Van Halen Biker Dievčinu Tan T-Shirt pánske Oficiálne Licencované Pásmo Čaj S-XL

Novinka

€7.05

/ €8.71

Skladom

RM6828791847848725

Poznámka : veľkosti ponúkame, sú Ázijské veľkostí sa, prosím, informujte položka measurment starostlivo pred zakúpením .

O Materiál:

O dizajn : Obrázky sú iba vytlačené na prednej strane Obrázky sú iba vytlačené na zadnej strane predných aj zadných obrázku

O Zásielke:

Keď si objednáte, prosím zadajte správnu adresu doručenia, psč, meno a priezvisko. Po recevied vašej objednávky,pošleme vaše objednávky do 2 pracovných dní.O 10-45 pracovných dní dostanete tovar . Môžete skontrolovať vaše logistické informácie na tejto webovej stránke. Môžete sa pozrieť po niekoľkých dňoch, potrebuje nejaký čas na aktualizáciu.

O Návrate a Vrátenie:

1.Najprv nás kontaktujte pre všetky návrat alebo vrátenie peňazí v prípade.

2.Nebudeme vrátenie peňazí za nasledujúcich podmienok: kupujúci dať nesprávnej adresy kupujúceho nerobia colné odbavenie, kupujúci nechcem vyzdvihnúť balík, kupujúci v dovolenky nemôže prijímať balíka.

3.Vrátime vám alebo postarať sa o návrat na položku chybné, nesprávne produkt ,balík stratil , veľký rozdiel vo farbe a veľkosti.

Ak nie sú ďalšie otázky, vitajte na obráťte na zákaznícku službu, budeme trpezlivo a starostlivo pre vás poskytnúť podrobné odpovede.

Tešíme Sa Na Vaše Objednávky !!!

Štítky: most na gitaru tremolo, kapela tričko, do tímu van, biker tričko, massey, roll top, minimark markbass, nápoj mrazničky, stmievač fáze, pierko hawk

Textílie Typ Broadcloth
Názov Značky PEDRAZA
Kapucňou No
Golier O-Krku
Rukáv Dĺžka(cm) Krátke
Vzor Typ Tlač
Štýl Príležitostné
Rukáv Štýl Pravidelné
Materiál Bavlna

Napísať recenziu

Van Halen Biker Dievčinu Tan T-Shirt pánske Oficiálne Licencované Pásmo Čaj S-XL

Van Halen Biker Dievčinu Tan T-Shirt pánske Oficiálne Licencované Pásmo Čaj S-XL

RM6828791847848725 Poznámka : veľkosti ponúkame, sú Ázijské veľkostí sa, prosím, informujte položka measurment starostlivo pred zakúpením . O Materiál: O dizajn : Obrázky sú iba vytlačené na prednej strane Obrázky sú iba

Súvisiace produkty