Pre Originálne Doogee Y7 plus LCD Displej a Dotyková Obrazovka Digitalizátorom. Montáž +Rám 6.18 palec" FHD

Novinka

€22.22

/ €26.14

Skladom

Pre Originálne Doogee Y7 plus LCD Displej a Dotyková Obrazovka Digitalizátorom. Montáž +Rám 6.18 palcový FHD 1.Vážení ruských Priateľov, Prosím, Zanechajte nám môžete celé Meno v Dôsledku ruskej Politiky a jednoduché na colné odbavenie . 2.Ponúkame rôzne Displej(TP Dotykový Displej rovine LCD,s LCD+Screen Display). Kontaktujte nás, ak máte akékoľvek potreby; Sme zdieľať najnovšie informácie z mobilných telefónov náhradné diely v Čínskom trhu s všetci naši zákazníci. 3.Všetky zariadenia sa testovať pred odoslaním a 100% funguje dobre. Ak nie je možné použiť po tom, ako dostanete a testované, Prosím, nebojte sa a kontaktujte nás okamžite,dáme vám o spokojní riešenie. 4.Prosím, nenechajte prijať zásielku, ak je poškodená tak, že sa môžeme opýtať, pohľadávky zo express spoločnosti. 5.Otvorte sporu pred komunikácia znamená vzdať po-predajný servis. Prosím, použite pole správy alebo obchodný manažér, kontaktujte nás na akýkoľvek problém, odpovieme vám najneskôr do 48 hodín. Cena : Rozumnú cenu s 100% záruka Funkcie:

Kompletná montáž LCD Displej s Dotykovým displejom.

Nahradiť nefunkčné, poškodené, popraskané, nepoužiteľný Sklom alebo Digitalizátorom. dokonale.

Tento výpis je pre Zbrusu Nový Dotykový Displej digitalizátorom., vopred zmontované s LCD

Pripravený na opravu!!! ľahko opraviť!

Najlepšie náhrada pre váš mobilný telefón.

Všetky testované ,100% prácu ! 100% Spokojnosť Zaručená ! Priateľské Pripomienka:

Odbornú inštaláciu je potrebné pre tento LCD montáž.

Inštalačná príručka nie je súčasťou dodávky. Špecifikácie:

Kompatibilné : Pre Doogee y7 PLUS LCD Displej a TP Dotykový Displej

Balenie Obsahuje: 1pcx LCD Displej Screen Dotknite sa položky Digitalizátorom. Montáž

1set*oprava nástrojov

1pcs*Darček

1.Escrow je akceptované iba(Prostredníctvom Visa, MasterCard, Western Union, QIWI,a wir e prenosu cez banky). 2.To zvyčajne trvá 24 hodín platba dorazí na účet predávajúceho.Banka môže odmietnuť platbu za 24 hodín,tak pre obchodné bezpečnosti,začneme zariadiť, aby po zaplatení príde úplne. 3.Niektoré krajiny, žiadosť colného sadzobníka pred odoslaním balík na kupujúceho.Kupujúci by si mal byť vedomý vlastnej colnej politiky ako sadzobníka sa hradí kupujúci.

1.Všetky položky sú skladom, a expedovaný k vám do 3 dní po vašu platbu. 2.Upozorňujeme, že položky zakúpené na dovolenku sú expedované nasledujúci pracovný deň. 3.Ak nemáte príjem tovaru do 30 pracovných dní po zaplatení poplatku za Čína príspevok alebo iné, prosím, kontaktujte nás.Budeme sledovať zásielky z nášho agenta a odpovieme vám čo najskôr. 4.Môžete si vybrať Čína príspevok, ePack,EMS,DHL,UPS a pod základne na vaše potreby. 5.Akékoľvek ďalšie otázky alebo problémy, neváhajte ma kontaktovať.

1.6 mesiacov. Kúpiť s dôverou! 2.Ak položka je chybné v 3 mesiace, zašleme vám na výmenu bez extra nabíjačku, alebo ponúknuť vrátenie peňazí po prijatí chybné položky. 3.Ak položka je chybný, po 3 mesiacoch, stále sa môžete poslať späť k nám. My vám pošleme novú po obdržaní chybné položky. Ale budete musieť zaplatiť navyše, expedičný poplatok. Budeme deklarovať nižšiu cenu na faktúru/účet, aby ste sa vyhli cla.Ak zásielku získať prísne kontrolovaná vlastné. Stále budete musieť zaplatiť daň jasné vlastné. Nebudeme mať colné poplatky. Náklady na vrátenie alebo stratené zásielky bude na zákazníka z dôvodu odmietnuť colné odbavenie.

1.Milí kupujúci, ak ste spokojní s našimi tovar a služby,láskavo nám dať 5 hviezd, a my sa vám dať 5 hviezd a pozitívnu spätnú väzbu. 2.Ak ste spokojní s týmto nákup,Prosím, dajte nám šancu robiť veci priamo pred odchodom, negatívny/neutrálne komentár.Prosím, neváhajte a kontaktujte nás ohľadom na vaše otázky. Odpovieme vám včas, a to v našich maximálne úsilie na podporu vás, kým budete spokojní. 3.Môžete nás kedykoľvek kontaktovať na kúpu a otázky, sme vám radi k vašim službám.

Štítky: doogue s95 pro, prípade x90, doogee y7 lcd, doogee s49, vivo v11 pro prípade krúžok, nástroj na údržbu, doogee s88 pro global, batéria doogee pro, doogee n10, puzdro pre vivo v11

Package Anti-statické taška + pena taška + obal
Rozlíšenie Displeja 2160*1080
Materiál IPS
LCD Auta Áno
Veľkosť 6.18 inch
Názov pre Doogee Y7 plus LCD Displej a TP Dotykový Displej
Položka Stav Nové
Názov Značky ARCHTEX
Typ Dotykového Displeja Kapacitný Displej
Kompatibilné Značky DOOGEE
Druh LCD displej a Dotyková Obrazovka Digitalizátorom.
Displej > 3"
Číslo Modelu y7 plus
farba čierna

Napísať recenziu

Pre Originálne Doogee Y7 plus LCD Displej a Dotyková Obrazovka Digitalizátorom. Montáž +Rám 6.18 palec

Pre Originálne Doogee Y7 plus LCD Displej a Dotyková Obrazovka Digitalizátorom. Montáž +Rám 6.18 palec" FHD

Pre Originálne Doogee Y7 plus LCD Displej a Dotyková Obrazovka Digitalizátorom. Montáž +Rám 6.18 palcový FHD 1.Vážení ruských Priateľov, Prosím, Zanechajte nám môžete celé Meno v Dôsledku ruskej Politiky a jednoduché na colné odbavenie . 2.Ponúkame

Súvisiace produkty