Anpviz 5MP Farebné hviezdne svetlo POE IP Kamera Bullet Super Bezpečnosti Cam IR 30 m Vstavaný Mikrofón, Audio IP66 Onvif H. 265

Novinka

€49.21

/ €82.02

Skladom

Vitajte na Anpviz

Spokojný on-line nakupovanie, je použiť najjednoduchší spôsob, ako, s cenovo najdostupnejšie ceny kúpiť najvhodnejšie produkty, vaša spokojnosť je náš služby účel!

Upozornenie pred nákupom: Dane a Cla, ponúkame dopravu zdarma pre väčšinu krajín , ale nemôžeme pokryť všetky dane a cla. Kupujúci je potrebné zaplatiť dane a cla, akonáhle bude účtované kupujúceho ciel. Upozornenie pre Európskych Zákazníkov, že náš predaj-cena nezahŕňa DPH! Ak chcete úplne bez dane, uistite sa, obráťte sa na nás pred uvedením na objednávku! Vďaka! Láskavo Pripomína ruských priateľov, ktorí nezabudnite pridať Osobné Daňové číslo alebo Pas Informácie na váš Účet, ak by ste chceli použiť Express (ako Hanke.sk Premium Poštovné). Diaľkové Poplatok, Ak vaša adresa je definovaný ako vzdialenej oblasti, ak dodaný International Express, budete musieť zaplatiť navyše 40$ diaľkové expedičný poplatok. Alebo môžete nám poskytujú inú adresu, ktorá nie je remot. Vďaka za vašu spoluprácu! City & Psč rastie pravdepodobnosť úspešné doručenie balíkov, uistite sa, že kompletný správny názov mesta & psč pred podaním objednávky.

Ultra HD, 5 mpix (vysoké rozlíšenie)

Vysoké rozlíšenie, oveľa jasnejší ako 1080p a 720p. Všetky fotoaparáty ponúkajú neuveriteľne jasné a svetlé obrazy reálnych farbách, čo umožňuje vidieť všetky objekty veľmi jasne.

Full-farebné Nočné Videnie S LED Svetlá a zlepšenie infračervené žiarenie pre 24-hodinový ostražitosť, 5MP kamery zabezpečiť jasné farby nočné videnie, až 98ft dlhé vzdialenosti (v závislosti od prostredia)

One-way Audio podporu Tejto 5MP video surveillance camera má vstavaný one-way Audio funkcie. Vyzdvihnúť hlas v okolí, a získajte jasný hlas na otherside.

PoE – Jednoduchá Inštalácia Plug & Play

Skutočný plug and play bezpečnostný systém! Funkcie PoE (Power over Ethernet), pomocou jediného kábla pripojenie každá IP kamera pre NVR pre obe napájanie a video prenos signálu. Jednoduché zapojenia – vedenie procesu nemôže byť jednoduchšie pre HOBBY nadšencov a začiatočníkov.

Rezanie-Hrana H. 265 Kompresia Videa

Na H. 265 štandard kódovania umožňuje nahrávanie až 4-krát dlhšie ako H. 264 s rovnakým HDD. V rovnakej šírky pásma, a to notonly prenáša plnšie a hladšie video, ale tiež šetrí viac disku úložného priestoru, čím sa ušetrí veľké množstvo peňazí pre vás.

Odolný proti poveternostným vplyvom kovov prípade,široko používaný pre domov a outdoor

Kamery, Prevádzková Teplota: -25°C ~ 50°C (-13 ℉ ~ 122 ℉)

Ľahký prístup cez Mobilné Zariadenia APP & PC Softvér

Keď vyjdete von,nemusíte sa obávať o svoj majetok bezpečnosti. Pomocou tejto kamery systému,môžete vzdialené zobrazenie live videa súčasne kedykoľvek, kdekoľvek a s wifi/Celulárnej siete na smartphone/iPad/PC. S free app "Danale" . Sledovať live prúdov a zobrazenie playbacks okamžite, pomáha zostať informovaní kedykoľvek, kdekoľvek.

Práca s Hikvision&Dahua&Anpviz NVR ONVIF Súlade & Hikvision Kompatibilné-ONVIF definuje spoločný protokol pre výmenu informácií umožniť väčšiu interoperability v multi-predajca network video systémov, Ako je Zem, Lorex, Qsee, Dahua, Amcrest NVR, Atď. Najdôležitejšie je Hikvision Kompatibilné, plug-and-play s NVR Hikvision; Jednoduché nastavenie. Modré Dúhovky, Ispy, Míľnik podporované, NAS, QNAP,Synology NAS podporili.

