Puzdro Pre Samsung Galaxy J3 J5 J7 Pro 2017 J330 J530 J730 Shockproof Brnenie TPU Rám obal Pre Samsung J7 Max Duo Silikónové Krytie

Novinka

€3.91

Skladom

modname=ckeditor

Puzdro Pre Samsung Galaxy J3 J5 J7 2017 EÚ Verzia Shockproof Brnenie TPU puzdro Pre Samsung J7 Max Duo Kremíka Telefón Prípade Kryt Plášťa

Otázka: môžem veriť obrázky publikované?

Odpoveď: Všetky obrazové sú 100% pôvodne prijaté našich fotografov. zaručujeme položky, budete dostávať sa bude rovnaký ako je popísané vyššie. Ale somethimes, balík môžu byť zmenené bez predchádzajúceho upozornenia. Avšak, farby sa môžu trochu líšiť vzhľadom na odchýlky medzi počítačové monitory nastavenie a voľným okom rôznych farieb.

Otázka: Čo môžem robiť ak dostanem rozbité pozemkov?

Odpoveď: Budeme pack položky podľa hrubé bublina pena taška alebo pena poľa, aby sa zabránilo poškodeniu. Ale niekedy kvôli kuriér je nediskrétneho rukoväť, pozemok môže byť rozbité. Prosím, byť v strehu, aby všetky rozbité parcely a odmietnuť podpísať, ak keď budete dostávať to.

Otázka: Čo môžem robiť, ak mám pocit nespokojnosti s položku?

A: Sme zaručiť zabezpečiť 100% spĺňa služby pre vaše a 100 dní záruka. Pritom báť, keď máte pocit nespokojnosti s položky, ktoré budete dostávať, sme vždy zodpovedný a pacienta na vaše problémy.

Sme tiež dúfam, že sa vám môže byť trpezlivý a buďte v kontakte s nami vyriešiť akýkoľvek problém. Prosím, zanechajte nám negatívnej spätnej väzby, bez komunikácie.

Otázka: Ako môžete nás kontaktovať ?

Odpoveď: môžete jednoduchý pošlite nám správu, alebo kontaktujte nás prostredníctvom TradeManager. Budeme odpoveď na každú otázku do 24 hodín, ak nie je okamžite! Ak chcete uskutočniť objednávku, tam je správa, bar, ktorú môžete, dajte nám vedieť vašu žiadosť o farbe a čokoľvek iné, sa budeme zaoberať vašej objednávky ako to, čo hovoríte.

Otázka: Ako sa o faktúry a dane?

Odpoveď: V rôznych krajinách colných predpisov colné odbavenie čas budú líšiť, prosím, včas sledovanie informácie, obráťte sa na miestnu poštu, ak je to potrebné.

Medzinárodné kuriérske obvykle produkujú tarifách sa informujte, prosím, pochopiť, miestne dane colný normy tak, aby sa zabránilo colné otázky spôsobiť, že výrobok vrátiť alebo zničiť, ak je to potrebné, obráťte sa na miestne colné konanie v spoločnosti alebo prenášať informácie pre miestne colné odbavenie. Nakoniec, prajem vám šťastný nakupovať, ďakujem vám veľmi pekne za vašu podporu.

My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa Musia Zhodovať dodaciu adresu.

Ak nie ste dostali vaše zásielky v 40-60 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

Odkaz na čas dodávky.

Štítky: samsung j7 max prípade krúžok, samsung galaxy j530 krku prípade, samsung galaxy j530 prípade čipky, samsung galaxy j530 2018 prípade, samsung galaxy j530 prípade sklo, samsung galaxy j530 prípade bat, samsung galaksy j530 prípade, samsung galaxy j530 prípade, sao, samsung j7 max vodotesné puzdro, samsung galaxy j530 j730 prípade

Model 1 Puzdro Pre Samsung Galaxy J3 J5 J7 2017 EÚ Verzia
Názov Značky SuliCase
Druh Vybavené Prípade
Dizajn Športové
Funkcia Ťažká Ochrany
Model 3 Puzdro Pre Samsung Galaxy J7 Duo
Model 5 Puzdro Pre Samsung Galaxy J5 Pro 2017 J530 J530F puzdro EÚ Verzia
Kompatibilné Značky Samsung
Model 2 Puzdro pre Samsung Galaxy J7 Max
Model 4 Puzdro Pre Samsung Galaxy J3 Pro 2017 J330 J330F puzdro EÚ Verzia
Maloobchodnom Balení No
Kompatibilný Model Samsung GALAXY SÉRIE J
Model 6 Puzdro Pre Samsung Galaxy J7 Pro 2017 J730 J730F puzdro EÚ Verzia
Funkcie Shockproof Brnenie Silikónové TPU puzdro Rám
Model 7 Pre Samsung J7 Max Duo Kremíka Telefón Prípade Kryt Plášťa

Napísať recenziu

Puzdro Pre Samsung Galaxy J3 J5 J7 Pro 2017 J330 J530 J730 Shockproof Brnenie TPU Rám obal Pre Samsung J7 Max Duo Silikónové Krytie

Puzdro Pre Samsung Galaxy J3 J5 J7 Pro 2017 J330 J530 J730 Shockproof Brnenie TPU Rám obal Pre Samsung J7 Max Duo Silikónové Krytie

modname=ckeditor Puzdro Pre Samsung Galaxy J3 J5 J7 2017 EÚ Verzia Shockproof Brnenie TPU puzdro Pre Samsung J7 Max Duo Kremíka Telefón Prípade Kryt Plášťa Otázka: môžem veriť obrázky publikované? Odpoveď: Všetky obrazové

Súvisiace produkty