Vysoká Rýchlosť 12 Porty ROZBOČOVAČ USB AC na DC Napájacie Zásuvky USB rozbočovače Nabíjacej Stanice, Cestovné Nabíjačky pre mobilné Telefóny Pad Tablet

Novinka

€6.88

/ €9.05

Skladom

Funkcie:

[Silný Kompatibility]

Kompatibilné, plnenie predmetu neobmedzený, vyhnite sa používaniu viac nabíjačky. Vhodné pre MP3, MP4, DV, Bluetooth hands-free, všetky druhy mobilných telefónov, digitálnych fotoaparátov a iných digitálnych produktov všetkých 5V napájanie poplatok.

[Pohodlné a Praktické]

Jednoducho pripojte napájací kábel adaptéra, ktorý poskytuje energiu pre mobilné telefóny, ale aj v rovnakom čase na viacerých mobilného telefónu, nabíjačky, mobilný telefón, nabíjačku, aby sa zabránilo viacnásobné zásuvky uchopiť fenomén, a s vyhradená spínač, môžete vypnúť vstup vysoké napätie napájania.

[Smart Pohodlie]

Používanie najnovších digitálnych produktov nabíjacieho prúdu automatický inteligentný funkcia detekcie, s 10 USB sieťovej nabíjačky porty - inteligentné USB porty, komunikovať a rozpoznať prístroj, keď je zapojený do a poskytne najrýchlejšie nabíjanie rýchlosť pre svoje zariadenia.

[Ultra Safe]

Vysoká pevnosť plameň odolný shell stojí vysoká teplota, korózii, a Vstavaný cez prúd, cez-napätie a skratu ochrana čip drží čo najďalej od elektriny spôsobili požiar.

[Prenosný Dizajn]

Kompaktná veľkosť a odnímateľný dizajn, ideálne do spálne, kuchyne, kancelárie a hotel, atď. bez ohľadu na to, môžete zostať doma alebo cestovať do iných krajín.

Poznámky:

Menovité napätie tento produkt je 5V, napätie digitálny produkt, ktorý má byť použitý, nesmie byť nižší alebo vyšší ako je menovité napätie, aby sa zabránilo poškodeniu nabitá digitálne alebo zásuvky sám.

Keď Rozbočovač je v prevádzkyschopnom stave, iné rozhranie poskytuje rôzne aktuálne. Ak výrobok nie je fit aktuálne, to nebude fungovať.

Ak sú umiestnené vo vysokej teploty, vlhkosti, olej prostredie, bude škody výrobku, alebo výrobku, nemôže pracovať.

Špecifikácie:

Model: W-838

Typ: AC na DC

Vstupné napätie: 100-240V

Vstupný Prúd: 0.3 A (MAX)

Výstupný Prúd: 5V/10A (MAX.)

Hlavná Farba: Čierna

Nabíjací Konektor Špecifikácia: USA/EÚ

Dĺžka Kábla: Cca. 117.4 cm / 46.22 v (odnímateľný)

Položka Veľkosť: 135 * 85* 35mm

Zoznam Balíkov:

1 * 10 Portov USB Nabíjačky

1 * Pripojte Nabíjací Kábel

Poznámky:

1.V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory,obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Zaručujeme štýl je rovnaký, ako je uvedené na fotkách.

2.Vzhľadom na ručné meranie a rôznych metód merania, prosím, dovoľte 1-12 cm odchýlka.Vďaka!

Štítky: napájaný rozbočovač, usb, farba hub, orico, jackery prenosné elektrické stanice, endoskop leshp, dobrý cestovný adaptér, powerered usb hub, viacportová, android tablet, rozbočovač usb nabíjanie

Číslo Modelu Rozbočovače USB Nabíjacej Stanice
Názov Značky LESHP
Package Áno
Dĺžka 15cm
Typ Rozhrania USB 2.0
Porty 12
Funtion ŽIADNE
Plug štandard ŽIADNE
ŠTANDARD USB 2.0
Certifikácia 12 Porty USB Nabíjačky

Napísať recenziu

Vysoká Rýchlosť 12 Porty ROZBOČOVAČ USB AC na DC Napájacie Zásuvky USB rozbočovače Nabíjacej Stanice, Cestovné Nabíjačky pre mobilné Telefóny Pad Tablet

Vysoká Rýchlosť 12 Porty ROZBOČOVAČ USB AC na DC Napájacie Zásuvky USB rozbočovače Nabíjacej Stanice, Cestovné Nabíjačky pre mobilné Telefóny Pad Tablet

Funkcie: [Silný Kompatibility] Kompatibilné, plnenie predmetu neobmedzený, vyhnite sa používaniu viac nabíjačky. Vhodné pre MP3, MP4, DV, Bluetooth hands-free, všetky druhy mobilných telefónov, digitálnych fotoaparátov a iných digitálnych

Súvisiace produkty