Queenme Elektrický Parný Hair Straightener Kefka Professional Osobné Steampod Narovnanie Vlasov Špirála Rýchlo Vlasový Styling Nástroj

Novinka

€30.23

/ €58.14

Skladom

Produkty Úvod 1. LCD Displej Teplota. 2. Regulácia Teploty. 3. Napájací Kábel s 360-Stupňový Otočný. 4. Teplo až do 230°c do 90 sekúnd. Popis Napätie:100-240V Vykurovanie Teplota :150-230 stupňov Ohrevu Režim:PTC vykurovacie Displej:LCD, Farba: Čierna, Biela Balenie Zoznam: 1 x Parná Narovnanie Vlasov Kefa, 1 x Prázdna Fľaša Vody a 1 x Manuál Č Box pre Maloobchodné Objednávka Viac Farieb sú k Dispozícii, Kontaktujte nás

Horúce Odporúčame

Platby

1. Akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2. Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

3. Ak nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova

Doprava

1. Položky sú dodávané z Číny pomocou leteckú poštu, dostanete k väčšine krajín do 15 do 39 pracovných dní.

2. Čas dodania závisí od destinácie a iné faktory, môže to trvá až do 20 pracovných dní.

3. Ak ste nedostali vašu zásielku do 60 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

Vrátenie A Vrátenie Peňazí

1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 60 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU. Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY! Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol.

2. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaša po#.

3. Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z Hanke.sk. ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.

4. Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt(y) je (sú) nie, ako inzeroval

Záruka

Všetky výrobky boli označené a balené v dobrom stave pred odoslaním.

V prípade, že položka je poškodená, informujte nás prosím do 30 dní od doručenia, sme sa nahradí novým. Žiadne Náhrady sú ponúkané.

Kupujúci majú platiť pre vrátenie nákladov a budeme platiť náklady na odoslať.

Spätná väzba

Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka! Spätná väzba je veľmi dôležitá. Žiadame, aby ste nás kontaktovali bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli vykonať do vašej spokojnosti.

To je nemožné, riešiť problémy, ak nevieme o nich!

Veľmi Dôležité

1. Ak ste spokojní s našimi položky a našich služieb, venujte prosím chvíľu nechajte nám pozitívnu spätnú väzbu s 5 hviezdičiek.

2. Keď máte akýkoľvek problém, prosím neváhajte a kontaktujte nás a získajte riešenie. Musíme sa snažiť v našich silách, aby vám pomohol.

Štítky: vlasy pary, deti oblečenie set sa dievčatá denim jacket, baby boy polo romper, ploché železo infračervené, vlasy žehlička pary, vlasy žehlička, loreal steampod, vlasy žehlička professional, ploché železo s turmalín, rýchle vlasy

Komoditné Certifikácie Kvality ce
Napätie 100-240v (Dual voltage)
Názov Parný Hair Straightener Kefa
Rozmery Vykurovacej Dosky Ostatné
Materiál Plastové
Hair Straightener Kefa rýchlo hair straightener špirála
Názov Značky queenme
Položka Druh Žehlička
Para Vlasy Hrebeňa Parný Narovnanie Vlasov Kefa
Moc 25W-39W
Životnosť tepelnej dosky/bar Viac ako 50,000 časy
Materiál tepelnej dosky/bar Turmalín keramické
Podpora Maloobchod/Veľkoobchod
farba Čierna, Biela, Hair Straightener Kefa
Elektrické Hair Straightener Kefa Rýchlo Vlasov Kefa
Zapojte EU/ US /AU /UK Konektor (Alebo prevodník Zástrčky)
Platné vlasy Suché
Parné kefa na Vlasy hair straightener špirála
Regulátor Teploty Digitálne
Termostat Úprava Segmenty Ostatné
Číslo Modelu Parný Hair Straightener Kefa
Certifikácia CCC
Pôvod CN(Pôvodu)
Napájací Kábel Chvost Montáž Režim 360° Otočná
Max. teplota 230°C
Aplikácia Salón Nástroj, Vlasy Žehlička, Salón Železa, Žehličky Žehličky
Priemer tepelný vodič 21-30 mm
Kefa Straightener Špirála rýchlo hair straightener
Zdroj Napájania elektrické
Optimálne tvarovanie čas Menej než 1 min.
Min. teplota 140 °C

Napísať recenziu

Queenme Elektrický Parný Hair Straightener Kefka Professional Osobné Steampod Narovnanie Vlasov Špirála Rýchlo Vlasový Styling Nástroj

Queenme Elektrický Parný Hair Straightener Kefka Professional Osobné Steampod Narovnanie Vlasov Špirála Rýchlo Vlasový Styling Nástroj

Produkty Úvod 1. LCD Displej Teplota. 2. Regulácia Teploty. 3. Napájací Kábel s 360-Stupňový Otočný. 4. Teplo až do 230°c do 90 sekúnd. Popis Napätie:100-240V Vykurovanie Teplota :150-230 stupňov Ohrevu Režim:PTC vykurovacie Displej:LCD, Farba: Čierna,

Súvisiace produkty