Doprava Zadarmo! 100ks/Veľa, 8mm~25 mm Crystal Clear Farba Čínsky Najvyššej Kvality Crystal Rivoli Sklo Fantázie Kamene.

Novinka

€4.04

/ €4.49

Skladom

100ks/Veľa Rivoli Crystal Kamene, Doprava Zadarmo! Rivoli Crystal, Lesklý Ozdobný Kamene, Čínsky Najvyššej Kvality Crystal Rivoli

Kvalitu našich crystal kamene, ktoré je veľmi blízko k SW crystal fantázie kamene. Majú rovnaké podôb a veľkostí s SW ty. Cieľom spoločnosti je ponúkať široký sortiment sklenené kamene na základe vysoká kvalita, rýchle dodanie a rozumnú cenu.

Veľkosť Rivoli Crystal : 8~20 mm

Farba Rivoli Crystal : Crystal/Clear

Materiál : Vysoko Kvalitná K5 Krištáľové Sklo

Tvar : Kužeľ s 16 kusy

Obšívky Spodnej : Strieborné Fólie

Trieda : Maškarný Kamene do platovej Triedy A

Technika : Stroj Vystrihnúť a Stroj poľský

Použitie : Šperky, obuv , odevy, nechty, tašky, atď.

Iné Dostupné Veľkosti : 5 mm, 6 mm, 8 mm, 10 mm, 12 mm, 14 mm, 16 mm, 18 mm, 20 mm, 22 mm, 25 mm, 27 mm, 30 mm, atď.

Iné Dostupné Farby : Krištáľ, Kryštál AB, Jet Black Diamond, Light Sapphire, Zafír, Modrý Zirkón, Akvamarín, Peridot, Olivine, Smaragd, Jonguil, Údené Topaz, Ametyst, Svetlo, Broskyňa, Light Rose, Light Siam, Fialová Velvet, Fialová, Silver Shadow, Gold Shadow, Pstruh, Fuchsia, atď.

Balenie : Štandardné okno, plastové dosky zabalené s filmom v bezpečí biele pole a potom v kartóne.

Prepravné Podmienky

· Dodáme položiek na dodaciu adresu, ktorú opustil v Hanke.sk. Aby ste mohli získať zásielky normálne, vyplňte, prosím, svoj doručovaciu adresu opatrne.

· Môžeme posielať položky do 3-7 pracovných dní od prijatia platby vymazané. Každý pozemok bude mať sledovacie číslo pre vašich zásielok.

· Pre dopravu zdarma, Náš štandardný spôsob dopravy je Čína Príspevok. To zvyčajne trvá 10-25 dni, aby sa dospelo k väčšine krajín. Ale v niektorých krajinách alebo vidieckych oblastiach, môže trvať aj dlhší čas, vzhľadom k nie časté alebo leteckej inšpekcie colnými.

· Ak ste naliehavé, aby sa dostanete tovar alebo Čína Príspevku je služba nezahŕňa vašej krajine, môžete si vybrať expresné doručenie cez DHL, UPS, TNT, FEDEX, EMS. Vo všeobecnosti, spoločnosť UPS Worldwide Express Saver, môžete dostať zásielku do 1-3 pracovných dní po rozošleme zásielky, ale je drahšie; DHL, UPS, TNT, FEDEX, bude to trvať 3-5 pracovných dní, než sa dostanete zásielky. Tým, EMS, bude to trvať 5-8 dní sa na svoje miesto.

· S cieľom zabezpečiť, nemusíte platiť Clá, budeme deklarovať ako "Dar" alebo "Vzorka" na nižšej deklarované hodnoty. Ale to nie je zahrnutá celková cena, ktorú ste zaplatili alebo trhovú hodnotu tovaru. Ak nie je realizovateľné v niektorých krajinách s rôznymi colných pravidiel, kupujúci bude zodpovedný za daní, ciel a iných poplatkov počas prepravy!

· Ak sa nechcete dostať tovar nad 30 dní po rozošleme zásielky, prosím e-mail priamo na nás. My by sme sa s vami vyriešiť prípad. Prosím, dôverujte nám, budeme poskytovať najlepšie služby s úprimný postoj.

