Vosk Stroj Krásy Odstránenie Chĺpkov Konštantná Teplota Horúci Vosk Hrniec Depiláciu Rýchly Ohrievač pre Domáce

Novinka

€11.02

/ €15.31

Skladom

100% zbrusu nový a vysoko kvalitné Nastaviteľná teplota s Indikačné svetlo: Teplota pravidelné kontrolné a signalizačné svetlo.Konštantná teplota vykurovanie, na určitú teplotu, sa zastaví, kúrenie, bezpečné a účinné.

Nastaviteľná teplota: môžete ľahko nastaviť a upraviť teploty otáčaním tlačidla. Vhodné pre všetky druhy voskov: pevný voskovanie, pásy voskovanie, parafín voskovanie.

Vymeniteľné vložky vedro: Zahŕňať dodatočné hliníkové nádoby a môže byť vymeniteľné s rukoväť.Vidieť cez kryt zabraňuje vosk kontaminácie. Vhodné pre profesionálne salóny a domácich užívateľov.

Kompaktná veľkosť poskytuje dokonalú prenositeľnosť a môže sa ľahko zmestí do každého kufra.Nové a rozšírené cievky systém zabezpečuje rýchly ohrev. Z studený štart trvá len niekoľko minút, aby si vaše vosk pripravený na odstránenie chĺpkov.

Pripojte Typ: NÁM Zástrčku,platí, Kanada, India, Japonsko, Mexiko, Thajsko, Taiwan, Spojené Štáty, na Filipínach a tak ďalej./ EÚ Zapojte sa vzťahuje na Indonézia, Nemecko, Francúzsko, Španielsko, Taliansko a tak ďalej.

Názov: Depilácia Voskom Ohrievača

Napätie: 100-240V

Výkon: 35W

Meltable Vosk: Vhodné pre všetky typy vosk

Vlastnosti produktu: vysoký výkon vykurovacieho systému, rýchlo vosk topenia, konštantná regulácie teploty funkcia

Použitie: Bikini / Telo / Tvár / Podpažní

Farba: čierna

Materiál: plast

Veľkosť: 13 * 11 cm

Obsah Balenia:

1 * Vosk stroj

Bezpečnostné Upozornenie:

1. Prosím, NENECHAJTE test teplota vosk prstom, ale používať náradie, vyhrievané vosk môže byť veľmi horúce a môžu spôsobiť popáleniny!

2. Prosím, uistite sa, že VOSK HRNIEC je SUCHÉ, keď si dať vosk do neho. V opačnom prípade bude dostať spálil!

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec. Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Štítky: m35, závit skrutky, elektromagnetický 1756es, nosenie nočný klub, topy simba baby, dlho socka dieťa, ktm rc 2. strane, zara chlapec bezec, teleskopická mira, led pásy lihts

Certifikácia ŽIADNE
Pôvod CN(Pôvodu)
Názov Značky FGHGF
Typ Napájania elektrické
Použitie Podpažné

Napísať recenziu

Vosk Stroj Krásy Odstránenie Chĺpkov Konštantná Teplota Horúci Vosk Hrniec Depiláciu Rýchly Ohrievač pre Domáce

Vosk Stroj Krásy Odstránenie Chĺpkov Konštantná Teplota Horúci Vosk Hrniec Depiláciu Rýchly Ohrievač pre Domáce

100% zbrusu nový a vysoko kvalitné Nastaviteľná teplota s Indikačné svetlo: Teplota pravidelné kontrolné a signalizačné svetlo.Konštantná teplota vykurovanie, na určitú teplotu, sa zastaví, kúrenie, bezpečné a účinné. Nastaviteľná

Súvisiace produkty