5D DIY Plný Diamond Maľovanie Zábavné Žaba Wc Diamond Mozaiky Výšivky Cross Stitch Domova Obraz Drahokamu Ručné

Novinka

€7.73

/ €14.87

Skladom

Špecifikácia

*Materiál: Drahokamu+Plátno *Farba: Ako na foto *Veľkosť: Prispôsobiť je k dispozícii *Vŕtačky: Plné kolo, vŕtačku, s možnosťou 30% diamond *Upozornenie: Táto položka bez rámu.

Funkcie

*Technológia: Farby s diamond sami, nie čistý obraz. *Ako si vybrať veľkosť a vlastné fotografie: 1.Tvar,veľkosť,vzor poskytnúť prispôsobiť. Vyberte si veľké a vysoko kvalitné fotografie, nie rozmazané a pixellated. 2.Väčšie tváre dávka v fotografiu tváre efekt je viac zrejmé. 3.Čím väčšia je veľkosť,tým lepší efekt.

Produkt Displej

FAQ

*1.Kde sa váš tovar dodaný z? Čína *2.Ak si nie ste lode? Robíme podporu na celom svete doprava a doprava zadarmo, do väčšiny krajín. *3.Ako dlho budem čakať, kým sa moja objednávka je odoslaná von? Skladová položka budú posielať do 3 pracovných dní. Prispôsobiť, aby trvá približne 3 pracovné dni proces v našej továrni, a potom poslal von. *4.Keď budem získať svoju objednávku po objednávka? Štandardná doprava trvá zvyčajne 2 až 4 týždne v závislosti od toho, ako rýchlo zvyky vo vašej krajine proces balíky. Objednávky nižšie USD$5 môže poslať cainiao super globálnej ekonomiky, to trvá asi 35-55 dní a v závislosti na podrobné destintion krajiny. *5.Ako to urobiť diamond maľovanie? 1). Skontrolujte si číslo kódu diamantov a príslušný symbol; 2). Odtrhnite časť ochranný film, ktorý pokrýva plátno,nie všetky,pretože lepidlo na plátno bude špinavý a stratiť jeho viskozity. Trasenie diamond jemne tak, že 5D strana smerovala nahor. 3).Ponorte svoje pero s voskom.To pomáha diamond držať pero, aby ich vytiahla. 4). Stick diamanty na zodpovedajúci symbol plátno pomocou pera; 5). Po maľované oblasti sú pri montáži vlepí s diamantmi, nastavte okraj diamantov tým, pravítko regulovať diamanty úhľadne; potom stlačte diamanty správne, aby to firma, dal ho pod váš matrac alebo ťažkých kníh na vrchole; 6). Dajte diamond maľby v vhodného rámu, ak sú potrebné. Gifting k milovaným, alebo visí na ak chcete, aby váš dom iskru.

Štítky: pepe žaba taška, diamond umenie plné kolo, 5d diamond maľovanie plný vrták jednorožec, diamond wc, diamond výšivky wc, príslušenstvo žaba, žaba pee, farba žaba diamond maľovanie, krava diamond výšivky, žaba vaňa taška

Materiál Plátno
Počet Farieb 1-30
Vonkajšie Balenie PAPIEROVÁ TAŠKA
remeslo Remeselné
Pôvod CN(Pôvodu)
Použitie Obrazy
Súbor Typ Áno
Typ Veľkoobchod No
Číslo Modelu 3A-DP202012241800
Vzor Typ PORTRÉT
Plátno Metóda Balenia Zrolovaná
Diamond Tvar KOLO
Formulár Jeden
Štýl Európa
Rám No
Vložením Oblasti Plná

Napísať recenziu

5D DIY Plný Diamond Maľovanie Zábavné Žaba Wc Diamond Mozaiky Výšivky Cross Stitch Domova Obraz Drahokamu Ručné

5D DIY Plný Diamond Maľovanie Zábavné Žaba Wc Diamond Mozaiky Výšivky Cross Stitch Domova Obraz Drahokamu Ručné

Špecifikácia *Materiál: Drahokamu+Plátno *Farba: Ako na foto *Veľkosť: Prispôsobiť je k dispozícii *Vŕtačky: Plné kolo, vŕtačku, s možnosťou 30% diamond *Upozornenie: Táto položka bez rámu. Funkcie *Technológia: Farby

Súvisiace produkty