Gél s aloe Holika Holika Aloe 99% upokojujúci gél 250 ml

Novinka

€5.93

Skladom

Universal gel Holika Holika Aloe 99% upokojujúci gél je vysoko koncentrovaný SOS produkt, s obsahom aloe extrakt v 99% koncentrácii. Môžu byť použité nielen na pokožku tela, ale aj na povrchu kože tváre, a aj keď sa vám starostlivosť o vaše vlasy.

Použité v produkte aloe je pestované v ekologickej rezervného Kórea-Jeju Island. Výrobok sa dodáva pleti multi-level ochrana. Upokojuje a hydratuje, odstraňuje zápal a naplní vlhkosti, odstraňuje pocit tlaku. Má silný antibakteriálny účinok.

Zloženie

Aloe leaf juice-má hydratačné a sprísnenie účinok, normalizuje metabolizmus a práce mazových žliaz, sa nezanáša póry, zvyšuje regeneračné procesy. Odstraňuje podráždenie a podporuje prečistenie pórov, отшелушиванию z mŕtvych buniek. Aloe šťava obnoví neviditeľný, ale silnú bariéru, ktorá zabraňuje baktériám a infekcie, od vstupu, a tiež účinný v boji proti akné. Vďaka tejto zložky pokožky sa stáva jemnejšia a aj.

Uhorkový Extrakt-zjemňuje a hydratuje, má silné омолаживающие a bieliace vlastnosti. Bojuje so zápalom a čistí povrch kože.

Lotus extrakt-zmierňuje pigmentácie a čierne bodky, má intenzívne bielenie vlastnosti. Zanecháva pokožku hladkú a zamatovo mäkká, stimuluje regeneračné procesy a zmierňuje nervové napätie.

Aj aktívne komponenty sú výťažky z bambusu, melón, centella, kukurica, lístie, kapusta listy.

Vhodné pre všetky typy pleti.

Výhody

Multifunctionality-používa sa ako body care gél, express pleťová maska, maska na vlasy (obnovuje neposlušné, overdried vlasy), hydratačný podklad pre make-up, a tiež ako prostriedok po holení. Pri aplikácii na zmierniť svrbenie z komára kousnuti alebo škrty, je potrebné aplikovať lokálne poškodených miest.

Efekt-utišuje, osviežujúci a tóny. Dokonale nasýtené mastné kyseliny pokožky, dáva jej hebkosť, jemnosť, nehu. Odporúča úpal a bodnutie hmyzom, obnovuje suché a slabé vlasy.

Pohodlné používanie-má svetlo vodnatá štruktúra, tak je okamžite vstrebáva a hlboko hydratuje pokožku. Jemné bylinné aróma, bez parfumu, alebo syntetické aditíva.

Uvoľnenie Formulár

Holika Holika Aloe 99% upokojujúci gél multifunkčné gélové je vydané v nádobe tvaru hromadnej zakrivené aloe listu jasne zelenú farbu.

Objem: 250 ml

Spôsob aplikácie

Pre pleť a telo-aplikovať gél na očistený povrch kože a masážou to až na absolútne absorpcie produktu.

Ak ho chcete používať ako Vyjadriť maska, sa vzťahujú na produkt bavlna podložky a ktoré sa vzťahujú na potrebné oblasti pokožky.

Použiť ako maska na vlasy, aplikujte na čistú mokré vlasy a udržať gél pre 10-15 minút, potom opláchnuť ho teplou vodou.

Okrem toho, že výrobok môže byť používaný ako prostriedok Po Holenie, ako aj alergie, ekzém, peeling a podráždenie-uplatňovať dvakrát denne po vyčistení postupy.

Štítky: holika maska, taška prada, krém missha, street style ženy, gucci, retinol výťah, holika, aloe vera upokojujúci gél falošný, kórea missha, mei yan

Názov Značky HOLIKAHOLIKA

Napísať recenziu

Gél s aloe Holika Holika Aloe 99% upokojujúci gél 250 ml

Gél s aloe Holika Holika Aloe 99% upokojujúci gél 250 ml

Universal gel Holika Holika Aloe 99% upokojujúci gél je vysoko koncentrovaný SOS produkt, s obsahom aloe extrakt v 99% koncentrácii. Môžu byť použité nielen na pokožku tela, ale aj na povrchu kože tváre, a aj keď sa vám starostlivosť o vaše vlasy. Použité

Súvisiace produkty