Baytril 100 Antimikrobiálne pre Zvieratá Ruska Verzia

Novinka

€35.79

Skladom

Baytril 100 Antimikrobiálne Injekčného Roztoku je indikovaný na liečbu hovädzieho dobytka choroby dýchacích ciest (BRD) v hovädzie a non-dojčiace mliečne dobytka a pre liečbu a kontrolu moru choroby dýchacích ciest (OPORA) v svíň. Každý ml Baytril 100 Injekčného Roztoku obsahuje 100 mg enrofloxacin. Baytril 100 poskytuje flexibilné dávkach a trvanie liečby. Enrofloxacin.

BRD Jednej Dávky Terapie - Baytril 100 môžu byť použité ako jednotlivé dávky terapie pre liečbu BRD spojené s Mannheimia haemolytica, Pasteurella multocida, Histophilus somni a Mycoplasma bovis v hovädzie a non-dojčiace mliečne dobytka. Spravovať jednu SQ dávke 7,5-z 12,5 mg na kg telesnej hmotnosti (3.4-5.7 ml na 100 libier).

BRD Viacerých Deň Terapie - Baytril 100 môže byť použitý ako viac-deň terapie na liečbu BRD spojené s Mannheimia haemolytica, Pasteurella multocida a Histophilus somni (predtým Hemofilovm somnus) v hovädzie a non-dojčiace mliečne dobytka. Spravovať každodenné SQ dávke 2,5-5 mg na kg telesnej hmotnosti (1.1-2.3 ml na 100 libier). Liečba je zvyčajne opakuje v 24 hodinových intervaloch po dobu 3 dní. Ďalšie ošetrenie môže byť odporučené v Dňoch 4 a 5.

OPORA na Jednej Dávky Terapie - Baytril 100 môžu byť použité ako jednotlivé dávky terapie pre liečbu a kontrolu moru choroby dýchacích ciest (OPORA) spojené s Actinobacillus pleuropneumoniae, Pasteurella multocida, Hemofilovm parasuis a Streptococcus suis. Spravovať jednu SQ dávke 7,5 mg na kg telesnej hmotnosti (3.4 ml na 100 libier).

Štítky: antimikrobiálnej textílie, zadné air vent zásuvky pre vw, bravecto, vankúš striebro, bayer, park pet, 1k0819203, auto rusko, nexgard spektra, ivermectin

Pôvod RU(Pôvodu)

Napísať recenziu

Baytril 100 Antimikrobiálne pre Zvieratá Ruska Verzia

Baytril 100 Antimikrobiálne pre Zvieratá Ruska Verzia

Baytril 100 Antimikrobiálne Injekčného Roztoku je indikovaný na liečbu hovädzieho dobytka choroby dýchacích ciest (BRD) v hovädzie a non-dojčiace mliečne dobytka a pre liečbu a kontrolu moru choroby dýchacích ciest (OPORA) v svíň. Každý ml Baytril

Súvisiace produkty