KAISH 10pcs Black Gitara Vrúbkovaným Okrajom Davies 1900H Štýl AMP Gombík Efekt Pedál Gombíky

Novinka

€5.05

/ €5.55

Skladom

Úplne nové, nikdy nepoužíval

Farba: Čierna

Veľkosť: 15.5 mm (výška) x 12.6 mm (Vonkajší priemer)

Vyrobené z plastu, s nastavovacou skrutkou

Hodí 1/4" (6.4 mm) hriadeľ hrnce

Budeme dodanie zdarma skrutkovač, ktoré môžete upraviť nastavovacia skrutka

10 Guitar AMP Gombíky

1 Skrutkovač

Platba musí byť doručená do 7 dní po ukončení aukcie, ktorý sa skončil. budeme posielať čo najskôr po zaplatení.

Dodávame do 2 pracovných dní . Väčšina našich položky sú dodávané prostredníctvom obyčajných ekonomiky Vzduchu zverejniť bez sledovania odkaz, ak chcete pridať sledovanie odkaz na balení, ďalších $4.00, bude potrebné pre lodnú dopravu. Prosím venujte veľkú pozornosť, aby sa tento termín ešte pred zakúpením.

Sedliak prijať kombinovať dopravu. Ak chcete, aby žiadosť o veľkoobchodnej ponuke, kontaktujte nás, prosím, potvrďte poplatky za doručenie prvý.

Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu. Tieto poplatky sa kupujúci ' s zodpovednosť. Prosím, informujte sa u svojej krajiny colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred ponúkanie/nákup.

Budeme loď na adresu, ktorú ste zadali počas platobného procesu, skôr než váš PayPal doručovaciu adresu.

Toto je medzinárodná príspevok z Číny na celom Svete.Normálne dodacia lehota 10-20 dní Spojených Štátoch a vo veku 15-25 pracovných dní pre ostatné krajiny, prosím štedrý pochopiť, že.

Skontrolujte, či vaše objednávky ihneď po ich prijatí. Všetky nároky (poškodený, chýbajúci alebo zle položiek) musia byť podané do 7 dní od dátumu ich prijímať.

Chybné Poradie:

Ak objednávku, ktorú dostal od výrobcu chyby, prosím, napíšte nám fotky z chybného položku okamžite. Chceme vám poslať späť chybný dielec predtým, než sme sa loď, ktorú náhradu. Hneď ako obdržíme chybný dielec a kontrolovať ho, budeme sa dostať náhradu na jeho ceste k vám.

Poškodený v Tranzite:

Skontrolujte, či váš balík(y) predtým, než ste to prijať. Ak vidíte akékoľvek škody a/alebo dôkazy, manipulácie, na vonkajšom obale je POTREBNÉ uistiť sa, že dodávka človek robí záznam z tejto škody na doručení. Keď sa uistíte, že záznam o poškodení je o doručení, povedzte dodávky ovládač, že odmietnete prijať poškodený balík, potom kontaktujte nás ihneď. Hneď, ako sme potvrdiť našu dopravcu, uvidíme získať náhradu na jeho ceste k vám.

Chýba Objednávky:

Ak ste dostali čiastočnej objednávky, ihneď nás kontaktujte. V tomto prípade, prosím, napíšte nám fotky z čiastkových, aby ste dostali. Hneď, ako potvrdzujeme naše prepravné dept., budeme si náhradu na jeho ceste k vám.

Nesprávne Objednávky:

Ak dostanete tovar, ktorý ste si neobjednali, ihneď nás kontaktujte. V tomto prípade, prosím, napíšte nám fotky položky, ktoré ste dostali. Hneď, ako potvrdzujeme naše prepravné dept., budeme si náhradu na jeho ceste k vám.

V slove, Ak máte akékoľvek problémy, prosím kontaktujte nás najskôr!! budeme riešiť vaše problémy čo najskôr. Prosím neotvárajte sporu zľahka pred obráťte sa na nás, že to nevedie k vyriešeniu problému. Vďaka za pochopenie!

Vážime si všetkých obchodov s našimi zákazníkmi, ak ste spokojní s našimi položky a služby, prosím zanechať pozitívnu spätnú väzbu a nám dať 5 hviezdičiek skóre. Ak máte problémy, uistite sa, prosím, kontaktujte nás prvý a budeme sa snažiť vyriešiť problémy.

Ak máte akékoľvek otázky, alebo problémy, neváhajte nás kontaktovať,Sme vám odpoveď vám do 24 hodín. Prosím, pozrite si naše podmienky a popisy starostlivo prečítajte si cenovú ponuku.

Štítky: kentaur pedál, 9v gitara pedál napájanie, pedál kompresora, účinok gitara, základná vhf, gitara pedál, gitara napájanie, gitara pedalboard, black overdrive, amp mini

Druh xn
Názov Značky Dopro

Napísať recenziu

KAISH 10pcs Black Gitara Vrúbkovaným Okrajom Davies 1900H Štýl AMP Gombík Efekt Pedál Gombíky

KAISH 10pcs Black Gitara Vrúbkovaným Okrajom Davies 1900H Štýl AMP Gombík Efekt Pedál Gombíky

Úplne nové, nikdy nepoužíval Farba: Čierna Veľkosť: 15.5 mm (výška) x 12.6 mm (Vonkajší priemer) Vyrobené z plastu, s nastavovacou skrutkou Hodí 1/4 (6.4 mm) hriadeľ hrnce Budeme dodanie zdarma skrutkovač,

Súvisiace produkty