(Lode z EÚ) Hydraulické Sedlo Salon Stolice Masážne Kreslo Tetovanie Tváre Spa Office

Novinka

€23.79

/ €26.14

Skladom

Podporovať UK & Európskej Kupujúceho

Odoslaním Priamo Z Našej Nemecko Sklade

Dodanie spôsobom : Miestne Zásielky Agent

Nie Poslať

Jersey & Guernesey (GY1-9,JE1-4,BF) V UK

Campione d ' Italia: 22060 ; Livigno: 23030 Taliansko

Diaľkové Okrese a ostrovy Príplatky , Prosím Skontrolujte "Poštovné a balné" Ak chcete Získať Viac Podrobností

Máme aj Sklad, V Amerike/ Nemecko & Sydney

Prosím Kliknite V Obchode Domov-Kategórie Skontrolovať, Či Je Položka Zásob V Zahraničných Sklade

Tento salón stolice stoličky je navrhnutý tak, aby zmes v každom prostredí, ako je salon, domov a kancelárii. To slúži poskytuje komfort sedenia a módny dizajn. Je to výška môže byť nastavená od 51 do 65 cm s hydraulickým výťahom. Anti-hrdza železo základne s nohou zvyšok poskytuje extra pohodlie. Domov, alebo komerčné použitie, tento štýlový a pohodlné stolice bude vaša najlepšia voľba.

Funkcie: Tichý zvuk pohybujúce: nemá vplyv na spanie. Skryté gumené kolieska: podlahové chránič PU kože krytie: vodotesný, ľahko sa čistí. Ergonomicky navrhnuté: 360-stupňový otočný. Hrubé huba stoličky vankúš: maximálne pohodlie. Nohy zvyšok base: poskytnúť pohodlie, oddych pre vaše nohy Electroplate kovový stojan: anti-hrdza ,trvalé deformácie. Hydraulické dizajn: nastavenie výšky pre lepšie vhodné pozície. Špecifikácie: Stolička, sedák, farba: Čierna Sedadlo materiál: PU koža Stojan materiál: chrómovaný železa Nastaviteľná výška: 51 - 65 cm / 20.1" - 25.6" Hmotnosť kapacita: 100 - 150kg / 220 - 330lb Veľkosť: 35x65cm / 13.8" x 25.6' ' Balík obsahuje: 1 x stolice sedadla 5 x plastové koľajových kolieskami 1 x železný kruh na nohy res 1 x základná 4 x skrutky, 1x hydraulické pre nastavenie výšky kosenia

Upozornenia: použite, Prosím, koža starostlivosť čistiaci prostriedok na čistenie krytu pravidelne. Nepoužívajte korozívne kvapaliny na čistenie základňu. Musia byť zmontované.

Platba 1. Platba musí byť uskutočnená v lehote 15 dní od dražby uzávierky. 2. CELKOVÁ ČIASTKA SPLATNÁ zahŕňa konečné aukčná cena plus S&H(Poštovné a balné). VEZMITE PROSÍM NA VEDOMIE: S&H NEZAHŔŇA CLO, LOCATL DANE ALEBO INÉ DOVOZ POPLATKY. Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu. Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti. Prosím, informujte sa u svojej krajiny colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred kúpou. 3. Uveďte vaše špeciálne požiadavky v SPRÁVE SEKCII POZNÁMKY keď si vykonať platbu.

Doprava 1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (NEMÁME LOĎ PO BOX ) 2. Budeme e-mailom vám sledovacie číslo raz položka dodané takže môžete sledovať vašu zásielku v detaile. 3. Máme loď položky hlavne cez EMS, Hong Kong Post, Niekedy:DHL,UPS,FedEx,TNT a Špeciálnu Linku Expresné Služby. 4. Dodacia lehota: vo Všeobecnosti je potrebné o 6-12 pracovných dní, najviac kapitálu a veľké mestá, malé mestá, alebo odľahlých oblastiach môžu potrebovať trochu viac. 5. Takmer všetky zásielky budú doručené priamo z našej niekoľkých skladov váš list/dvere, to je viac appreciately, že ak necháte PODROBNÉ BYDLISKO ADRESU S PLATNOU KONTAKTNÉ TELEFÓNNE ČÍSLO.

Záruka 1. Všetky naše položky (ak nie je uvedené inak) sú zaistené, aby sa úplne nové a vykonáva s plne najmenej 12 mesiacov Záruka. 2. Za škodu pri príchode, prosím, družstvo fotografovať na škody, a pošlite nám ich na overenie. 3. Pre potvrdil, drobné výrobok chybný o váš súhlas, môžeme vás poslať náhradné diely, väčšinou nie sú zadarmo, ale pre tých, drahé súčasti (napríklad LCD OBRAZOVKA),môžete len vrátiť poškodené diely na výmenu tie dobré. 4. Kupujúci znáša poštovné za vrátenie, budeme platiť za preposielanie.

Spätná väzba Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka! Spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. Žiadame, aby ste nás kontaktovali bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy . To je nemožné, riešiť problémy, ak nevieme o nich!

Štítky: holičstvo dekor, bar stoličky, stolička hairdress, stolička sedlo, offic tabuľka, senior masážne matrace, vody hydraulické, rodina falošné tetovanie, salón stolice, tetovanie nepremokavé

Pôvod CN(Pôvodu)
Druh Salón Nábytku
Materiál Kov
Číslo Modelu JJ-MRY-W/BL
Všeobecné Použitie Obchodný Nábytok
Špecifické Použitie holič stoličky
Kovové Typ Žehlička
Veľkosť 65X35CM

Napísať recenziu

(Lode z EÚ) Hydraulické Sedlo Salon Stolice Masážne Kreslo Tetovanie Tváre Spa Office

(Lode z EÚ) Hydraulické Sedlo Salon Stolice Masážne Kreslo Tetovanie Tváre Spa Office

Podporovať UK & Európskej Kupujúceho Odoslaním Priamo Z Našej Nemecko Sklade Dodanie spôsobom : Miestne Zásielky Agent Nie Poslať Jersey & Guernesey (GY1-9,JE1-4,BF) V UK Campione d ' Italia: 22060 ; Livigno: 23030

Súvisiace produkty