svieti po použití.

Celé kože, jediného rozhrania.

Položky môžete chrániť váš nový volant, alebo kryt originál volant ktoré boli opotrebované, poskytuje úplne nový pohľad na vnútro vášho automobilu.

Je možné, že budete mať pocit, volant byť horúce alebo studené v extrémne počasie. Nepohodlie môže byť zbavený do určitej miery pomocou krytu.

Rôzne volant, poťahy, môžete zobraziť svoje individuálne vlastnosti, pretože dobré dekoratívne efekty.

Prevedenie Semiš materiál kontaktné plochy robí kryt a volantu fit úzko spolu. Tak to má dobré, anti-slip účinok.

Pribrala dizajn-volant, kryt je dosť silný. Prosím úsek je pevne silou pri uvádzaní ju na kolieska. Prosím, neobávajte sa. Nebude zlomená.

Produkt priemer (vonkajší priemer) je: 38cm. Tento produkt je vhodný pre takmer 97% modely áut. Vrátane Benz, pre BMW,Audi,Ford,Volkswagen,Chevrolet,Hyundai,Toyota,Honda,Kia,Škoda, Volvo,Buick,Mazda,Peugeot,Lada a pre Citroen, atď. Nie je vhodný pre: volant 36 cm auta:Civic,Kia K2,Hyudnai IX35,atď. Volant 40 cm auta:Santana, Buick GL8,Koruna,Pajero,atď. Vyššie uvedené údaje sú len pre referenčné účely, prosím skutočnej veľkosti.

Riadiaci krytie musí byť šité ručne. To bude trvať asi 30-40 minút na dokončenie šitie.Môžete nájsť Inštaláciu video hľadaním O SHI AUTO na Youtube.

PLATBY: 1. Akceptujeme platbu Kreditnou Kartou, Bankovým Prevodom a iné platby, ktoré AE podporuje. 2. Uveďte vaše špeciálne požiadavky (farba, balíky, hodnota vyhlásenie, atď.) pri vytváraní objednávky, alebo zanechať odkaz pre nás. ZÁSIELKY: 1. Uistite sa, že ste dodaciu adresu je správne. Prosím, zanechajte nám svoju dostupné telefónne číslo. Je potrebné, prostredníctvom poštového Úradu z Číny pri vyplňovaní doprava forme!! 2. Normálne, budeme ZADARMO LOĎ balík prostredníctvom predávajúceho spôsoby dopravy. Prosím, kontaktujte nás ak chcete zaslať do iných lodné modely, ako DHL, UPS, FedEx, EMS, atď. pri vytváraní objednávky. DODACIA lehota: Všetky položky, ktoré budú doručené von do 3-5 pracovných dní. Letecky: 15-20 dní v ÁZII, Európe, Severnej Amerike, DHL, UPS, FedEx: 3-5 pracovných dní, väčšina krajín UPOZORNENIE: nie Sme zodpovední za akékoľvek cla alebo dovozu dane. Ak daň alebo daň vo vašej krajine je veľmi vysoká, prosím informujte nás vyhlásiť nízkou hodnotou na faktúru tak, že môžete platiť nízke dane. VRACIA & ZÁRUKA: 1. Budeme skontrolujte položky starostlivo pred odoslaním. 2. Ak nie ste spokojní s položku z akéhokoľvek dôvodu, prosím, kontaktujte nás. Buď sa budeme vám posielať nový alebo vrátenie peňazí hneď, ako sme sa dostať vrátené položky. Spätná VÄZBA: Ak máte príjemný nákup skúsenosti v našej predajni, prosím zanechať pozitívnu spätnú väzbu na našich produktov a služieb s 5-hviezdičkové hodnotenie. Prosím, neváhajte nás kontaktovať pre každý problém a dať nám šancu vyriešiť pred odchodom negatívna spätná väzba. Vaše pochopenie je vysoko cenený.

Štítky: Alcantara, draka draka, volant kryt auto kremíka, e46 m3 volant, originálny kožený volant solaris, lada vesta volant prípade, audi chrome riadenia, subaru koliesko, vrkoč riadidlá, auto riadiť koleso kryt

Druh Materiálu Vrchná Vrstva Kože
Veľkosť Suitable for 99% models (38cm in diameter)
Funkcia Pocit, mäkké/Perfektný zápas
Platné Model Vhodné pre 99% automobilov (priemer 38 cm)
Položka Druh Volanty & Volantu, Rozbočovače
Pôvod CN(Pôvodu)
Externé Testovanie Certifikácia ISO9001
Názov Modelu A34
Účinok Ochrana interiéru vozidla
Položka Výška 0.15cm
Názov Značky O SHI AUTO
Položka Dĺžka 105cm
Umývanie model Drhnutie
Položka Priemer 38cm
Položka Šírka 10cm
Položka Hmotnosť 0.12kg
Špeciálne Funkcie Ochranné volant

Napísať recenziu

Top Originálne Kožené Auto Volant, Kryt Hadej Kože Vzor Cowhide Riadenia Kryt Automatického Riadenia Kolesá Vrkoč Prípade 38cm

Top Originálne Kožené Auto Volant, Kryt Hadej Kože Vzor Cowhide Riadenia Kryt Automatického Riadenia Kolesá Vrkoč Prípade 38cm

Táto výzva Výrobok nie je kompatibilný s vaším zariadením sa objaví, keď nakupujete Prosím ignorovať túto správu, pretože naše výrobky sú univerzálne (nákladné automobily, autobusy, Prívesy a nemôže byť použitý). Naše výrobky sú vhodné

Súvisiace produkty