Handsfree Bluetooth Súprava do Auta Bezdrôtový FM Vysielač Audio Prijímač, Prehrávač MP3 USB Nabíjačka do Auta T10

Novinka

€14.09

/ €21.03

Skladom

Handsfree Bluetooth Súprava do Auta Bezdrôtový FM Vysielač Audio Prijímač, Prehrávač MP3 USB Nabíjačka do Auta

Funkcie:

1. Podpora Bluetooth hands-free telefón volanie cez jeho vstavaný mikrofón 2. Hluk a vietor potlačený CVC technológiu na vytvorenie plný duplex kvalita zvuku 3. Podpora mobile A2DP funkcia. Hudba sa bude prehrávať priamo, zatiaľ čo mobilný telefón je pripojený 4. Automatické párovanie akonáhle sa zmení na. 5. Podpora MP3/WMA z Micro SD / TF karty. ( Podpora 4G - 32G Max ) 6. T10 príde s autom chager, výstup 5V 2.1, je k dispozícii pre nabíjanie svojho zariadenia v aute.

Špecifikácie:

Bluetooth verzia: V4.0+EDR Frekvencia: 2.402-2.480 GHz Citlivosť: -42db +/-3db 360 Napätie: 5V +/-0.5 Pracovný prúd: 45mA(max.) Pohotovostný prúd: 25mA(max.) Účinná vzdialenosť: 5 m RF výstup: 4dBm FM Frekvencie: 87.5-108.0 MHz Prenášaný výkon: 87 dBuv/107dBuv Účinná vzdialenosť: 2m

Zoznam Balíkov:

1 x Auto Bluetooth 1 x Audio Kábel 1 x užívateľská Príručka

Ak nie ste spokojní s prijatí objednávky, alebo potrebujete akúkoľvek pomoc pri používaní, prosím, neváhajte nás kontaktovať. Ak ste spokojní s našimi výrobkami a službami, prosím, zanechajte nám 5 star spätnú väzbu. Ďakujem vám veľmi pekne! Handsfree Bluetooth Súprava do Auta Bezdrôtový FM Vysielač Audio Prijímať MP3 Prehrávač USB Nabíjačka do Auta T10

O Nás:

1. Naše výrobky musia byť prísne testované pred odosiela, a výrobky môžu byť odoslané na zákazníkov, potom, čo sa ukázalo byť nepoškodený.

2. Môžete kombinovať všetky položky voľne na objednávku v našej predajni.

O Doprave:

1. Ak kupujúcim je úspešne zaplatené, sme si rýchly a spoľahlivý spôsob doručenia a poslať balík do 1-3 pracovných dní.

2. Sme zodpovedný len za poštovné do adresy vyplnené v poriadku, prosím, uistite sa, že vaša poštová adresa je správna. Nie sme zodpovedný za nepravdivé alebo nedoručila adresu.

3. Ak nie ste dostali váš tovar v kupujúcemu ochranu obdobia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sa snažiť v našich silách, na sledovanie zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je v našich silách, aby zákazníci spokojní!

4. Dovozné clá, dane a poplatky, ktoré sa vyskytli v kupujúceho krajiny nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu. Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti.

Návrat&Vrátenie Peňazí:

1. Ak existuje akékoľvek problémy s našimi výrobkami, máte 7 dní, kontaktujte nás a 15 dní vrátiť to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 15 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU. Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY!

2. Bude kupujúci zodpovedá za prepravné poplatky, ak sa chcete vrátiť položky.

Spätná väzba:

Zaviazali sme sa dodržiavať najvyššie štandardy v priemysle a snažiť sa, aby všetky zákazníci spokojní! Vaša pozitívna spätná väzba je najlepším povzbudením pre nás. Ak ste spokojní s našimi výrobkami a službách, prosím dajte nám 5-hviezdičkový a fotografovanie ak chcete zdieľať v spätnej väzby stĺpci. Ak nie ste spokojní s týmto nákupom, kontaktujte nás.

Komunikácia je najlepší spôsob, ako vyriešiť problém, skôr ako poskytovanie negatívnu spätnú väzbu alebo iniciovanie verejnej sporu. Prosím, verím, že v priebehu transakcie, bez ohľadu na to, čo sa stane, budeme sa snažiť poskytnúť zákazníkom kvalitné služby.

Štítky: bluetooth receiv, jednotky usb flash, bluetooth 5.0 čip, auto mp5 prehrávač, bluetooth, fm vysielač, klasické bluetooth coche, bluetooth súprava, bluetooth automobilová handsfree súprava, stick usb, dvi bezdrôtový vysielač, auto headset

Druh Materiálu ABS
Funkcia 2 Auto bluetooth Handsfree
Názov Značky ZQ
Funkcia 4 Auto bluetooth audio Prijímač, Adaptér
Názov Modelu t10
Položka Druh Bluetooth Do Auta
Výstup 5V / 2.1
Položka Veľkosť 8.5 cm*7,5 cm*2,5 cm
Položka Hmotnosť 75g
Pôvod CN(Pôvodu)
Funkcia 3 AUX Vstup/výstup
Funkcia 1 MP3 Prehrávač Hudby
Špeciálne Funkcie fm vysielač
Certifikácia CE

Napísať recenziu

Handsfree Bluetooth Súprava do Auta Bezdrôtový FM Vysielač Audio Prijímač, Prehrávač MP3 USB Nabíjačka do Auta T10

Handsfree Bluetooth Súprava do Auta Bezdrôtový FM Vysielač Audio Prijímač, Prehrávač MP3 USB Nabíjačka do Auta T10

Handsfree Bluetooth Súprava do Auta Bezdrôtový FM Vysielač Audio Prijímač, Prehrávač MP3 USB Nabíjačka do Auta Funkcie: 1. Podpora Bluetooth hands-free telefón volanie cez jeho vstavaný mikrofón 2. Hluk a vietor potlačený CVC technológiu

Súvisiace produkty