Celestron Nanášanie Odbory 94307 Ďalekohľad Príslušenstvo Súprava 1.25" 15 mm Kellner 6 PL Okulára 2x Barlow Šošovky Blue Red Moon Filter

Novinka

€53.12

Skladom

Celestron 94307 AstroMaster Ďalekohľad Príslušenstvo Súprava 1.25" 15 mm Kellner 6 mm Plossl 2x Barlow Šošovky s T-niť Modrá Červená Planetárny Filter Mesiac Filter Vlákna Tkaniny #94307

Funkcie:

Tento ekonomický osem-dielna okulára a filter príslušenstvo kit zvyšuje výkon vášho Celestron AstroMaster, alebo väčšina akýkoľvek iný ďalekohľad.

Obsahuje dve 1.25" okuláre, a 2X Barlow šošovky, tri filtre, čistiace tkaniny, a prípad!

S dvoma extra okuláre a Barlow šošovky, dostanete štyri rôzne zväčšenia z čoho vyberať.

Mesiac filter pomáha blokovať niektoré moonlight takže môžete vidieť viac lunárny detail, a dve farebné filtre (Red & Blue) zvýraznenie funkcie na Mars, Jupiter a Saturn.

Plastové, tvrdé puzdro udržiava všetko v bezpečí v peny-linajkované interiér.

Okuláre - 15 mm a 6 mm, okuláre môžu byť použité v každom ďalekohľad s 1.25" focuser. Každý okulár je plne potiahnuté zlepšiť prenos svetla a ochranu optiky. 15 mm Kellner okulár ponúka pekný stredné zväčšenie zobrazenia vo väčšine teleskopy, a 6 mm Plossl poskytuje vysokú zväčšenia, veľká Mesiaca a planét, najmä keď videli, podmienky sú dobré.

2x Barlow Šošovky - Vložiť 2x Barlow Šošovky medzi okulára a ďalekohľad, a to zdvojnásobuje zväčšenie všetky 1.25" okulára. To znamená, že 15 mm Kellner zahrnuté v tejto súpravy sa zdvojnásobí v moci, účinne stáva 7,5 mm okulára a 6 mm poskytne zväčšenie 3 mm. Všetky ostatné 1.25" okuláre ste už bude fungovať aj v tejto univerzálny doplnok, ktorá vám ešte viac zväčšenie možností. Pamätajte si, vysoká zväčšenia nie vždy produkovať jasné, ostré výsledky, najmä na večerov slabá alebo mierna vidieť podmienok. Experiment nájsť zväčšenia, ktoré sú najlepšie pre vás a váš ďalekohľad. T-vlákna sú opracované do tejto Barlow šošovka, ktorá umožňuje užívateľovi pripojiť DSLR fotoaparát s doplnením voliteľná T-krúžok.

Filtre - Farebné filtre môžu byť použité, aby sa určité údaje na planéte povrchu alebo jeho cloud štruktúry. Obe planetárny filtre, rovnako ako Mesiac filter, môže byť použité na akýkoľvek 1.25" okulár s riadne filter vlákna, takže sú veľmi univerzálne. Len jednu skrutku do vášho okulára výberu a posuňte ho do focuser.

Na #80A je stredne-modrý filter, ktorý zvyšuje kontrast cloud pásy na Jupiter a polárnych ľadovcov na Saturn. Tiež to môže byť použitý, ak chcete zvýšiť kontrast na Mesiac, ak vám nevadí, že farebný posun.

Na #25 filter je tmavo červenú farbu a je dobrou voľbou, ak chcete definovať polárnych ľadovcov na Mars. Je to aj zábava, ak chcete použiť tento filter pri pozorovaní Jupitera. Na #25 Červený filter blokuje trochu svetlo prichádzajúce cez váš ďalekohľad, však, tak to je najlepšie použiť na svetlé objekty s väčším clona teleskopy.

Mesiac filter je jedným z prvých príslušenstvo väčšina nových amatérskych astronómov kúpiť, a pre to dobrý dôvod! To pomáha blokovať časť svetla Mesiac posiela do okulára, aby ste videli detaily lepšie. Môžete sa tiež pokúsiť tento filter na Venuša; to vám pomôže vidieť planéty fáz.

Čistenie Handričkou & Prípade: Uchovávajte mikro-vlákien handričkou uložené vo vašom AstroMaster Príslušenstvo Súprava tak, že vždy to bude vhod. Je to oveľa lepšie použiť mikro-vlákna tkaniny na vašej optiky ako iné utierky alebo tkaniva, ako to nezanecháva zvyšky a môže byť znovu použité. Nezabudnite na ranu alebo štetcom všetky častice prachu z vášho optika pred odieraním ich s handričkou.

Čierne plastové puzdro má die-cut penou vnútri chrániť a vankúš vaše príslušenstvo. Majte každý jeden vo svojej určené miesto, keď sa nepoužíva a budete držať ich hľadá a vykonáva ako nové.

AstroMaster Príslušenstvo Súprava Obsahuje:

1 X 15 mm Kellner Okulára - 1.25"

1 X 6 mm Plössl Okulára - 1.25"

1 X 2x Power Objektív s T-vlákna - 1.25"

1 X #80A Modrá Planetárny Filter - 1.25"

1 X #25 Červená Planetárny Filter - 1.25"

1 X Mesiac Filter - 1.25"

1 X Micro Vlákna Tkaniny

1 X Plastové Puzdro

Štítky: 8 mm Palivový Filter, 3x barlow, svbony 2 okulára, fotoaparát plesní, telescop, celestron nexstar, 8s bms lifepo4, bresser okulára, barlow 2x, príslušenstvo kórea astro

Číslo Modelu 94307
Názov Značky celestron

Napísať recenziu

Celestron Nanášanie Odbory 94307 Ďalekohľad Príslušenstvo Súprava 1.25

Celestron Nanášanie Odbory 94307 Ďalekohľad Príslušenstvo Súprava 1.25" 15 mm Kellner 6 PL Okulára 2x Barlow Šošovky Blue Red Moon Filter

Celestron 94307 AstroMaster Ďalekohľad Príslušenstvo Súprava 1.25 15 mm Kellner 6 mm Plossl 2x Barlow Šošovky s T-niť Modrá Červená Planetárny Filter Mesiac Filter Vlákna Tkaniny #94307 Funkcie: Tento ekonomický osem-dielna okulára