LOSONCOER U15 PRO 4600mAh Vysokej Kvality Smart Telefónu Batéria Pre Oukitel U15 Pro 5.5 palcový Batterie Bateria Batérie +Bezplatné nástroje

Novinka

€10.90

/ €11.85

Skladom

LOSONCOER Popis Výrobku:

Kapacita:

Použitie pre: Oukitel U15 Pro 5.5 palcový

Napätie: 3.8 V Účtovať Obmedzeným: V 4.35

Veľkosť: rovnakej veľkosti v pôvodnej

Pripomienka: nové batérie je virtuálny batérie, ktorá dosahuje vyššiu výkonnosť po používajú niekoľko krát.

CE štandard Bezpečnosti a životného prostredia: Dvojité ochranné funkcie.Dvojité IC a PCB varná doska chrániť nabíjania a vybíjania a skratu.

Kupujúci zaplatiť objednávku a my vám spracujeme rýchlo vyslať ho v ten istý deň,A to prostredníctvom profesionálne vybavenie, test kvality.

Ponúkame 1 rok záruka,Prosím vás ubezpečiť, nákup a nebojte sa o aftermarket otázky.

Vezmite Prosím Na Vedomie:

> Batérie musí byť plne nabitá pred použitím.

> Dočasné krátke kapacita nová batéria bude výsledkom nie je použité na dlhú dobu, to je normálne, celková kapacita budú vrátené cez používa pre 3-5 krát.

> Nové batérie, Keď najprv získať batérie, použite na to, poplatok za 5 hodín za prvé tri krát, použite ju a znovu, potom ju len potrebné nabiť približne 5 hodín pre bežné použitie.

> Nepoužívajte nižšej nabíjačke dobiť túto batériu v prípade poškodenia batérie.

> Nerozoberajte alebo zmena štruktúry batérie.

> Nedávajte batérie v nabíjačke príliš dlho.

> Nevystavujte batériu pôsobeniu vlhkosti a vody, nedávajte ho do vysokou teplotou prostredia.

> Nemajú vplyv na batériu.

> Dajte ju mimo dosahu detí.

> Najlepšie skladovacia teplota je 20°C--5°C

Zásielky:

1. Zašleme parciel v rámci 2 4 hou rs po kupujúceho platbu je overené, Sledovania informácií je k dispozícii počas 5-10 dní.

2. Naše ceny nie sú vrátane určenia cla.

3. Budeme zodpovedný za Čína colné problém a kupujúci by mal byť zodpovedný za určenia colnej problém .

4.Keď sme odoslanie položky, buďte trpezliví a čakať položky v príďte, Prosím, povedzte nám, ak máte akékoľvek otázky týkajúce sa prepravy.

Záruka:

1. Všetok tovar ponúkame na predaj sú v dobrej kvalite a za prísnych vyšetrenie predtým, ako sú odoslané. Budeme sa snažiť v našich silách, aby sa zabránilo akejkoľvek kvality problém.

2. Sľubujeme, záruka za kvalitu v jednom roku a budeme opravy bezplatne. Volebný lodnej dopravy by hradí zákazník.

3. Vaša spokojnosť našich výrobkov je zárukou. Ak nie ste spokojný s výrobkom, môžete sa vrátiť tovar na výmenu, ale prosím, komunikovať s nami pred vrátiť. Prepravný a manipulačný poplatok je nevratný a zákazník by mal byť zodpovedný za všetky poplatky spojené s vrátením a reshipping. Všetky vrátite tovar musí byť v dobrom stave. Musia byť pod resalable stave. Muži mali chyby nie sú zárukou, ako sú rozbité, poškriabaný a tak ďalej.

Spätná väzba:

1. Ak ste sa uspokojiť s dodávať tovar, prosím, láskavo pomôcť opustiť pozitívne 5 star spätnú väzbu a my vám urobiť to isté pre teba.

2.Keď dostanete balík nie je spokojný s tovarom, oznámte nám to predtým ešte nebol napísaný spätnú väzbu.

Štítky: pre oukitel u15 pro, česť x5, outkitel c15 pro, telefón vivo y91c, u15 pro, smartphone x5, u15, ansheng batérie, prípade oukitel, coubot

Názov Značky LOSONCOER
Kompatibilné Značky OUKITEL
Originál alebo Nie Kompatibilné
Číslo Modelu u15 pro
Kapacita batérie(mAh) 3501mAh-5000mAh
Certifikácie Kvality ROHS

Napísať recenziu

LOSONCOER U15 PRO 4600mAh Vysokej Kvality Smart Telefónu Batéria Pre Oukitel U15 Pro 5.5 palcový Batterie Bateria Batérie +Bezplatné nástroje

LOSONCOER U15 PRO 4600mAh Vysokej Kvality Smart Telefónu Batéria Pre Oukitel U15 Pro 5.5 palcový Batterie Bateria Batérie +Bezplatné nástroje

LOSONCOER Popis Výrobku: Kapacita: Použitie pre: Oukitel U15 Pro 5.5 palcový Napätie: 3.8 V Účtovať Obmedzeným: V 4.35 Veľkosť: rovnakej veľkosti v pôvodnej Pripomienka: nové batérie je virtuálny batérie,

Súvisiace produkty