Poznámka: 1) Čína Post je k dispozícii len v 26 krajinách: Austrália, Rakúsko, Belgicko, Brazília, Kanada, Dánsko, Francúzsko, Nemecko, Írsko, Izrael, Taliansko, Japonsko, Kórea, Malajzia, Nový Zéland, Nórsko, Poľsko, Rusko, Singapur, Španielsko, Švédsko, Švajčiarsko, Thajsko, Turecko, Spojené Kráľovstvo, USA.

2) Pracovný Čas Prepravná Spoločnosť: pondelok ? Piatok, okrem sviatkov

Platby

· Môžete zaplatiť nás prostredníctvom Hanke.sk Escrow prostredníctvom svojej Banky Kartu. Plná platba musí byť uskutočnená do 15 dní po zadať objednávku.

· Hanke.sk Escrow je jeden vedúci tretej-party on-line platobné platformy. Escrow umožňuje platiť bezpečne online bez toho, detailov o vašej kreditnej karte. Môžete tiež sledovať dodanie vášho tovaru a platbe je iba vydané dodávateľom keď potvrdíte, že ste dostali zásielku.

· keď si platba, platba len prevody do ÚSCHOVY, nie náš účet. Prosím, uistite sa, potvrdiť objednávku keď dostanete položky v dobrom stave.

Návrat Politiky

· Ak položky sú poškodené prosím vrátiť do 10 dní náhradu. Prosím, uveďte dodacom liste.

· Do 5 dní, ak tieto položky nie sú kompatibilné, použiteľné alebo poškodené, ale nie ste s nimi spokojní, ste oprávnený vrátiť položky v originálnom balení a dobré podmienky pre 100% vrátenie peňazí, okrem náklady na dopravu a manipulačné poplatky.

· Po návrate bola prijatá, pošleme na vrátenie sa na vás.

· Prosím na vedomie, že nebudeme zodpovední za vráti, že sú stratené počas prepravy. Pošlite sa vracia vhodné na balenie.

Návrat Postup:

Krok 1), Kontaktujte nás prostredníctvom Hanke.sk Centra Správ;

Štítky: umenie keychain, crystal rivoli, čínsky crystal olivový korálky, čína crystal korálky, crystal clear, krištáľové sklo, svadobné šperky set, 12 mm rivoli, sklo rivoli, jewerlry

Názov Položky Rivoli Crystal, Rivoli Fantázie Kamene
Veľkosť 8mm~25mm
Veľkosť Rivoli Crystal 16 mm v priemere
Trieda Fancy Kamene do platovej Triedy A
Iné Dostupné Veľkosti 5-6-8-10 mm, 12 mm, 14 mm, 16 mm, 18 mm, 20 mm, 22 mm, 25 mm, 27 mm, 30 mm
Technics Pokovovanie
Tvar Kužeľ s 16 kusy
Číslo Modelu Vysoká Kvalita K5 Krištáľové Sklo
Použitie Šperky, obuv , odevy, nechty, tašky, atď.
Typ Produktu Korálky
Pokovovanie Dne Strieborné Fólie / Strieborná Fóliovaných
Farba Rivoli Crystal Crystal / Clear
Technika Stroj Vystrihnúť a Stroj poľský
Materiál Crystal

Napísať recenziu

Doprava Zadarmo! 100ks/Veľa, 8mm~25 mm Crystal Clear Farba Čínsky Najvyššej Kvality Crystal Rivoli Sklo Fantázie Kamene.

Doprava Zadarmo! 100ks/Veľa, 8mm~25 mm Crystal Clear Farba Čínsky Najvyššej Kvality Crystal Rivoli Sklo Fantázie Kamene.

100ks/Veľa Rivoli Crystal Kamene, Doprava Zadarmo! Rivoli Crystal, Lesklý Ozdobný Kamene, Čínsky Najvyššej Kvality Crystal Rivoli Kvalitu našich crystal kamene, ktoré je veľmi blízko k SW crystal fantázie kamene. Majú rovnaké podôb a veľkostí

Súvisiace produkty