Ženy Tašky Veľkú Kapacitu PU Kožené Kabelky 2021 Trendov Značkové Kvalitné Ramenný Ženské Kabelky Crossbody Kabelku Sac

Novinka

€14.46

/ €26.79

Skladom

Vitajte všetci na našej predajni. Prajem vám šťastný nakupovanie!!! Mali by ste dostať to, získajte lepšie! ROZMERY: (Šírka)x 36 cm (Hrúbka)x 15 cm (Výška)25 cm Poznámka: 1 Palec=2.54 CM, 1 CM=0.39 Palec , v Dôsledku rôznych dávkach, taška je linkovej lodnej prepravy, môžu byť rôzne. Módna návrhárka a dobrú cenu, prosím vás ubezpečiť, nákup. ( Všetky fotky sú aktuálne fotografie. Ale vzhľadom na inom svetle a nastavenie monitora, drobné farebné rozdiely možno existujú. Ďakujeme za pochopenie. )

O služby:

1. Ak dostanete poškodené alebo zle produkt, nie je potrebné vrátiť výrobok. Môžete požiadať o jeho vrátenie, a my vám plnú náhradu. Alebo nás kontaktujte na odoslanie výrobku.

2. Ak balík je stratené počas prepravy, vrátime vám celú sumu.

3. Po objednávka je zaslaná, budeme vyplňte poradové číslo v poradí. Môžete skontrolovať jeho sledovanie informácií na stránkach "www.17track.net" (skopírovať do prehliadača otvoriť).Ak objednávku ochrany čas sa kráti, prosím, kontaktujte nás a môžeme rozšíriť, aby ochrany obdobia, pre vás.

4. Ak ste nákup našich výrobkov vo veľkom, zabezpečujeme veľkoobchodné ceny. Alebo expresná doprava zadarmo, ktoré trvá len 3-7 dni, aby sa dospelo.

5. Podporujeme drop shipping. Môžete vyplniť vaše zákazníka, adresu, meno a telefónne číslo v poradí.Budeme pošlite objednávku priamo do vášho zákazníka. Sme nenechá žiadne informácie, faktúr a propagačné správy, o našom obchode v objednávke. Ponúkame zľavy keď máte dosť objednávok za mesiac.

6, Sme sa často dávajú kupóny a zľavy na starých zákazníkov a fanúšikov. Tak, môžete kliknúť na "+Postupujte" na našej predajni na domovskú stránku, aby si ponúka ponúkame v budúcnosti.

7. Ak budete spokojní s našimi službami a produktami po prijatí objednávky, prosím, dajte nám 5 hviezdičiek spätnú väzbu. Ak máte akékoľvek otázky o objednávke, prosím kontaktujte nás a my vám ho vyriešiť za vás.

Štítky: skutočné hodvábna šatka ženy, bolsos mujer, 2021 móda, šátek bambulka, Trend, versace mužov givenchy, slávny tote, dámske obag taška, mujeres bolsos, 2021 taška

Tvrdosť MÄKKÉ
Veľkosť Vrecka 36cmx24cmx13cm
Uzavretie Typ Hasp
Vzor Typ Pevné
Položka Druh Kabelky
Štýl Móda
Exteriér ŽIADNE
Príležitosti Univerzálny
Kabelky Typ Tašky Cez Rameno
Počet Rukoväte/Popruhy Jeden
Tkané Pláži Rameno Ženské Slamy Vedro Vrece
Taška funkcie Taška funkcie
Obkladový Materiál Polyester
Najdôležitejšie Produkty Je to predávané spoločnosťou továreň priamo
Dekorácie ŽIADNE
Názov Značky Jin Mantang
Pôvod CN(Pôvodu)
Tvar Bežné Tote
Interiér Interiér Vrecko Na Zips
Hlavný Materiál PU
Číslo Modelu WJ004
Pohlavie ŽENY
Typy tašky Tkané Pláži Ramenný Crossbody Taška
Kvalita Spracovania Vynikajúce spracovanie
ZABEZPEČENIE KVALITY Ak máte akékoľvek prepravné alebo problémy s kvalitou, prosím, kontaktujte custo

Napísať recenziu

Ženy Tašky Veľkú Kapacitu PU Kožené Kabelky 2021 Trendov Značkové Kvalitné Ramenný Ženské Kabelky Crossbody Kabelku Sac

Ženy Tašky Veľkú Kapacitu PU Kožené Kabelky 2021 Trendov Značkové Kvalitné Ramenný Ženské Kabelky Crossbody Kabelku Sac

Vitajte všetci na našej predajni. Prajem vám šťastný nakupovanie!!! Mali by ste dostať to, získajte lepšie! ROZMERY: (Šírka)x 36 cm (Hrúbka)x 15 cm (Výška)25 cm Poznámka: 1 Palec=2.54 CM, 1 CM=0.39 Palec , v Dôsledku rôznych dávkach, taška je

Súvisiace produkty