Bezdrôtové Diaľkové Ovládanie DC 12V 4CH 315MHz Relé Spínač 2 Vysielač + Prijímač

Novinka

€4.35

/ €5.24

Skladom

To je učenie kód bezdrôtové diaľkové ovládanie spínač (prijímač), výstup spôsobom /pracovné spôsob, ako môžu meniť, ako sa vám páči, je ľahké zápasu vysielač má 4 Relé, ktoré môže zariadenie zapnúť alebo zadnej strane, on/off a tak prísť na skutočný objem je malé a performa nce je stabilná a spoľahlivá, vysoko prijímať citlivosti zahŕňa aplikácie od jednoduchých domácich diaľkové ovládanie na autonómne riadenie, ako automatické dvere, okná, zdvíhacie zariadenia, vstupné prístup, hore a dole radič, alarm systém priemyselné riadiace a bezpečnostné atď. Tieto diaľkové ovládacie prvky sú navrhnuté na ovládanie širokú škálu elektronického zariadenia s bezdrôtovým signálom. Extrémne jednoduché nastavenie a používanie. Kompatibilné s 2262 /2260/1527/2240 atď čip a niekoľko kód bezdrôtové diaľkové ovládanie. Takže to môže stretnúť niekoho, je potrebné výber bezdrôtového diaľkového ovládania, ako sa im páči, aby s ním pracovať . Prijímač: 1. Pracovné napätie : DC12V

2. Nerobili vôbec nič stav : ≤ 6mA

3. Pracovná teplota : -40° -- +80°

4. Citlivosť prijímača : : -105dBm

5. Pracovná frekvencia : 315MHz

Tu je nastaviť. Urobili sme to spoločne pracovať, takže sa nemusíte starať o to, čo frekvencie sú

6. Veľkosť: 74 x 55 x 28 mm /2.91 x 2.17 x 1.10" Diaľkové ovládanie vysielača :

1. Diaľkové Vzdialenosť: 200M

2. Prevádzkové Napätie: DC 12V

3. Frekvencia: 315 MHz

4. Prevádzkový Prúd: 13 mAh

5. Kód Typ: Pevné kód / Učenie kód

6. Veľkosť: 56 x 31 x 13mm / 2.20 x 1.22 x 0.51" metóda Štúdia:

Stlačte Učiť kľúč na recepcii ovládací panel, po bzučiak zvuk "Bi ", okamžite stlačte uvedené tlačidlo na diaľkovom ovládači, učiť sa, po obdržaní riadiacej dosky signál, bzučiak zvuk "Bi" , naznačuje, že úspech v štúdiu Funkcia prepínania:

Výstup pracovných spôsobom:

1. Self-lock ---zapojte JP1 s vyrezávanie spp

2. Jog---rezanie-out spp je non-zamestnanie, JP1 a JP2 nepripájajte ani.

3. Inter-lock---- Zapojte Jp2 s vyrezávanie spp,

Jog---- stlačte tlačidlo je ZAPNUTÉ, uvoľnite prst na to isté tlačidlo je VYPNUTÉ (potrebujú jeden kanál, prepínanie a jeden tlačidlá na diaľkovom ovládači)

Self -lock----- stlačením jedného tlačítka pre jeden čas ZAPNUTÝ, stlačte rovnaké znovu tlačidlo je VYPNUTÉ (potrebujú jeden kanál, prepínanie a jeden tlačidlá na diaľkovom ovládači).

Inter-lock-------stlačte tlačidlo je ZAPNUTÉ, stlačte iného tlačidlo je VYPNUTÉ (potrebujú jeden kanál, prepínanie a 2 tlačidlá na diaľkovom ovládači) Jasné metóda:

Stlačte prijímač, modul učiť tlačidlo na približne 10 sekúnd na bzučiak zvuk "Bi", predstavuje uložené údaje boli úspešne vymazaná Množstvo: 1 Sada Poznámka:

1. Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb ukázal, že na obrázky. Ďakujeme!

2. Prosím, aby 1-3 mm meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie. Balenie obsahuje: 2 x Vysielač 1 x Prijímač

Štítky: auto prepínač symbol, 3 12v prepínače, av prepínače, remot spínača, elektrický spínač pomocou časovača, headphon bezdrôtové, bluetooth audio spínača, 12v rozšíriť diaľkové ovládanie spínača, visiaci zámok prepínač, sklad

Pôvod CN(Pôvodu)
Číslo Modelu Radič zariadenia
Záruka -
Prepnúť Typ Diaľkové Ovládanie
Aktuálna Iné
Certifikácia ŽIADNE
Funkcie -
Názov Značky OOTDTY
Materiál Plastové
Diaľkové Vzdialenosť -

Napísať recenziu

Bezdrôtové Diaľkové Ovládanie DC 12V 4CH 315MHz Relé Spínač 2 Vysielač + Prijímač

Bezdrôtové Diaľkové Ovládanie DC 12V 4CH 315MHz Relé Spínač 2 Vysielač + Prijímač

To je učenie kód bezdrôtové diaľkové ovládanie spínač (prijímač), výstup spôsobom /pracovné spôsob, ako môžu meniť, ako sa vám páči, je ľahké zápasu vysielač má 4 Relé, ktoré môže zariadenie zapnúť alebo zadnej strane, on/off a tak

Súvisiace produkty