Zawaland Dospelých, Deti Veselé Vianoce Séria Masky Vianočný Stromček, Snehuliak Tlač Maska Santa Filtre Tvár, Ústa Maska Umývateľný Utlmiť

Novinka

€2.84

/ €4.98

Skladom

UPOZORNENIE Prosím, láskavo poznamenať,že uvedený výrobok sa vyrába a distribuuje v zahraničí a na ktoré sa vzťahujú zákony krajiny jeho pôvodu.

Dospelý Dieťa Maska Proti Prachu Úst Maska PM2.5 Dospelých Dieťa Masku na Tvár Funkcie: Pohlavie:unisex Vek:Dospelý Dieťa Materiál:Polyester, Vzor, Typ:Tlač Popis: 1. Materiál: Polyesterová tkanina, mäkký, priedušný;umývateľný a opakovane použiteľné 2. Karikatúra tlače vzor, 3D dizajn, módne a roztomilý 3.2-ochranné vrstvy na filtrovanie, účinne blokuje škodlivé látky, čo umožňuje deťom, aby sa voľne dýchať 4. . Nastaviteľné visiace uši, znížiť ucho tlak, pohodlné na nosenie Package zahrnuté: 1x Maska x 2 Filtre Dospelých, Veľkosť:22.5x13.5cm

Dieťa Veľkosť: 17.5cmx13cm Poznámka: 1.Prosím, dovoľte 1-2cm chyba kvôli ručné meranie. pls uistite sa, že nemáte myseľ pred vás cenovú ponuku. 2.V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Filter Tipy: 1, plug-in filter nemôže byť vyčistené, navrhovaná výmena týždeň 2, filter oleja na film alebo s lepkavá usadenina škvrny sú viac, vymeňte filter 3, vzduch nie je prúdenia, zlé dýchanie, alebo spánku, zákaz použiť 4 deti do veku dvoch zakázané použitie.

1 .Akceptujeme AliPay na Západ Únie, Moneybooker a TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2 .Všetky produkuje mať na sklade. Môžete zaplatiť priamo. Prosím, kontaktujte nás do 24 hodín, ak máte akékoľvek problémy za úhradu.

1 . Keď sa zobrazí položka a spokojní s produktom, prosím, zanechajte nám pozitívna spätná väzba a 5 skóre DSR.

2 . Ak nebudete spokojný so našich produktov, prosím, kontaktujte nás bezprostredne predtým, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, budeme sa snažiť v našich silách, aby vám dobré riešenie. Negatívna spätná väzba nemôže vyriešiť všetky problémy, ak nevieme veci.

Zawaland je jedným z popredných dodávateľov v ženy módneho priemyslu. Známy pre jeho vintage-inšpirovaný módou, ako sú ženy sukne, ženy šaty, topy, príslušenstvo a pod., poskytuje vzrušujúce a zapojenie on-line nákupný zážitok pre každého v hľadaní vintage móda pre ženy.

Založená od roku 2013 , BunniesFairy sa teší viac ako 6 rokov poskytovať našim zákazníkom vysoko kvalitné a starostlivo vybrané a dobre-ceny, autentické dobové oblečenie a doplnky.

Po integrácii priemyselné reťaze Návrh, Výrobu, Kontrolu Kvality, Dodávateľského Reťazca a Zákaznícky Servis v roku 2015, BunniesFairy je schopný loď unikátne predmety z pôvodného dizajnéri zákazníkov po celom svete s rýchle dodanie.

Zawaland sa stará o svojich zákazníkov najviac a vždy sa usilovala o 100% spokojnosť zákazníka. Ak máte akékoľvek otázky, nenechajte sa kontaktovať s nami. Vitajte nakupovanie v BunniesFairy! Vaša spokojnosť je náš veľký úspech.

Štítky: oblek deti santa claus maska, Masku Na Tvár, christmass maska santa, Santa maska, maska dieťa santa claus, farba masku na tvár, textílie maska, cosplay slávneho, facemask žena, deti santa shirt chlapcov

Trieda ochrany ŽIADNE
Certifikácia ŽIADNE
Vzor Typ Karikatúra
Materiál Spandex
Pôvod Čína (Pevninská Časť)
Pohlavie ŽENY
Bezpečnostný štandard ŽIADNE

Napísať recenziu

Zawaland Dospelých, Deti Veselé Vianoce Séria Masky Vianočný Stromček, Snehuliak Tlač Maska Santa Filtre Tvár, Ústa Maska Umývateľný Utlmiť

Zawaland Dospelých, Deti Veselé Vianoce Séria Masky Vianočný Stromček, Snehuliak Tlač Maska Santa Filtre Tvár, Ústa Maska Umývateľný Utlmiť

UPOZORNENIE Prosím, láskavo poznamenať,že uvedený výrobok sa vyrába a distribuuje v zahraničí a na ktoré sa vzťahujú zákony krajiny jeho pôvodu. Dospelý Dieťa Maska Proti Prachu Úst Maska PM2.5 Dospelých Dieťa Masku na Tvár Funkcie:

Súvisiace produkty