Bentoy Dievčatá Hologram Laser Tašky Kabelky Transparentné Candy Taška Cez Rameno Nepremokavé Plážová Taška Ženy Cestovanie Nákupné Tašky Móda

Novinka

€7.36

/ €8.66

Skladom

Veľkosť:33.5 cm*28.5 cm*21.5

Merané ruky, pls povoliť 1-3 cm chyba.

(1 cm=0.39 inch)

Farby na monitore počítača sa môžu mierne líšiť od skutočného produktu farby

v závislosti od nastavenia monitora.

1. Akceptujeme Alipay.

2. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

3. Ak nemôžete platby okamžite po aukcia,prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova platby. Priateľské poradiť platiť čoskoro, tak, že môžeme usporiadať zásielky, akonáhle je to možné.

1. Ak ste dostali nesprávne, poškodené, chybné alebo položku nie, ako je popísané, prosím, kontaktujte nás pre čiastočné/plné náhrady alebo výmeny na naše náklady.

2. Dostať výrobok do 7 dní, budeme radi, výmenu, alebo vrátenie peňazí na vás, ako dlho, ako všetky originálne balenie a príslušenstvo sú v pôvodnom stave.

3. Ak z akéhokoľvek dôvodu nie ste spokojní so svojím nákupom, kontaktujte nás, a my sa budeme snažiť vyriešiť.

4. Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka.

1. Ak by ste chceli na vrátenie výrobku(ov) za opravu / výmenu / vrátenie peňazí, prosím, láskavo kontaktujte náš zákaznícky servis.

2. Všetky vrátený tovar musí byť v pôvodnom obale a musíte nám poskytnúť prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod na návrat.

3. Ak vracia za kvalitu výrobkov problémy,vrátime vám plnú víťazná cenová ponuka, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, po oboch Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z Hanke.sk. alebo môžete vybrať, či sa majú náhradu .

1. Spätná väzba je veľmi dôležité,dúfame, že nás môžete kontaktovať bezprostredne predtým, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu,aby sme mohli v našich silách, aby ste sa spokojní. Negatívna spätná väzba nemôže vyriešiť všetky problémy, ak sme don\ \ 't konw veci .

2. Keď sa zobrazí položka a spokojní s produktom, prosím, zanechajte nám pozitívna spätná väzba a 5 skóre DSR, budeme veľmi ocenil. Na druhej strane,váš názor môže byť použitý ako nakupovať-refere.

Štítky: transparentné jasné, kabelky, bentoy milkjoy, kabelka, 3d hologram, ys kabelka, vrece box, jasné kabelke peňaženku, čierna kabelka ženy, jellyooy tote bag, la celine taška

Príležitosti Univerzálny
Kabelky Typ Kapsičky
Vzor Typ Pevné
Hlavný Materiál PU
Tvar Box
Exteriér Otvorte Vrecku
Počet Rukoväte/Popruhy Dve
Uzavretie Typ Č Zips
Dekorácie Cartoon Tlač
Pohlavie ŽENY
Položka Druh Kabelky
Interiér Č Vrecku
Typy tašky Top-Rukoväť Tašky
Štýl Móda
Tvrdosť MÄKKÉ
Číslo Modelu Bentoy 108
Názov Značky HJKL
Obkladový Materiál Polyester

Napísať recenziu

Bentoy Dievčatá Hologram Laser Tašky Kabelky Transparentné Candy Taška Cez Rameno Nepremokavé Plážová Taška Ženy Cestovanie Nákupné Tašky Móda

Bentoy Dievčatá Hologram Laser Tašky Kabelky Transparentné Candy Taška Cez Rameno Nepremokavé Plážová Taška Ženy Cestovanie Nákupné Tašky Móda

Veľkosť:33.5 cm*28.5 cm*21.5 Merané ruky, pls povoliť 1-3 cm chyba. (1 cm=0.39 inch) Farby na monitore počítača sa môžu mierne líšiť od skutočného produktu farby v závislosti od nastavenia monitora. 1. Akceptujeme

Súvisiace produkty