Xiao Mijia Odev Parník Železa Prenosné Ručné Odevu, Bielizne Spotrebiče pre Domácnosť, Elektrické Oblečenie Čistejšie 220V AU PLUG

Novinka

€25.49

/ €39.21

Skladom

Xiao Mijia Odev Parník Železa Prenosné Ručné Odevu, Bielizne Spotrebiče pre Domácnosť, Elektrické Oblečenie Čistejšie GT-301W 220V

Xiao Mijia Zanjia Odev Parník Železa Prenosné Ručné Odevu, Bielizne Spotrebiče Mini Domácnosť, Elektrické Oblečenie Čistejšie GT-301W 220V

Upozornenie: Tento produkt je xiao ekologické reťazca výrobok značky, nie je žiadny xiao značky produktov, prosím, na vedomie.

Funkcie:

- Ľahký a prenosný, malé rozmery na jednej ruke držať.

- Prijíma SteamPlus technológie, 1200W výkonný parný, starostlivosť o oblečenie a efektívne odstraňovanie vrások oblečenie.

- Vysoko účinný prienik do oblečenia, 22g/min parný s vysokej teplote a tlaku na 7-8 minút žehlenie.

- Vybavené hliníkovej zliatiny parnej trysky, keramické glazúry a anión panel pre stredné kúrenie, čistejšie dá zarobiť viac, silné pary.

- Mikro pod tlakom pary, nie ľahko, vyteká voda, rýchly výstup pary, ďalej sprej vzdialenosť, široký pary pokrytie.

- 8 stupňov uhol naklonenia tela, profesionálny dizajn pre žehlenie bielizne.

- Tri-Layer security protection, inteligentná regulácia Teploty a poistku dual-vrstvu ochrany a automatické vypnutie pri vykurovaní 140℃.

- Dodáva sa s 2,2 m predĺžiť napájací kábel, malý štetec, 150 ml nádrž na vodu, indikátor a zaoblené panel.

- Jedno tlačidlo kontroly, nie je potrebné ostatné komplexné kroky, len stlačte a začať.

Špecifikácia:

Značka: Xiao

Produkt: Zanjia Odev Parník

Model: GT-301W

Menovité Napätie: 220V/50Hz (prosím, potvrďte, či môžete použiť napätie, alebo nie je vo vašej krajine, ďakujem)

Menovitý výkon: 1200W

Pary Objem: 22g/min

Vodné Nádrže: 150 ml

Kúrenie: Sekundárny Ohrev Motora

Povlak: keramické glazúry, anión prášok

Dĺžka kábla: 2.2 m

Panel: Hliníková Zliatina

Hmotnosť výrobku: Cca.0.76 kg/26.81 oz

Veľkosť Produktu: Cca. 20.4*17.0.9.25 cm/8.03*6.69*3.64 v

Hmotnosť balenia: Cca.0.98 kg/34.57 oz

Veľkosť balenia: Cca. 27.00 * 13.8 * 12.8 cm / 10.63 * 5.43 * 5.04 v

Poznámka:

1.Položka farba môže zobraziť mierne aberration v dôsledku rôznych streľbe svetla a monitora.

2.Veľkosť produktu, hmotnosť výrobku, a súvisiace údaje sú teoretické hodnoty len. Skutočné merania jednotlivých produktov sa môžu líšiť.

Zoznam Balíkov:

1 * Hlavný Stroj s sieťový adaptér

1 * Nádrž Na Vodu

1) akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2) Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

3) Ak sa nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely.

5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

6. Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

7. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU. Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY! Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol.

2. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaša po#.

3. Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z Hanke.sk. ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.

4. Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt(y) je (sú) nie, ako inzeroval.

1. 12 mesiacov Výrobcu obmedzená Záruka za chybné položky (s výnimkou položiek, poškodené a/alebo zneužité po prijatí). Príslušenstvo sa dodáva s 3-mesačná záruka.

Štítky: eú zigbee plug, kus železa xiao, mi xiomi, parník xiao, mijia pary, xiao zj parník, ug ženy, cm810, mijia xiao, batery xiao mija

Štýl ELEKTRICKÉ
Výroba Iné
Pôvod CN(Pôvodu)
Materiál Plastové

Napísať recenziu

Xiao Mijia Odev Parník Železa Prenosné Ručné Odevu, Bielizne Spotrebiče pre Domácnosť, Elektrické Oblečenie Čistejšie 220V AU PLUG

Xiao Mijia Odev Parník Železa Prenosné Ručné Odevu, Bielizne Spotrebiče pre Domácnosť, Elektrické Oblečenie Čistejšie 220V AU PLUG

Xiao Mijia Odev Parník Železa Prenosné Ručné Odevu, Bielizne Spotrebiče pre Domácnosť, Elektrické Oblečenie Čistejšie GT-301W 220V Xiao Mijia Zanjia Odev Parník Železa Prenosné Ručné Odevu, Bielizne Spotrebiče Mini Domácnosť, Elektrické

Súvisiace produkty