FANWEIMEI#9056 Jedného Pleca Satin Elegantný Dlhý Rukáv Opuchnuté Svadobné Šaty Svadobné Šaty

Novinka

€89.89

Skladom

O Farieb a kvality

Od počítačových obrazoviek majú chromatické aberration, najmä medzi obrazovky CRT a LCD cscreen, farebný rozdiel sa nedá vyhnúť, takže nemôžeme zaručiť, ktorá farba naše produkty budú excetly rovnako ako obrázky, ktoré ste videli, prosím pochopiť. Ak ste veľmi, veľmi prísne farby, kontaktujte nás prosím v prvom rade pred vami objednávku. Vďaka. V podstate všetky štýl fotky sú z Internetu. Nemôžeme zaručiť, že môžu byť 100% istý(okrem položky s vzorka fotografie), ale budeme sa snažiť zlepšiť podobnosti. A aj cena je priamo úmerná kvalite tak dúfame, že sa môžete byť spokojní s kvalitou založený na cene.

Pôvodné Cena & 100% REAL FOTO

To, čo vidíte je to, čo dostanete, môžete nás kontaktovať pre viac fotiek z tohto šaty. a tiež sme vitajte na zákazku podľa obrázkov.

Zákazník by si mali prečítať najprv:

1.Sme (FANWEIMEI) sú továreň v meste Suzhou Číny, môžeme proces tvorby a poštovné veľmi rýchlo.Pre štandardné veľkosti zvyčajne potrebné, 3-10days. Na zákazku je potrebné 10-15days. 2.Berieme veľa SKUTOČNÉ FOTOGRAFIE väčšina našich modelov,a bude aj naďalej aktualizovať REAL FOTO na stránkach, ktoré bude si myslíte, že to ČO vidíte JE to, ČO DOSTANETE. 3.Vybral veľkosť je najdôležitejšia vec. Prosím, uistite sa, že sa prísne podľa naše veľkosť grafu, najmä na modeloch so zipsom na šaty späť. Ak potrebujete zákazku šaty, prosím, kontaktujte nás, poskytneme vám dáta, ktoré potrebujete na meranie a tiež meranie pokyn. 4.Ak potrebujete tieto šaty veľmi naliehavé, prosím, nenechajte si vybral Hanke.sk štandardná doprava alebo akýkoľvek iný voľný spôsob dopravy ,ktoré tieto prepravná rýchlosť je pomalá, odporúčame vám kontaktovať nás o dátume šaty použitie ,budeme povedať, yo, ak môžete zvoliť iné rýchle spôsoby dopravy.

MAŤ DOBRÝ DEŇ!

O nás

NÁVRAT POLITIKY

Budeme odmietnuť náhradu, ak u nie pomôcť colné odbavenie. Tak si pozor politika ODBAVENIE nižšie. Vďaka. !!!Pre prispôsobené veľkosti, sme sa dont akceptovať vrátenie peňazí. 1.Máte 5 dní, aby rozhodol, či sú položky pre vás to pravé po tom, ako dostanete ich. 2.Môžete sa vrátiť, alebo vymeniť všetky unworn,neumytými,nezmenený,nepoškodený položky v pôvodnom balení, vrátane vašej objednávky Č. 3.Návrat expedičný poplatok sa hradí kupujúci. 4.V záujme slove váš problém čo najskôr,prosím, kontaktujte nás prvý, a povedzte nám svoje vrátiť sezóny. 5.Po tom, čo sme dostali návrate parcel info a sledovanie Nie. my vám vrátime peniaze na váš účet do 3-10 pracovných dní. 6.Sme tak je nám to ľúto, ak ste obdržali tovar, ktorý je nie to, čo skutočne ste objednávku, alebo nie je to isté ako obrázky zobraziť alebo description hovorí, že na webových stránkach.

Spôsob dopravy

Spätná väzba

Štítky: šaty svadobné nud, krajina svadobné šaty, cape rameno, burgundsko šaty, eb saténové šaty, šaty st, fialová šedá svadobné šaty, bridesmaid, šaty krátke, saténové šaty s dlhým rukávom späť, opuchnuté biele šaty

Rukáv Štýl Pravidelné
Silhouette Plesové Šaty
Späť Dizajn backless
Dekorácie Zloženke
Vstavaný Podprsenka Áno
miesto pôvodu Čína
Rukáv Dĺžka(cm) Plná
Pasu Prírodné
Skutočné Obrazy Áno
Položka Druh Svadobné Šaty
Vlak Sweep/ Kefa Vlak
Výstrih lopatka
Číslo Modelu 9056
Názov Značky YASHANG
Dĺžka Šiat Poschodie-Dĺžka
Svadobné Šaty Textílie Lesklé Saténové
Pre Tehotné Ženy No
Módny Prvok vintage

Napísať recenziu

FANWEIMEI#9056 Jedného Pleca Satin Elegantný Dlhý Rukáv Opuchnuté Svadobné Šaty Svadobné Šaty

FANWEIMEI#9056 Jedného Pleca Satin Elegantný Dlhý Rukáv Opuchnuté Svadobné Šaty Svadobné Šaty

O Farieb a kvality Od počítačových obrazoviek majú chromatické aberration, najmä medzi obrazovky CRT a LCD cscreen, farebný rozdiel sa nedá vyhnúť, takže nemôžeme zaručiť, ktorá farba naše produkty budú excetly rovnako ako obrázky, ktoré

Súvisiace produkty