Hot Predaj MTB black Wolf pánske Krátke Rukáv Cyklistika Dres Horský Bicykel Tričko Rýchle Sušenie T-Shirt

Novinka

€11.47

/ €17.64

Skladom

Výber veľkosti

Veľkosť informácií je založený na Čínskych telo typu. Ak sú tenké, alebo majú svaly, alebo ako tesný zapadajú, môžete si kúpiť 1-2 rozmery menšie ako v odporúčanej veľkosti.

DOPRAVA

1. Dodacia lehota : 15-25 dní poštovné na dobierku Poštou. 7 až 15 pracovných dní od Expresnej prepravy. 2. Dúfame, že príchod svojho položka je včasné, ale keďže ide o medzinárodné dobierku, dodacia lehota je vysoko závislé od kuriérskej spoločnosti a miestne Colné sadzby (ak je to uplatniteľné) a úplne mimo našej kontroly po ich zverejnení. Mali by tam byť žiadne problémy, ktoré vyplývajú z tejto sihpment, prosím, neváhajte nás kontaktovať. Keďže sa snažíme poskytovať vzájomné a pozitívne transakcie. 3. Sledovacie číslo bude poskytovaná iba pre Registrácie námornej Dopravy. 4. Balíky zvyčajne lode 2 do 5 pracovných dní a možno skontrolovať online (okrem soboty a sviatky) po obdržaní platby. Vzácne predmety a veľké objednávky môže trvať trochu dlhšie.

VRÁTI

1. Ak je položka, ktorú dostal, neprijateľne chybný, zlomené, alebo mimo poradia, oznámte nám to do 3 dní od doručenia. 2. V prípade, že tieto nepríjemné veci sa dejú, dúfame, že sa kupujúci a dodávateľ môže komunikovať aktívne riešiť spor v flexibilný spôsob. Sľubujeme, že budeme pracovať uspokojivé riešenie.

KONTAKTUJTE NÁS

Prosím, neváhajte nás kontaktovať. Aby sme mohli v našich silách vyriešiť akýkoľvek problém, ktorý môže prísť okamžite, a oceňujeme možnosť mať reálnu transakcie. Stačí byť otvorenou mysľou! Vopred vám ďakujeme za vašu trpezlivosť.

Štítky: bicykel orbea, muži tričko tee, keychain vlk, mens horský bicykel mužov, cyklista t tričko, mesto, horský bicykel, muž horský bicykel, muži tričko t, havaj mužov, tričko s písmenom láska

Zips Dĺžka Č Zips
Materiál Spandex
Šport Typ Jazda na bicykli
Číslo Modelu SJF018
Fit Hodí pravda, veľkosť, vziať svoju normálnu veľkosť
Funkcia Vrecká
Rukáv Dĺžka(cm) Krátke
Názov Značky CAWANFLY
Textílie Typ Tkané
Položka Druh Dresy
Sezóna Zimné
Pohlavie Unisex

Napísať recenziu

Hot Predaj MTB black Wolf pánske Krátke Rukáv Cyklistika Dres Horský Bicykel Tričko Rýchle Sušenie T-Shirt

Hot Predaj MTB black Wolf pánske Krátke Rukáv Cyklistika Dres Horský Bicykel Tričko Rýchle Sušenie T-Shirt

Výber veľkosti Veľkosť informácií je založený na Čínskych telo typu. Ak sú tenké, alebo majú svaly, alebo ako tesný zapadajú, môžete si kúpiť 1-2 rozmery menšie ako v odporúčanej veľkosti. DOPRAVA 1. Dodacia lehota

Súvisiace produkty