Najnovšie matka nevesty šaty 2020 Zelená Lopatka Plášť Kryt-Ramenný Šifón Full-Dĺžka Žien Dressesvestido de noiva plus veľkosť

Novinka

€109.59

/ €121.76

Skladom

Sme špecializovaný na výrobu svadobné šaty, večerné šaty a doplnky. Náš výrobný závod bol založený na mnoho rokov. Takže máme vlastný ideálny pracovný tím.

Máme dizajn elít, profesionálne vzor tvorcovia, ma krajčírky, seamstresses a prvotriedne vybavenie.I f môžete si vybrať nás, nájdete naše výrobky sú úplne vo vašich očakávaní.

Vitajte na našich Hanke.sk Obchodu.

Ak nie som online, stačí kliknúť na položku, potom som sa bude prijímať e-mailu.

Budem odpovedať na vaše otázky, akonáhle je to možné.

Užite si nakupovanie!!!

farba grafu

Najnovšie matka nevesty šaty 2020 Zelená Lopatka Plášť Kryt-Ramenný Šifón Full-Dĺžka Žien Dressesvestido de noiva plus veľkosť

Poznámka: na Zákazku veľkosť je zadarmo.Môžete nám povedať, svoju veľkosť, aby správu. Keď umiestnite poriadku ,potom nechať odkaz na nás vlastnú veľkosť a farbu .Tak môžeme vidieť, farbu a merania chcete, keď sme získať objednávky.

O veľkosť,môžete si vybrať štandardnej veľkosti od našich webových stránkach,alebo pošlite nám svoje vlastné merania,ak chcete šaty na zákazku podľa vlastnej veľkosti,prosím, dajte nám veľkosť a dopĺňa takto:

1.prsia:=

2. Pás =

3. Boky =

4. Horné poprsie =

5. Pod poprsie =

6. Hlavica na Bradavky =

7. Predné dĺžka rameno na poprsie =

8. Ramenný pás =

9. Dĺžka rameno na ramene =

10. Vonkajšie Nohy = (od pása poschodí s vašou svadobné topánky o)

11. Rameno na podlahe = (od ramena k podlahe s vašou svadobné topánky o)

12. Šaty color =

Prosím, láskavo povedzte nám, šaty, farba pri zadaní objednávky,ak ste si vybrať farbu,jeden z obrázku je znázornené bude vaša voľba,ďakujem :)

Poznámky:

Príslušenstvo : šaty neobsahuje žiadne príslušenstvo, ako sú svadobné závoj, rukavice, atď. v pôvodnom obrázku.

Farebný rozdiel: obrazovkách Počítačov majú chromatické aberration, najmä medzi CRT a LCD

Presnosť: Výstavné nie sú stroj, aby sme mohli urobiť šaty 95%ako podobné ako fotky

Platba: Iba úplné zaplatenie môžeme začať robiť šaty

Rozmery: Prosím, nájdite miestneho mieru, aby vám pomôžu vykonávať merania

Doba výroby: Zvyčajne to trvá nás 15 pracovných dní, aby sa jeden šaty

Rush poradí: Menej ako 7 dní, potom ďalších 20 USD za Rush poplatok

Plus veľkosť: veľkosť nad NAMI, 20, potom extra 15 USD na plus veľkosť poplatok

MIN: Len jeden kus.

Spôsoby Dopravy:

1. DHL: Približne 3-5 pracovných dni, aby sa dospelo

2. EMS: Okolo 8-12 dni, aby sa dospelo ( Ak do Ruska, potom to bude o 20 dní)

3. FedEx: Okolo 4-7 pracovných dní, aby sa dospelo

4.Čína Príspevok Air Mail Okolo 27-60 dni, aby sa dospelo

Návrat Politiky:

Ako vždy, ak je tam problém, alebo ak je položka je neuspokojivé, prosím kontaktujte nás najprv pre rýchle a uspokojivé riešenie.

