WEIDA 4.6"Pre Sony Xperia T LT30 LT30i LT30P LCD Displej Dotykový Displej Digitalizátorom. Montáž BEZ Rámu s Free nástroj

Novinka

€9.90

/ €10.53

Skladom

Funkcie : 1. Farba: Black 2. Produkt: Zbrusu Nový ako Pôvodnú kvalitu. 3. Cena: Rozumné a konkurencieschopné ceny 4. Kontrola kvality: Všetky sú testované pred dodaním 5. Zásielky: Rýchle dodanie, poštovné za 1-3 dni 6. Po predaji služby: Výborný 100% spokojnosť Package zahrnuté:

1 x Montáž

1 x Nástroj

Ako Nainštalovať:

1)flex kábel je veľmi citlivé a ľahko poškodiť. Manipulujte opatrne.

2)Špeciálne náradie a zručnosti sú potrebné pre nahradenie tejto časti.

3)skúste to Prosím zvládnuť opravy alebo výmeny práce v suchých a prachu zadarmo prostredí bez priameho slnečného svetla.

4)inštaláciu tejto položky by mala byť vykonaná kvalifikovanou osobou.

Dodacie údaje:

Loď Z Číny (7~35 pracovných dní po celom Svete)

Návrat politiky

Prosím potvrďte položky je presne to, čo potrebujete. Ak kupujúci kúpil nesprávnu položku, nie je potrebné položka, nemôže inštalovať položky, alebo akýchkoľvek iných kupujúcich spôsobuje vráti, kupujúci je potrebné zaplatiť za spiatočnú prepravu a 15% z platby za predávajúci bezplatne(Príklad: expedičný poplatok, doplnenie stavov poplatok, Manipulačné poplatky a tak ďalej.

Záruka:

Ponúkame 30 dňovú záruku na všetky položky, ktoré ponúkame na predaj.

Zľavy:

Odporúčame veľkoobchodných objednávok a budete zarábať veľké zľavu, ak potrebujú veľké množstvo.

Čím viac nakupujete, tým väčšiu zľavu získate.

Pre celý predaj, kontaktujte nás prosím najprv pre špeciálnu zľavu.

Náš príbeh:

Spoločnosť bola založená v roku 2014, sme Spoločnosť, podnikanie Predaj. Sklad sa nachádza v Číne , Shenzhen, mesta, vedľa HongKong.

sme predovšetkým zaoberá výskum a vývoj, nákup, výroba a predaj mobilných telefónov, tablety a notebooky príslušenstvo. Podávame jednotlivcov, opravovne, distribútori, a veľkoobchodníkov. Naše produkty sú k dispozícii v širokej škále výrobkov a majú svoje vlastné profesionálne testovanie inštitúcií. cieľom poskytovať zákazníkom pokoj produkty.

Náš Cieľ: že Sme boli vždy poskytuje "Kvalita prvý, prvý Zákazník" s cieľom poskytnúť zákazníkom uspokojivé služby a hodnotné produkty a služby, a musíme poskytnúť rýchle a komplexné služby.

Budúcnosť: Máme veľa jedinečné výrobky, a dobrý vývoj platformy a bohaté skúsenosti, ktoré nám dáva dôveru v podnikanie v oblasti elektroniky a vytvorila dobrú povesť. To je naša podnikateľská filozofia a očakávanie, zdokonaľovať sa, pomáhame našim zákazníkom zlepšovať ich konkurencieschopnosť, dosiahnuť win-win spoluprácu a spolu rásť.

Spätná väzba:

Pred odchodom nás neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, prosím e-mail nás a dovoľte nám postarať sa o akékoľvek otázky, ktoré by ste mohli mať. Postaráme sa o každý problém, ktorý priniesol do našej pozornosti a odpovedať na každý e-mail, ktorý je odoslaný k nám. Ak sa nechceme dostať späť k vám do 24 hodín. Pošlite nám e-mail znova.

Štítky: obal pre sony xperia v, telefón xperia, capy sony xperia, ba950 batérie, batéria sony xperia m5, obal pre sony xperia t, lcd sony xperia, kódy sony xperia, oka sony xperia, sony xperia kermit

Typ Dotykového Displeja Kapacitný displej, multi-touch
LCD Auta Áno
Kontrola Kvality Všetky sú testované pred dodanie
Druh LCD displej a Dotyková Obrazovka Digitalizátorom.
Číslo Modelu Pre Sony Xperia T LT30 LT30i LT30P
Displej > 3"
Kompatibilné Značky Pre Sony Xperia T LT30 LT30i LT30P
Veľkosť 4.6 Inch
Položka Stav Nové
farba čierna
Rozlíšenie Displeja 1920X1080

Napísať recenziu

WEIDA 4.6

WEIDA 4.6"Pre Sony Xperia T LT30 LT30i LT30P LCD Displej Dotykový Displej Digitalizátorom. Montáž BEZ Rámu s Free nástroj

Funkcie : 1. Farba: Black 2. Produkt: Zbrusu Nový ako Pôvodnú kvalitu. 3. Cena: Rozumné a konkurencieschopné ceny 4. Kontrola kvality: Všetky sú testované pred dodaním 5. Zásielky: Rýchle dodanie, poštovné za 1-3 dni 6. Po predaji služby: Výborný

Súvisiace produkty