DOPRAVA ZADARMO 10PCS Elegantné Hviezdice Víno Zátka Svadobné Zdvorilosti Beach Party Láskavosti Svadobné Sprcha Svadobné Dary Souvenior Dary

Novinka

€23.62

Skladom

Obchod Odkaz: Elegantné Hviezdice Víno Zátka Svadobné Zdvorilosti Beach Party Láskavosti, Svadobné Sprcha Svadobné Dary Souvenior Dary

Vaši hostia budú určite "vidieť hviezdy" s týmito elegantné hviezdice dizajn fľaše zátka láskavosti vo vašom prípade tabuliek vynikajúci symbol obnovu, regeneráciu a symetria, hviezdicu je vždy davu pleaser. A tieto fľaše zátka priazeň určite dať hviezdice a hrajú úlohu! Každý hviezdice fľaša zátka má robustný chrómovú s dramatickou 3D lesklé kamenné živice hviezdice vňaťou. Z našej exkluzívnej Vinice Zber, každý chrome víno zátka je krásne zabalený v našej podpis jasné box s čiernymi nohavičkami, elegantne skončil biela organza lúk a návrhár v tvare srdca ďakujem štítku, ktoré sú pripevnené. ************************************** Hviezdice Fľaša Zátka Meas Cca: 10.5 cm/4.12" L Darčeka Merania Cca.: 11.5x4.8x4.8 cm (4 1/2"x1.9"x1.9")

Iné Relevantné Produkty Picture Show:

Môžete použiť Moneybookers, Visa, MasterCard, Western Union alebo Bankovým Prevodom. Môžete tiež platiť vyberte debetné kartami Maestro, Solo, Kreditná Karta, PostePay, CartaSi,4B a Euro6000, Viac možností platby budú k dispozícii na Hanke.sk v budúcnosti.

Ako zaplatiť pomocou rôznych platobnú metódu, pozrite prosím tento odkaz pre viac informácií

http://help.Hanke.sk/payment_method.html

1. Čo by mal kupujúci urobiť, ak sa objednať?

A) Začiarknite položky, opatrne, ak máte otázky týkajúce sa odoslanie alebo kvality sme si stanovili na stránke, kontaktujte nás prosím priamo.

B) Dajte nám vedieť, farby, vzory, veľkosti, atď, ktoré budete potrebovať.

C) Skontrolujte, či vaše kontaktné údaje (meno/adresa/psč/ telefónne číslo.

D) zabrániť alebo ich minimalizovať svoje náklady,&problémy, prosím, naznačujú, že hodnota tovaru pre COLNÉ ODBAVENIE, ak potrebuje.

Čo budeme robiť po objednávke?

A)Pripraviť & expedíciu do 5 dní po zaplatení.

B)Ponúkajú sledovacie čísla na čas.

C)e-mail alebo volajte kupujúci ak sa niečo stane na výrobky alebo dodávky (nikto doma pri dodaní položky sú skladom,a pod.)

Poštou : 15~30 dní, ÁZIA, Západná Euro a Severnej Amerike.

10~20weeks do Južnej Ameriky, Strednej, Východnej Euro a v Afrike.

Expresné:

DHL: 3~6 pracovných dní.

TNT/UPS/Fedex: 4~7 pracovných dní.

EMS: 5~12 pracovných dní.

Tovar bude expedovaný do 5 pracovných dní po platby prijaté. Nie sme zodpovední za zlý, alebo nedoručila adresu, ak máte ďalšie otázky týkajúce sa Dopravy, prosím, kontaktujte nás a zamyslime sa nad tým, ako to vyriešiť.

Poznámka:

1)nemôžeme zaručiť, dodacia lehota na všetkých medzinárodných zásielok v dôsledku rozdielov v colných zúčtovania krát v jednotlivých krajinách, čo môže ovplyvniť, ako rýchlo sa váš produkt je kontrolované.

2) nie Sme zodpovední za akékoľvek cla alebo dovozu dane. Tieto poplatky nie sú zahrnuté v položke cena a prepravné náklady.

3) skontrolujte si Prosím poraďte sa so svojím krajiny Colný úrad, určí, čo tieto dodatočné náklady budú pred ponúkanie nákupe.

Návrat Politiky

1. Keď dostanete balík, prosím, skontrolujte ho hneď uistite sa, že sa zhoduje na popis v zozname. Ak je niečo, čo je neuspokojivé, prosím, kontaktujte nás s vadný fotografií v 5days, budeme sa snažiť vyriešiť otázku pre vás. Othervise nebudeme akceptovať žiadne priznanie alebo vrátenie peňazí. Ďakujeme za pochopenie!

2. Akceptujeme vrátenie peňazí alebo vrátenie, Ak je to našou vinou, avšak položka musí začať späť do 5days po tom, ako dostanete ho . Všetky položky musia byť vrátený v pôvodnom stave, aby získali nárok na vrátenie peňazí alebo výmenu tovaru.

3. Pre výmenu/Vrátenie výrobkov, kupujúci je zodpovedný za vrátenie nákladov, vrátime vám okamžite po tom, čo sme si návratky.

Spätná väzba:

Prosím, kontaktujte nás pred odchodom žiadne negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu. Veríme, že komunikácia je najlepší spôsob, ako sa dostať cez nejaký problém, tak prosím neváhajte a kontaktujte nás v prípade akýchkoľvek problémov. Sľubujeme vám ponúkajú splnené uznesenie, na základe našich bohatých skúseností on-line predaj.

Ešte raz vďaka za návštevu našom obchode, prajeme vám príjemné nakupovanie!

Štítky: pláž so suvenírmi, pláž šperkov náhrdelník, pláž hračka pre dieťa, ocean prívesok, conch náhrdelník, prívesok vlna, pláž šperky, pláž náhrdelník ženy, more necklac, šperky more

Názov Značky Rokyfavors
ročné obdobia Jar, Leto, Jeseň, Zima
Témy Klasická Téma, Pláž Tému,Záhrada Tému
Kategória Fľaša vína zátka
Materiál Chrome
Použitie fľaša vína zátka,svadobné zdvorilosti, strana dary
Package darčekovej krabičke so Stuhou a Značka
Číslo Modelu hviezdice víno zátka
farba STRIEBRO
Príležitosti svadby, párty,akcie, Narodeniny,výročia
Dizajn Hviezdice
Položka hviezdice víno zátka

Napísať recenziu

DOPRAVA ZADARMO 10PCS Elegantné Hviezdice Víno Zátka Svadobné Zdvorilosti Beach Party Láskavosti Svadobné Sprcha Svadobné Dary Souvenior Dary

DOPRAVA ZADARMO 10PCS Elegantné Hviezdice Víno Zátka Svadobné Zdvorilosti Beach Party Láskavosti Svadobné Sprcha Svadobné Dary Souvenior Dary

Obchod Odkaz: Elegantné Hviezdice Víno Zátka Svadobné Zdvorilosti Beach Party Láskavosti, Svadobné Sprcha Svadobné Dary Souvenior Dary Vaši hostia budú určite vidieť hviezdy s týmito elegantné hviezdice dizajn fľaše zátka láskavosti vo

Súvisiace produkty