Pánske Čižmy Unisex Čierna dámske Čižmy rada Topánky Úlety Vnútri Krajky-up Blízkom - Cut pre Zimné pánske členkové Topánky

Novinka

€21.12

/ €38.40

Skladom

【 Materiál] vyzýva vamp Vyrobená z PU , podrážky je vyrobená z gumy ; úlety obloženie; pohodlné a ľahké.; 【ZABRÁNIŤ POŠMYKNUTIA:] vyzýva topánky prijať odolné a protišmyková gumená podrážka s nerovnomerným a zdvihol textúry na to, Pribrala jediným dizajn , ktorý s silnú priľnavosť, protišmykových a odolnosť proti opotrebeniu a nikdy crack, gumové proti šmyku groove jediným, znížiť klenby nohy tlak, jadro shock mitigation technology; 【Otvoriť typ:] vyzýva krajky-up dizajn ,ktorý Pozrite sa na ďalšie módne; 【PRUŽNÝ a ĽAHKÝ:] vyzýva snehu topánky a turistická obuv hornej prijíma ultra ľahké strečové tkaniny ,čo robí vaše nohy neváhajte a pohodlné pri nosení ich. 【 Vhodné príležitosti :] vyzýva turistické topánky a čižmy sú vhodné pre mnohých príležitostiach, ako sú chôdza, beh, turistika,beh na bicykli,cvičenie, behanie, cestovanie a bežné oblečenie. úlety disign a budete sa cítiť v teple na zimu; 【 iné:] vyzýva Vynikajúce technológie výroby a elegantné šitie;Mať remeselné zručnosti a ďalej zdokonaliť; najnovšie studenej lepenie proces, nikdy ungluing. Vystužené proti kolízii obuvi hlavou dizajn na ochranu prst pred zranením;360 Stupeň Ochrany Dizajn; Platby:

1. Plná platba musí byť uskutočnená najneskôr do 7 dní uvedení vašej objednávky.

2. Kupujúci je zodpovedný za všetky dane a/alebo povinnosť účtovať o ich krajine.

3. Akceptované spôsoby platby:

V súčasnosti môžete platiť pomocou Visa, MasterCard, Western Union, Qiwi a bankový prevod. Viac možností platby budú k dispozícii na Hanke.sk v budúcnosti. Akékoľvek ďalšie o platbu otázky, prosím, pozri tento odkaz http://help.Hanke.sk/payment_method.html to vám môže pomôcť.

Doprava:

1. Package loď, akonáhle je to možné po vašu platbu, Post air mail bude trvať okolo 20-45days, niektoré coutry bude trvá 20-60 dní, EMS(7-15days),"DHL" "UPS" "FEDEX" (3-8 pracovné dni).

2. Všeobecne, Väčšina objednávky sú spracované do 1-7 pracovných dní. Ale oneskorenie dodania by sa stalo, ako naše skladovanie zmeniť každú chvíľu, ak potrebujete naliehavo, prosím, láskavo kontaktujte nás pred kontrola zásob. Objednávky musia byť umiestnené do 5pm EST alebo sa ísť na ďalší deň na svoje podnikanie.

3. Vykonajte potvrdenie Adresu a Telefónne Číslo, ktoré necháte na nás. Telefónne Číslo je veľmi dôležité pre post office mohol kontakt s vami na čas, tak prosím, láskavo pozrieť sa na to opatrne, aby sa zabránilo zbytočnej vadí a straty môžu priniesť vám.

4. Zákazníci sú zodpovední za akékoľvek vlastné poplatky, dovozné poplatky a cla, daní účtované ich kraji, budeme sa snažiť pomôcť vyhnúť sa alebo znížiť vlastné poplatky vyhlásiť položky ako "dar" alebo vyhlásiť nízkou hodnotou na faktúre. Ak nie ste zabezpečenie vyhral vlastné pravidlá, prosím, informujte u svojho vlastného najskôr.

Vracia:

Najprv nás kontaktujte, ak máte nejaké otázky po prijatí položky.

1. Položky môžu byť vrátené do 3 dní pre problémy s kvalitou alebo nesprávne položky, ale prirodzene budeme kontrolovať všetko starostlivo z výrobkov na balenie a potvrdiť, je v dobrom stave. Ak by sa nejaká šanca, dáme vám vrátenie čoskoro po prijatí položky.

2. Nie pre kvalitu problém vrátiť, zákazníkov zodpovednosť za odoslanie a vrátenie nákladov. Nie sme pokrytie všetkých položiek za škodu po použití alebo v dôsledku poškodenia vodou, ktorá ťažké pre nás predávať znova.

Pozitívna Spätná Väzba:

Spätná väzba je veľmi dôležitá. Ak ste spokojní s našimi položky a služby, láskavo post pozitívnu spätnú väzbu pre nás. Ak sú nejaké problémy, kontaktujte nás prosím v prvom rade pred odchodom žiadne negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu. Budeme jednať s vami vyriešiť akýkoľvek problém čo najskôr. Vďaka!

Ďakujem, že ste prišli. Ak máte pocit, produktov a služieb, ktoré sú dobré, prosím, dajte nám päť-hviezdičkový chvály. Ak nebudeme robiť dobre, prosím zanechať cenné pripomienky, budeme pokračovať v zlepšovaní!

Štítky: odvode rúry 63mm, e dievča, plyšové hračky, detská postieľka deti roku, haskel čerpadla india, cothes dievčatá deti, detská postieľka deka veľkosť nz, ako opraviť diery dlaždice, ako zabudol tampon, dron mini batéria

Fit Hodí pravda, veľkosť, vziať svoju normálnu veľkosť
Boot Výška ČLENOK
Hriadeľ Materiál PU
Uzavretie Typ Krajky-Up
Pôvod CN(Pôvodu)
Stielka Materiál PU
Módny Prvok Cross-viazané
Číslo Modelu JS-SANMAO-1266
Materiál Podrážka Gumené
Vzor Typ Pevné
Názov Značky jasonfree
Boot Typ Snow Topánky
Obkladový Materiál Krátke Plyšové
Výška Podpätku Ploché (≤1 cm)
Sezóna Zimné
Vrchný Materiál Flock
Prst Tvar Kolo Prst

Napísať recenziu

Pánske Čižmy Unisex Čierna dámske Čižmy rada Topánky Úlety Vnútri Krajky-up Blízkom - Cut pre Zimné pánske členkové Topánky

Pánske Čižmy Unisex Čierna dámske Čižmy rada Topánky Úlety Vnútri Krajky-up Blízkom - Cut pre Zimné pánske členkové Topánky

【 Materiál] vyzýva vamp Vyrobená z PU , podrážky je vyrobená z gumy ; úlety obloženie; pohodlné a ľahké.; 【ZABRÁNIŤ POŠMYKNUTIA:] vyzýva topánky prijať odolné a protišmyková gumená podrážka s nerovnomerným a zdvihol textúry na to, Pribrala

Súvisiace produkty