Žiadosť o pripojenie k NVR Hikvision ( DS-7608NI-I2/8P Napríklad ) Žiadne iné ďalšie operácie, priamo pripojiť na naše Anpviz 5MP Bezpečnosti Dome Kamery Hikvision NVR POE porty. Hikvision súkromné zmluvy sa uistite, že je "Play & Play" okamžite.

High-End Quaity Záruka: Všetky nášho tovaru sú tvorené TOP výrobcu na Svete.

7-24 Po-predajný servis: Máme výborný predaj a po-predajný tím s cieľom podporovať vás.

Rýchle dodanie: mali Sme postavili RU, DE, ES, AU, NÁM Skladu. Väčšina našich položky sú stavy lokálne uistite sa, že rýchle dodanie.

Profesionálny Tím od roku 2006: je To vaša najlepšia voľba pre on-line obchodovanie.

Zákazník dovozné clo a Daň ( DPH) NIE je zahrnuté : Kupujúci je potrebné zaplatiť dane a cla, akonáhle bude účtované kupujúceho ciel.

Diaľkové poplatok za doručenie: Ak je vaša adresa je vzdialené, budete musieť zaplatiť navyše, náklady na dopravu alebo pls nám dať inú adresu, ktorá nie je vzdialená.

Specila pre ruských priateľov: nezabudnite pridať Osobné Daňové číslo alebo Pas Informácie na váš Účet, ak by ste chceli použiť Express (ako Hanke.sk Premium Poštovné). Inak Hanke.sk sa nemusíte nám umožňujú použiť tieto spôsob dopravy pri usporadúvaní doprava.

Štítky: ochrana bezpečnostné kamery, onvif poe, mikrofón, fotoaparát onvif, sony starvis hviezdne svetlo ip kamery, anpviz poe, HQCAM, prenosné prepínač ethernet, cam poe, gadinan ip fotoaparát 5mp, 4k 8mp ip

Príkon(W) Max, 6W
High Definition 5.0 Megapixelov
Deň/Noc farba
Médiá CMS, Android, IOS
Štýl Bullet Kamera
Sieťové Rozhranie RJ-45 10/100Mb Ethernet Slot
led 2 ks 3000K farba Led
farba Biela
P2P Áno
Číslo Modelu IPC-B852VU-S
Audio Výstup 1CH RCA
Uhol Pohľadu 85°
Skladovanie ŽIADNE
Certifikácia FCC
TF Karta ŽIADNE
Pôvod CN(Pôvodu)
Zdroj Napájania S POE
Vstavaný MIKROFÓN voliteľné
Špeciálne Funkcie Vodotesný / Odolný Proti Poveternostným Vplyvom
Alarm Akcia telefón Alarm
Inštalácia Bočné
Na Stenu Bočné
Snímač Značky Sony
IR Vzdialenosť(m) 30 m
Objektívu (mm) 3.6 mm
Megapixelov 5MP
Pripojenie IP/Káblové Siete
Názov Značky anpviz
Technológia Infračervené
Druh IP Kamery
Podporované Mobilné Systémy ios
Video Kompresný Formát H. 265
Podporované Operačné Systémy Windows 10
Napájanie(V) DC 12V
Senzor CMOS
Minimálne Osvetlenia(Lux) 0.01 Lux

Napísať recenziu

Anpviz 5MP Farebné hviezdne svetlo POE IP Kamera Bullet Super Bezpečnosti Cam IR 30 m Vstavaný Mikrofón, Audio IP66 Onvif H. 265

Anpviz 5MP Farebné hviezdne svetlo POE IP Kamera Bullet Super Bezpečnosti Cam IR 30 m Vstavaný Mikrofón, Audio IP66 Onvif H. 265

Vitajte na Anpviz Spokojný on-line nakupovanie, je použiť najjednoduchší spôsob, ako, s cenovo najdostupnejšie ceny kúpiť najvhodnejšie produkty, vaša spokojnosť je náš služby účel! Upozornenie pred nákupom: Dane a Cla, ponúkame

Súvisiace produkty