3D Lebky Formy KUTILOV, Sviečky Omietka Silikónová Forma Dekorácie Nástroje Halloween Veľkonočné Sviečky Vzorkovníka

Novinka

€7.79

/ €16.22

Skladom

Materiál: Vysoko kvalitné silikónové Formy farba: Ako je znázornené Formy Hmotnosť (g): približne 130 g Formy špecifikácia (cm): 12.6×7×9.2 cm Vlastnosti: * Vysoká odolnosť a flexibilitu. * Jednoduché použitie a čistenie.

Poznamenal: Biela, ako Plesní, Black, ako skončil položky.

1. Pre ruskú/ Ukrajina/ Bielorusko kupujúcich, Prosím napíšte vaše celé Meno , potom môžeme odoslať vašu objednávku.

2. Pre Veľkoobchod , poskytneme vám zľavu alebo expresná doprava, ako DHL, EMS.

3. Pre Drop Shipping , by sme mohli odosielať tovar zákazníkom priamo a neopustím informácie o nás. ( Č cenovka, Č. názov spoločnosti )

4. Ak máte vysoký objem objednávok, by ste mohli urobiť, drop shipping tu.

ZÁLOŽKU uložiť, a potom kúpiť položky, ktoré chcete nakúpiť, sa dostanete 2% -3% iná zľava. Ako môžem sledovať stav mojej zásielky ?

Môžete sledovať vašu zásielku na týchto webových stránkach pomocou sledovania číslo: www.17track.net/en Čo môžem urobiť, ak nákupu ochrany čas uteká ? Ak váš nákup ochrany čas sa kráti, prosím kontaktujte nás a my vám pomôcť ho rozšíriť. Takže vaše peniaze nebudú prechod na môj účet.

1) Vaše Pozitívne komentáre sú kľúčom k nášmu úspechu. Prosíme vás môže trvať jeden druhého opustiť nás pozitívnu spätnú väzbu s celkovou Podrobné Predaj Hodnotenie (DSR) 5. Vopred vám ďakujeme za váš čas a úprimne dúfam, že budete spokojní s nákupom a našich služieb.

Mali by ste byť spokojní s transakcie:

2) Prosím, kontaktujte nás bezprostredne pred odchodom Neutrálny alebo Negatívny spätnú väzbu, ako sa snažíme veľmi najlepšie vyriešiť problém k vašej spokojnosti. Otvorený spor nie je najlepší spôsob, ako sa vysporiadať s problémom. Komunikácia je často kľúčom k vyriešeniu problémov.

Štítky: dekor veľkonočné, formy tvar sviečka, mačka lebky plesní, candl plesní, myš silikónové formy, klenutý silikónové formy, formy silikon, šablóny pre diy zápisník, kolo 3d plesní, veľká noc

Pôvod CN(Pôvodu)
Plesne Biela
Materiál Silikónové
Číslo Modelu KEIL@LHY00665-01
Veľkosť 12.6X7X9.2cm
Tvar lebky

Napísať recenziu

3D Lebky Formy KUTILOV, Sviečky Omietka Silikónová Forma Dekorácie Nástroje Halloween Veľkonočné Sviečky Vzorkovníka

3D Lebky Formy KUTILOV, Sviečky Omietka Silikónová Forma Dekorácie Nástroje Halloween Veľkonočné Sviečky Vzorkovníka

Materiál: Vysoko kvalitné silikónové Formy farba: Ako je znázornené Formy Hmotnosť (g): približne 130 g Formy špecifikácia (cm): 12.6×7×9.2 cm Vlastnosti: * Vysoká odolnosť a flexibilitu. * Jednoduché použitie a čistenie. Poznamenal: Biela,

Súvisiace produkty