Plný Bronzový Kov Polyhedral Kocky Bronzový Kov 7 Ks/set Zábavné Kocky Štandardné Dosková Hra Acessorios

Novinka

€7.67

/ €8.16

Skladom

About Product (O Výrobku

1)Kocky Veľkosti :

2)Hmotnosť:100 g

3)Materiál:Full Metal

4)Možnosť:1 druhy

5)Color:1 Druhy

6)Balenie:PVC Tašky

7)7 Ks Kocky

Zobraziť Produkt

O Dopravu

1).Doprava Po Celom Svete . My len loď na potvrdenej objednávky adresy.Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ vášho lodné ad šaty.Uistite sa, že vaša dodacia adresa je správna.

2).Objednávky, ktoré boli spracované v priebehu 2-3 dní po zaplatení overenie.

3).Máme loď väčšina položiek cez Čína Príspevok Registra Vzduchu Mail wordwide a ďalšie Poštovné . Budeme si vybrať najviac citliví na čas prepravy. Ak chcete zadať Express spoločnosti, prosím, dajte mi vedieť, Prosím, nechajte nám odkaz .

4).Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás.Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

5).Brazílsky kupujúci je potrebné, aby sa nám ponúkajú svoje CNPJ Číslo a budete možno musieť platiť dane a cla, Brazílsky Ciel.

6).Prosím otvoriť balík pred kuriérom skontrolovať počasie vzhľad a funtion v dobrom stave,a ich prihlásiť svoje meno,ak ste si našli dobré bolo poškodený,prosím fotografovať dôkazy pre nás a odmietnuť ho.Akonáhle ste podpísali,a kuriér doľava,to znamená, že ste skontrolovali,a uistite sa, že nie je problém s ním,už nebudeme akceptovať všetky druhy vrátiť.

7).Ak si objednáte viacero položiek,pls zmluvy mňa a ja vám najlepšie nákladnej a niektoré zľavu.

Termín A Politík

Máte nárok na vrátenie objednaného tovaru (do 7 dní od jej prijatia, ak zmeníte názor. Vrátený položka musí byť neotvorené a nevyužité a v rovnakom stave, ako keď odoslaná nás. Ak sa chcete vrátiť tovar, za týchto okolností, prosím, postupujte podľa:

Kontaktujte nás ak chcete zistiť, ktoré položky chcete vrátiť

Keď sa vrátenia tovaru odporúčame, aby ste získali dôkaz o poštovné.

Sme vráti cenu tovaru, mínus poštovné neúčtujeme, aby sa pôvodné konto nabitá. Raz vrátený tovar boli prijaté v primeranom stave sme vráti pôvodné konto účtované do 14 dní. Zákazníci sú zodpovední za náklady spojené s vrátením nežiaduce tovar nám.

Ak dostanete tovar je poškodený, prosím kontaktujte nás ihneď. Môžete sa vrátiť poškodené výrobky pre výmenu alebo vrátenie peňazí. Prosím, nepoužívajte express služby vrátiť položky, ktoré na nás, alebo budeme môcť vrátime vám plnú sumu zaplatil. Poštovné vrátenie bude nepresiahne sumy, ktoré boli pôvodne zaplatené. Ak ste vrátenie položiek na nás a že sú stratené poštové služby používate, nepreberáme žiadnu zodpovednosť. Je vašou zodpovednosťou zaistiť, tovar vrátený na nás v stave, v akom boli prijaté.Vaša objednávka bude dvakrát testované pred zásielky. Ak chcete byť zaručená v a fungujú perfektne

Spätná väzba

1).Spokojnosť zákazníka je pre mňa veľmi dôležité.Ak ste spokojní s položkami môžete objednať, prosím zanechať 5 sa začína pozitívnu spätnú väzbu a kritériá podrobné Hodnotenie Predajcu (DSR), Ďakujem.

2).Ak nie ste spokojní s položkami môžete objednať, kontaktujte nás prosím najprv sme spolupracovali na vyriešenie akéhokoľvek sporu.Negatívne nerieši nič.Prosím neotvárajte prípade sporu alebo zanechajte nám neutrálny / negatívny spätnú väzbu. Myslíme si, že naše riešenie bude vyhovovať vám. Prosím, take it easy. Sme tu vždy pre vás.

3) Všeobecne necháme pozitívnu spätnú väzbu pre kupujúceho acquiescently pokiaľ kupujúci zanechajte nám neutrálny / negatívny spätnú väzbu.

Štítky: malé kocky, d4 červená, mosadz kocky, kocky dnd, ako nastaviť kocky, dice set metall, kocka kovové kocky, kocky, štvorsten, dice set

Kategória Digitálny Kocky
Číslo Modelu TBR663
Druh kocky

Napísať recenziu

Plný Bronzový Kov Polyhedral Kocky Bronzový Kov 7 Ks/set Zábavné Kocky Štandardné Dosková Hra Acessorios

Plný Bronzový Kov Polyhedral Kocky Bronzový Kov 7 Ks/set Zábavné Kocky Štandardné Dosková Hra Acessorios

About Product (O Výrobku 1)Kocky Veľkosti : 2)Hmotnosť:100 g 3)Materiál:Full Metal 4)Možnosť:1 druhy 5)Color:1 Druhy 6)Balenie:PVC Tašky 7)7 Ks Kocky Zobraziť Produkt O Dopravu 1).Doprava

Súvisiace produkty