Najlepšia cena, USB/PC Osciloskop OSC2002/OSC2002L, 1GS/s Vzorkovacia frekvencia, 50MHz Pásma

Novinka

€96.57

/ €175.58

Skladom

Obrázok vyššie ukazuje jednotné balenie vzhľad a vnútorné príslušenstvo, ktoré sa líšia podľa modelu, vybrané zo strany zákazníka. Samozrejme, môžete tiež vybrať puzdro na balenie a ukladanie osciloskop a jeho moduly a príslušenstvo, ako je uvedené nižšie, toto puzdro je potrebné zakúpiť samostatne.

OSC2002 series poskytujú vynikajúcu osciloskop výkon

1GS/s rýchlosť a 50MHz pásma, OSC2002 sa zmestí väčšina vašich testovanie potrebovať. S OSC2002 na báze PC osciloskop, môžete skombinovať to s logikou analyzer modul ako OSC2002L. OSC2002 podpory systému windows z Win XP na Win 10.

Poďme sa pozrieť na softvérovú Aplikáciu Windows

Aplikácia scenáre a platnými obyvateľstva

Na fotografii vyššie, uvidíme, sériový port (serial port dekódovanie, X_Y kreslenie, dopravca zosilnenie, viacbodové automatické meranie, analógový vstup a logické analýzy, tlač a FFT Windows Softvérové Aplikácie a práca v scéna dátový záznamník. Tento produkt sa odporúča na hardvér obvodu rozvoj a merania, vybavenie na vyučovanie, na mieste, uvedenie do prevádzky, encoder, kontrola, údržba vozidla, automatické kontrolné zariadenia, energie zvlnenie testovanie, solárny systém kontroly. To je vyvinutý pre hardware engineer Auto elektronika Elektronické Geek Oblasti inžinier Colleage študentov.

Funkcie hardvéru a specificaitons

8~13 bit Vertikálne Rozlíšenie

Modul Rozšírenia

poďme sa pozrieť na výrobku hardvér rozhranie pre rozšírenie: open DE-15 hardvérového rozhrania môže poskytnúť digitálne napájanie, rovnako ako analógové napájanie, GPIO porty a analógových vstupných kanálov, ako je uvedené nižšie. Toto rozhranie je možné používať ako štandardný prístup pre generátora signálu moduly alebo logika analyzer moduly. Hoci tieto dva moduly môžu byť plug and play na časté používanie, odporúčame pripojiť modul po prístroj je vypnutý.

To môže tiež byť DIY funkciu modulu, ako je znázornené na obrázku nižšie, a tiež prístup k zariadeniu cez DE-15 rozhranie.

Zoznam Balíkov

Nehanbite sa a poďme sa pozrieť na Zoznam Balíkov:

USB osciloskop a potrebné príslušenstvo( vrátane rozšírenie modulov a štandardné príslušenstvo) môžu byť rôzne, podľa jednotlivých kúpiť:

Štítky: dátový záznamník napätie wifi, digitálny osciloskop 2, cc65, oscilloscop owon, vrecko osciloskop hantek, tracer zakrivené, logger, dso138, oscillograph, osciloskopy 200mhz

Max Zachytiť Priebeh Kurzu 30,000 wfm/s
Číslo Modelu osc2002
Šírka Pásma 50mhz
Veľkosť Displeja ŽIADNE
Názov Značky FeelElec
Rozšírenie otvorte rozšírenie rozhrania
DIY Dodávky ELEKTRICKÉ
Hraničný Typ hardvérovú spúšť
Hranica napätia 5V(sonda X1); 50 (proble X10)
Dĺžka Záznamu 72 hodín dátový záznamník
Digitálne Kanály 2
Pôvod CN(Pôvodu)
JE Rozoberateľný Batérie No
Rozlíšenie Displeja ŽIADNE
Vzorkovacia Frekvencia V Reálnom Čase 1GS/s
Dekódovanie UART, GRUR

Napísať recenziu

Najlepšia cena, USB/PC Osciloskop OSC2002/OSC2002L, 1GS/s Vzorkovacia frekvencia, 50MHz Pásma

Najlepšia cena, USB/PC Osciloskop OSC2002/OSC2002L, 1GS/s Vzorkovacia frekvencia, 50MHz Pásma

Obrázok vyššie ukazuje jednotné balenie vzhľad a vnútorné príslušenstvo, ktoré sa líšia podľa modelu, vybrané zo strany zákazníka. Samozrejme, môžete tiež vybrať puzdro na balenie a ukladanie osciloskop a jeho moduly a príslušenstvo, ako je

Súvisiace produkty