Ružová Matka Nevesty Šaty, Plášť Spp Rukávmi Čipky Kryštály Krátke Svadobné Party Šaty Matka Šaty Na Svadbu

Novinka

€58.46

/ €59.66

Skladom

2.Meranie Príručka

Perfektný padnúce šaty začína ideálne merania. Pred objednaním na mieru-šaty z DHgate.com, odporúčame nájsť profesionálne miestneho krajčíra, ktorý vám môže pomôcť opatrenie presne. Tu vám ukážeme, merania, ktoré sú potrebné a ako správne si ich. Upozornenie: meranie sami doma, je to zložitejšie ako si myslíte! Pre dosiahnutie najlepších výsledkov, mať vždy meraní odborné miestny krajčír.

Prosím, neváhajte nás kontaktovať, ak máte akékoľvek otázky alebo obavy pred alebo po nákupe. Zaviazali sme sa k vašej 100% spokojnosti.

Existuje mnoho spôsobov platby k dispozícii na DHgate.com napríklad kreditné karty, real-time bankové prevody, offline platby (bankové prevody a Western Union). Môžete si vybrať metódu, ktorá je najvhodnejšia pre vás. Na ochranu vašich záujmov, vaša platba bude dočasne v držbe DHgate, a nebudú poskytnuté na nás, kým sa dostanete vašej objednávke a že sú spokojní s tým.

1. Prepravné náklady: Kliknite na tlačidlo "Doprava a platba" na karte na stránke detailu produktu, a uvidíte, dodacie údaje. Môžete vypočítať prepravné náklady podľa zadaní požadovaných informácií.

2. Čas v tranzite: Tranzitný čas mení v závislosti od rôznych spôsobov dopravy.

3. Položka Spracovanie Čas: čas spracovania pre danú zákazku sa líši v závislosti od typu produktu a stav skladu. Väčšinou, môže čas spracovania 3 do 15 pracovných dní.

Ak si chcete vymeniť položky prijaté, musíte kontaktovať nás do 7 dní od prijatia vašej objednávky. A vy by ste mali platiť ďalšie poplatky za doručenie, ktoré vznikli, a položky, vrátil by mal byť udržiavaný v pôvodnom stave. Pretože vaša odozva je veľmi dôležité, aby naše podnikanie je rozvoj, úprimne vás pozvať na dovolenku pozitívnu spätnú väzbu pre nás, ak ste spokojní s našimi produktov a služieb. To bude mať len 1 minúta.

Štítky: kužeľ perličiek čiapky, strana svadobné šaty, xiao y9, demin čipky šaty, šaty st, africké dashiki maxi šaty, tounge party šaty, matka nevesty kostým, šaty matka, župan ženy

Rukáv Dĺžka(cm) Krátke
Rukáv Štýl Spp Rukáv
Textílie Typ Čipky
Silhouette Prezervatívy
Dekorácie Crystal
Skutočné Obrazy Áno
Vstavaný Podprsenka Áno
Položka Druh Matka Nevesty Šaty
Dĺžka Šiat Podkolienok
Pôvod CN(Pôvodu)
Názov Značky HVVLF
Módny Prvok Jednoduché

Napísať recenziu

Ružová Matka Nevesty Šaty, Plášť Spp Rukávmi Čipky Kryštály Krátke Svadobné Party Šaty Matka Šaty Na Svadbu

Ružová Matka Nevesty Šaty, Plášť Spp Rukávmi Čipky Kryštály Krátke Svadobné Party Šaty Matka Šaty Na Svadbu

2.Meranie Príručka Perfektný padnúce šaty začína ideálne merania. Pred objednaním na mieru-šaty z DHgate.com, odporúčame nájsť profesionálne miestneho krajčíra, ktorý vám môže pomôcť opatrenie presne. Tu vám ukážeme, merania, ktoré

Súvisiace produkty