Prosíme o potvrdenie vašej objednávky (správnu veľkosť, farba, štýl) pozorne predtým, než sa rozhodnete zadať objednávku. Všetky objednávky sú spracované podľa vášho potvrdenia objednávky, a preto sa snažíme naše najlepšie uspokojiť všetkých zákazníkov. Môžeme garantovať iba kvalitný tovar bude dodaný. Všetky objednávky podané na našej webovej stránke by malo byť v Súlade s politikou za akýchkoľvek podmienok.

1. Návrat

--Prosím, láskavo kontaktujte nás na návrat na prvý do 48 hodín po obdržaní tovaru. Potom môžete diskutovať s nami o problémoch, ktoré sa majú. 90% času sme schopní vyriešiť problém tým, že sa na technickú podporu, bez toho aby ste museli poslať nič späť.

--Vrátený položka musí byť v perfektnom stave, ako bola odoslaná na vás, nebolo zmenené a neboli nosené. Ak existuje akýkoľvek prach, špinavé škvrny, zmeniť, a tak sme sa nesmie ponúkať vrátenie peňazí. Pre šaty, tiež je potrebné zaplatiť 30% celkovej sumy objednávky ako stádo poplatok.

--Ponúkame BEZPLATNÚ OPRAVU na vaše šaty! No poštovné a odoslať ju späť a re-náklady na dopravu k vám budú na váš účet.

- Je potrebné, aby bol tovar alebo šaty by mali byť vrátené k nám do 14 dní po návrate žiadosť je akceptovaná.

--Návrat poštovné bude kupujúceho zodpovednosti.

2. Výmeny

Výmeny sú povolené len na položky, ktoré sú chybné, nesprávne dodaný alebo poškodený po jeho prijatí. Všetky položky môžu len výmenou za rovnakú cenu ako náhrada, uvedomte si, že budeme vydávať náhrada až po vašom vráti boli prijaté.

3. Veľkosti alebo Montáž Problémy,

Ako všetky naše šaty sú ručne šité a vlastné prispôsobené, hotové šaty môžu líšiť v závislosti od približne jeden (1) palec v oboch smeroch z uvedených meraní. Ak chcete zabezpečiť, aby vaše šaty budú stále fit vás dokonale, naše výstavné vytvorili všetky naše šaty s dodatočné textílie v švy umožňujú menšie veľkosti zmeny ľahko. To je, ak môžete nájsť šaty nesedí celkom dobre, môžete najprv obrátiť na miestny krajčír pre nastavenie, ktoré je jednoduchšie a pohodlnejšie.Ale nie sme zodpovedný za náklady.

Štítky: satin smaragdovo zelená večerné šaty, šaty matka nevesty plus veľkosť, polka dot vesta, bunda šaty 2020, tin šaty, šaty st, polka dot, africké dashiki maxi šaty, matka nevesty kostým, župan ženy

Silhouette Prezervatívy
Vstavaný Podprsenka Áno
Dekorácie Appliques
Rukáv Dĺžka(cm) Pol
Skutočné Obrazy No
Dĺžka Šiat Poschodie-Dĺžka
Módny Prvok vintage
Rukáv Štýl Spp Rukáv
Položka Druh Matka Nevesty Šaty
Textílie Typ Šifón
Názov Značky GUBOCHIR

Napísať recenziu

Najnovšie matka nevesty šaty 2020 Zelená Lopatka Plášť Kryt-Ramenný Šifón Full-Dĺžka Žien Dressesvestido de noiva plus veľkosť

Najnovšie matka nevesty šaty 2020 Zelená Lopatka Plášť Kryt-Ramenný Šifón Full-Dĺžka Žien Dressesvestido de noiva plus veľkosť

Sme špecializovaný na výrobu svadobné šaty, večerné šaty a doplnky. Náš výrobný závod bol založený na mnoho rokov. Takže máme vlastný ideálny pracovný tím. Máme dizajn elít, profesionálne vzor tvorcovia, ma krajčírky, seamstresses

Súvisiace produkty