CONTEC8000S záťažového EKG Systémy,bezdrôtové Cvičenie 12-Viesť EKG Rekordér Softvér CONTEC 2019 Najnovšie

Novinka

€217.47

/ €244.34

Skladom

CONTEC8000S záťažového EKG Systémy,bezdrôtové Cvičenie 12-Viesť EKG Rekordér Softvér

Model: CONTEC8000S

Kúpiť bezpečné výrobky :

Nasledujúce FDA Vylúčenie zodpovednosti je povinné pre všetky eBay záznam v Zdravotnej starostlivosti kategórie a je zahrnutá na ODKAZ:

Predaj tejto položke sa môžu vzťahovať nariadenia U.S. Food and Drug Administration a štátnej a miestnej

regulačné agentúry. Ak áno, nie cenovú ponuku na túto položku, ak si nie ste oprávnený kupujúci. Ak tovar podlieha

FDA nariadenia, budeme overiť váš stav tak, ako autorizovaného kupujúceho o tejto položky pred odoslaním položky

Spôsob Dopravy A Čas:

1. Všetky doprava Zadarmo tovar vám bude dodaný Letecky príspevok bude trvať približne 12-25days(USA ,CA,AU,UK). A 15-35 dní do iných krajín. Tento prepravná cesta má určité riziko, prosím, starostlivo vyberať. Niektoré krajiny ako Austrália nemôže sledovanie balíkov online.

2. Express pomocou EMS; trvá 7-12 pracovné dni na doručenie.

3. Obchod je cezhraničná a Letecky je najlacnejšie post spôsobom, takže to trvať dlho na dodanie. Ak nechcete čakať tak dlho, prosím zaplatiť Express poplatok alebo nechcem kúpiť.

4. Nebudeme Zodpovední za svoju cla.

Položka sledovacie číslo:

Všetky položky majú sledovacie číslo, ak nechcete dostať položku budeme sledovať položka post office (to trvať dlho)

Návrat Politiky:

1. Ak máte chybné položky, ktoré chcete vrátiť, prosím, kontaktujte nás do 3 dní od vás prijímať položky. Všetky vrátite tovar musí byť vrátený s jeho originálne balenie a príslušenstvo. Zákazník je zodpovedný za poštovné a poplatky za vrátený tovar.

2. Vrátime peniaze na vami, keď sa dostaneme vrátenie tovaru. Alebo nahradiť položku pre vás.

Prosím, prosím prečítajte si naše obchodné Politiky pred nákupom, ak nebudete súhlasiť s našej obchodnej politike, prosím, nekupujte položka z nás.

Daní, Ciel & Povinnosti:

Nechceme pridať daní, DPH alebo iné skryté poplatky. Platíte nám, čo vidíte na faktúre, t. j. tovar medzisúčet + náklady na dopravu (nezahŕňa clo). Prosím zistiť, rovnako ako si môžete o vašich dovozných daní vo svojej vlastnej krajine, ako ponuky položku. Musíte zaplatiť dovozné clá v prípade, že došlo pre určitého tovaru, alebo môžete láskavo nám niektoré návrhy o tom, sľubujeme, že to v našich silách, aby vám pomohol!

Spätná Väzba Politiky:

Zákazník je vždy NIE.1

Staráme sa o našich významných zákazníkov a pochopiť problémy a frustrácie môžete mať, a čo bude v našich silách vyriešiť problémy. Snažíme sa odpovedať na všetky e-maily, ako rýchlo, ako je to možné, ale vzhľadom k vysokej e-mail hlasitosť môže trvať čas pre nás odpoveď. Vopred ďakujeme za vašu trpezlivosť!

Kontaktujte nás najskôr pred odchodom negatívna spätná väzba, nájdeme riešenie pre vaše požiadavky a zvýšiť spokojnosť.

Ak nie ste spokojný / á s položku z nejakého dôvodu v priebehu 3 dní položky doručenia, môžete sa vrátiť k výške (po odpočítaní poštovného).

Služby Politiky

(1)Zákazník je vždy NIE.1

(2)staráme sa o našich významných zákazníkov a pochopiť problémy a frustrácie môžete mať, a čo bude v našich silách vyriešiť problémy.Snažíme sa odpovedať na všetky vaše problémy, ako rýchlo, ako je to možné

(3)Kontaktujte nás najskôr pred odchodom negatívna spätná väzba, nájdeme riešenie pre vaše požiadavky a zvýšiť spokojnosť.

(4)Záruka: 36 Mesiacov a Wholelife Repairment

(5)spätná Väzba: Ak je príjemný kurz pre vás na podnikanie so mnou, prosím, láskavo nechaj ma pozitívnu spätnú väzbu. Vážim si každého zákazníka a tešíme sa na spoluprácu s vami znova.

Láskavo Pozornosť

Všetky položky bude odoslaný kúpiť to Hanke.sk adresu. Prosím, informujte sa adresa dodania je správne.

Nie sme zodpovední za svoje cla.

Ak máte chybné položky, ktoré chcete vrátiť, kontaktujte nás prosím do 2 dní od vás prijímať položky. Všetky vrátite tovar musí byť vrátený so pôvodnom obale a príslušenstvo. Zákazník je zodpovedný za poštovné a poplatky za vrátený tovar.Vrátime peniaze na vami, keď sme sa vrátiť tovar, alebo nahradiť položku pre vás.

Nie sme zodpovední za nepoistených stratu alebo poškodenie počas prepravy. Prosím, prosím prečítajte si naše obchodné Politiky pred nákupom, ak máte akékoľvek ďalšie otázky, prosím, kontaktujte nás.

O CONTEC MEDICAL SYSTEMS CO.,LTD

Contec Zdravotníckych Systémov so zameraním na výskum,výroba a distribúcia medicínskych prístrojov,bola založená v roku 1992 ako high-tech spoločnosti. V súčasnosti existuje viac ako 1200 zamestnancov v našej spoločnosti. Náš produktový rad zahŕňa širokú škálu 13 kategórií.Väčšinu domácich nemocnice sú naši zákazníci.

Štítky: cvičenie machin, ekg monitor, mortara ekg kábel, ekg monitor, muži sily, krvný tlak holter, boxym oximeter, eeg senzor, sa krvný tlak, contec ekg

Model Č. CONTEC8000G
Aplikácia RAMENO
Veľkosť nothing
Číslo Modelu CONTEC8000S
Materiál Nič
Pôvod Čína
Názov Značky CONTECMED
Položka Druh Krvný Tlak

Napísať recenziu

CONTEC8000S záťažového EKG Systémy,bezdrôtové Cvičenie 12-Viesť EKG Rekordér Softvér CONTEC 2019 Najnovšie

CONTEC8000S záťažového EKG Systémy,bezdrôtové Cvičenie 12-Viesť EKG Rekordér Softvér CONTEC 2019 Najnovšie

CONTEC8000S záťažového EKG Systémy,bezdrôtové Cvičenie 12-Viesť EKG Rekordér Softvér Model: CONTEC8000S Kúpiť bezpečné výrobky : Nasledujúce FDA Vylúčenie zodpovednosti je povinné pre všetky eBay záznam v Zdravotnej

Súvisiace produkty