Auto Samolepky Chrómovaný Dverí Rukoväť Kryt Výbava Pre Ford Mondeo Fusion Roky 2013-2018

Novinka

€9.31

/ €9.80

Skladom

Fit Ford Mondeo Fusion 2013 Stav:100% Zbrusu nový v Krabici Materiál: Vyrobené z Chrómovaný ABS Plast Zahŕňajú:8 ks Dobrej Kvality,Vyrobené v ISO9001 9002 Factory Jednoduchá Inštalácia,3M páska je attachted na zadnej strane tovar vám Bude Dodaný Do 1-2 pracovných dní, hneď ako vašu Platbu Overené. Medzinárodné Kupujúci C Vezmite Prosím Na Vedomie:

A)Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu. Tieto poplatky sa kupujúci zodpovednosť.

B)Prosím poraďte sa so svojím countrys colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred ponúkanie/nákup. Prepravná Metóda :Číny a hong kong Vzduchu Mailovej služby Teplé Promopt : Medzinárodná doprava je Nestabilná,pozemok môže byť podržte colné alebo iné faktory príležitostne,Kontaktujte nás, ak nechcete prijímať položky v rámci bežnej dodacia lehota. Budeme sa vždy snažiť vyriešiť problém s našimi zákazníkmi. Približná doba Dodania je nasledovná: AK kupujúci potrebné DHL/Fedex Business poštovné,kontaktujte nás, prosím!

Všetky predajné sú konečné,prosím prečítajte si naše Vrátiť Plicy starostlivo pred nákupom. 30 dní záručný servis! ak nie ste spokojní s našimi položky,môžete sa vrátiť na nás ,položka musí byť nikdy použité. Vieme vám môžu byť obsadené niekedy, že zabudli ste skontrolovať zásielku.Ale niet návratu budú prijateľné viac ako 14 dní po package byť prijaté. Ak sa kupujúci dostane chybné a nesprávne položku ,uveďte, Prosím, clear photo na nás, aby sme mohli vrátenie peňazí alebo poslať náhradného na vás. Všetky vrátite tovar musí byť v úplne novom stave, čo znamená, že položky nikdy neboli inštalované a udržiavané v pôvodnom balení, inak 15% doplnenie stavov poplatok . Odmietol/Nedoručila balíky sú predmetom 15% doplnenie stavov poplatok mínus všetky prepravné súvisiace poplatky. Kupujúci je zodpovedný za návrat poštovné poplatky v každom prípade.Poštovné, balné poplatky sú nerefundovateľné v každom vrátiť vec. X3speedauto,sme profesionálne Auto Diely spoločnosť založená v roku 2007.máme 2000 centiare Skladovanie v Kuang Zhou Číny.Spoločnosť je odborník na Auto DIY častí dekorácie,a tak ďalej. Prosím, kontaktujte nás s prípadnými komentáre, otázky alebo návrhy, ktoré môžete mať, my vám radi pomôžeme . Weclome na veľkoobchod,Viac zliav,Prosím, obráťte sa na nás!

Štítky: mondeo 2000 chrome, chrome dekor, ford mondeo strane, ford strany, ford mondeo interiérom, nissan sunny n16 panel, 2018 ford fusion, ford fusion, nárazník st, mondeo

Položka Druh Chróm Styling
Model Rok 2013
Externé Testovanie Certifikácia ISO9001
Materiál ABS
Druh Materiálu Chrómovaný ABS Plast
Model Auta mondeo
Názov Značky OUBOLUN

Napísať recenziu

Auto Samolepky Chrómovaný Dverí Rukoväť Kryt Výbava Pre Ford Mondeo Fusion Roky 2013-2018

Auto Samolepky Chrómovaný Dverí Rukoväť Kryt Výbava Pre Ford Mondeo Fusion Roky 2013-2018

Fit Ford Mondeo Fusion 2013 Stav:100% Zbrusu nový v Krabici Materiál: Vyrobené z Chrómovaný ABS Plast Zahŕňajú:8 ks Dobrej Kvality,Vyrobené v ISO9001 9002 Factory Jednoduchá Inštalácia,3M páska je attachted na zadnej strane tovar vám Bude Dodaný

Súvisiace produkty