Fotografie Chránič Príslušenstvo Anti-Fog Vložiť Dome Port, Kryt Objektívu Potápanie Vodotesné Púzdro Kľúča Pre GoPro Hero 9 Čierny

Novinka

€29.75

/ €39.68

Skladom

Popis:

Vhodný model: špeciálne navrhnuté pre GoPro Hero 9 black podvodná fotografiu, aby poskytovali vynikajúci optický výkon.

70 mm ultra teleobjektív hľadáčik: Držať nečistoty vo vode ďaleko od objektívu, artefakt, ktoré môžu zlepšiť streľbu prostredie.

180 stupňov super široký uhol: širokouhlý objektív pomôže urobiť úchvatných fotografií.

Poskytujú vynikajúcu streľba: pohyb vodoryskou od objektívu umožňuje zachytiť snímky oboch vyššie a nižšie vody súčasne.

30 m hĺbka ochrany: perfektné zariadenie pre fotografovanie pod vodou, nie je potrebné sa obávať o potápanie.

Ľahko sa prenáša: ľahko skladovať, je možné dať do kufra, môžu byť prijaté na rovine.

Integrovaný dizajn: všetko v jednom polykarbonátové telo a vodotesné púzdro pre Fotoaparát, vyhnúť sa riziko úniku spôsobené príliš veľa montáž poloha.

Jasné: plexisklo, prináša až 93% priepustnosťou svetla.

316 nerezovej ocele tlačidlá: marine akostnej nerezovej ocele materiály, objektív leštenie proces, rozšírenej tlačidlo hlavu, intímne ochranu fotoaparátu.

Tip: Tento produkt neobsahuje pre Gopro Hero 9 akcia fotoaparát.

Špecifikácia:

Materiál: PC, akryl, vysoko priehľadné plexisklo

Farba: dóm port: čierna+vymaž

Veľkosť(cca): dóm port: 185*102mm/7.28*4.02 palcový(dia*výška)

plávajúce rukoväť: 35*200 mm/1.38*7.87 palec

Vhodný model: pre GoPro Hero 9 čierny

Package:

1 ks x Dome port

1 ks x Plávajúce rukoväť

1 ks x Dome port klobúk

1 ks x čistiacou handričkou

1 ks x Dlhú skrutku

1 ks x Anti-fog vložiť

1 ks x Demontáž kľúča

1 ks x Remienok na Ruku

Poznámka:

1. Vzhľadom na svetelné a displej rozdiel, položky farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov.

2. Nechajte 1-2 cm rozdiely vzhľadom na ručné meranie.

Poznámka:

1.V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory,obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Zaručujeme štýl je rovnaký, ako je znázornené na obrázkoch,ale nie rovnaký výkon na rôznych orgánov, ako na modeli.

2.Porovnať detail veľkosti s na vás,nechajte 2-4cm sa líši vzhľadom na ručné meranie na oblečenie, vďaka Všetky merania v cm a vezmite prosím na vedomie, 1cm=0.39 palec

1) akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2 Ak nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

1) DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

DHL UPS, TNT, FEDEX trvá 3-7 dní ,EMS trvá 8-12 dní. Post air mail je potrebné 2-8 týždňov.Ale všetky z nich sú závislé od krajiny doručené.

2) SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

1) Kupujúci je skoro potvrdenie bude vysoko ocenil po prijatí položky.

2) Pretože vaša odozva je veľmi dôležité, aby naše podnikanie je rozvoj, úprimne vás pozvať na dovolenku pozitívnu spätnú väzbu pre nás, ak ste spokojní s našimi produktov a služieb.

3) skontrolujte si Prosím kontaktujte nás pred odchodom žiadne negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu. Budeme s vami spolupracovať, riešiť akékoľvek problémy.Ďakujeme za pochopenie!

Štítky: gopro hero 2 kostra, gopro hero 6 dome, gopro 9 hrdina, prípade gopro max, dóm gopro, dóm gopro 9, dóm gopro hero 9, gopto hrdina 9 objektív, gopro zápästie, Dóm Port

Názov Značky Woopower
Pôvod CN(Pôvodu)
Kompatibilné Akcia Fotoaparát Značky gopro
Číslo Modelu pre GoPro Hero 9

Napísať recenziu

Fotografie Chránič Príslušenstvo Anti-Fog Vložiť Dome Port, Kryt Objektívu Potápanie Vodotesné Púzdro Kľúča Pre GoPro Hero 9 Čierny

Fotografie Chránič Príslušenstvo Anti-Fog Vložiť Dome Port, Kryt Objektívu Potápanie Vodotesné Púzdro Kľúča Pre GoPro Hero 9 Čierny

Popis: Vhodný model: špeciálne navrhnuté pre GoPro Hero 9 black podvodná fotografiu, aby poskytovali vynikajúci optický výkon. 70 mm ultra teleobjektív hľadáčik: Držať nečistoty vo vode ďaleko od objektívu, artefakt, ktoré môžu

Súvisiace produkty