Pre Vito Metris RK5 Elektrický lapač dvere Automobilu upravené automatické zámky Auto príslušenstvo Inteligencie

Novinka

€236.99

Skladom

Tento produkt je vhodný:pre Mercedes-Benz Metris RK5 Vito

vhodné Najmä rok:2015 rok 2019 rok

Dobrý deň, prosím zanechať správy, informácie o typ vozidla a rok.

Pre lepšiu čitateľnosť, tieto budú rozdelené do hlavy, obrázky a text.Ak máte akékoľvek otázky o produkte, prosím zanechať správu. Budeme reagovať do 24 hodín.Vzhľadom na veľké množstvo áut, tu sú len niektoré obrazy modely áut.

Bezpečné, vysoko kvalitné, elegantné a pohodlné.

Luxusné auto konfigurácia pre špeciálne účely vozidla

graceWhen užívateľ tlačí dvere na dotyk blokovací hák, elektrický lapač dvere sa automaticky pohlcovať zámok štátu.security6mm bezpečné sacie vzdialenosť, brankár automatické sacie vypnúť úplne zablokované.

Nízke noiseFrom dotyku vozidla blokovací hák do zámku dverí auta, celý proces je tiché a hluk je veľmi nízka.ComfortableFrom teraz, rozlúčiť sa hluk zatváranie dverí auta.High-endThe sacie dverí je veľmi nákladné vozidlo, ktoré bolo použité pred.

Bezpečnostné stráž, judikáty

Analýzy produktu špecifikácia

Produkt advantageDesign podľa údajov zámok carDirect náhradné auto lock modeNon-deštruktívne installationInterface zadok jointInstallation pozíciu a originálne auto zápas

Sacie dvere Modul compositionLock hlavu modul - lock bodyDrive výstroj - gear motor boxSelf-priming systém kontroly disku servo riadenie circuitDoor pozíciu detection system - kábel Holzer duálny pohotovostnom režime zisťovanie systemDriving kábel časti pôvodnej carSpecial-účel plug - in drôt postroj

Sacie dvere stručný introductionBy pomocou motorovej jednotky vytiahnuť zámok jazyk dverí zamky, problém, ktorý nemôže byť uzavretá, automaticky sa dá vyriešiť, a vplyv zámok je dosiahnuť užívateľ len museli zavrieť dvere jemne.

Produkt lietadlo streľba

Reálne zobrazenie času

Sacie dvere Princíp úvod

Učiť sa, master, uplatňovať

Sacie dvere Zatvorené stateWhen zámok jazyk je tlačený na tlačovej hlavy štátu, jazyk sa začína pohybovať v sile pružiny, zatiaľ čo jazyk začne pracovať, a jazyk a kábel sú synchronizované, motor box spojka je oddelená a Holzer snímač motora box je aktivovaná. Motor začne utiahnite pohybu a realizuje samostatne sacie plné zatočenie z povrchu.

Sacie Otvorené dvere stateWhen dvere / vonkajšie kľučky je zdvihne, ťah lana kľučky ťahá spoločné rameno, spojovacie rameno prestávky blokovací hák prístroja, blokovací jazyk otáča pozdĺž osi smer a uvoľňuje zámok pracky realizovať kompletné odblokovanie dverí.

Sacie dvere Relevantné úvod

Zobrazenie obrázka vo vnútri továrne a pod.

Prácu motora a lockGeneralizeThe motor na základne; prvý prevodový otočí na základňa, prvý prevodový pripojený na zámku jazyk uzamknutie vozidla, druhá výstroj otočené na základňu, turbíny v predkladaného s druhým výstroj a červ; prvý trvalý magnet na prvý prevodový; druhý s permanentným magnetom na turbíny; v poradí, v prvom trvalý magnet. Na Holzer snímača A, B, C a D zodpovedajúce postavenie magnety sú umiestnené na príslušnej pozícii druhého trvalý magnet, Holzer snímač E; a Holzer snímača A, B, C, D, E a elektrické elektrické prípojky, single chip mikropočítačový, ktorý ovláda motor sa automaticky zatvorí dvere zámok podľa signál sa vypočíta podľa signálu (prosím držte dvere gombík zavrieť dvere a zavrieť dvere).

Výroba specificationStable a spoľahlivé produkty pochádzajú, v R & dizajn a produkt controlIn cieľom znížiť zložitosť produktu, štandardizovaný dizajn bol zriadený a optimalizovať cez funkčné moduly. Môžeme realizovať design platformy a aplikácie zámku hlavu modul a počas jazdy zariadenie elektrický lapač dvere, rýchlo cez štandardizované a modularized metóda, a môže realizovať rozvoj výroby masovej výroby a produkt elektrický lapač dvere.

Výroba a technologyGeneralizeTo poskytnúť jeden z našich požiadaviek na zabezpečenie kvality výrobkov, sme vytvorili ideálne normy kvality vo všetkých aspektoch, z Výskumu a Vývoja, výroby, od surovín až po predaj, od nákupu na dodanie.Naše výrobky sa môže normálne pracovať v akejkoľvek oblasti klímy, denne alebo núdze, pracovného prostredia teplota -20°C - 50°C (prevádzková teplota skladovacia teplota)

Prísne kvalitatívne requirementsThe produkt bol prísne testované v laboratóriu pre viac ako 50 tisíc krát, a produktu, ktorý môže byť použitý až do 100000 krát (nad 10 rokov).Produkt prešiel veľmi prísne životnosť test, ktorý simuluje používanie vozidla v rôznych prostrediach a regiónov v Číne, a môže zabezpečiť, bezpečnosť, trvanlivosť a komfort produktov.

Štítky: elektrické náradie automobilov, rp1, dvere bližšie v aute, kimchi, auto klip pre mat, w447, vito w639, eado auto príslušenstvo, auto elektrický lapač zámok, auto prispôsobenie príslušenstvo

Položka Druh Boot Klapky
Výmenný Katalógové Číslo M-001-1
Externé Testovanie Certifikácia ISO9001
Umiestnenie na Vozidle Vľavo
Model Rok 2018
Krajina/Región Výroby Čína
Špeciálne Funkcie Automatické zablokovanie dverí
Materiál Plastové
Položka Dĺžka 53cm
Položka Hmotnosť 5KG
Montážna poloha Doprava
Výrobca Katalógové Číslo M-001-1
Názov Modelu M-001-1
Druh Materiálu Kov
Iné Katalógové Číslo M-001-1
Položka Výška 9m
Položka Šírka 26cm

Napísať recenziu

Pre Vito Metris RK5 Elektrický lapač dvere Automobilu upravené automatické zámky Auto príslušenstvo Inteligencie

Pre Vito Metris RK5 Elektrický lapač dvere Automobilu upravené automatické zámky Auto príslušenstvo Inteligencie

Tento produkt je vhodný:pre Mercedes-Benz Metris RK5 Vito vhodné Najmä rok:2015 rok 2019 rok Dobrý deň, prosím zanechať správy, informácie o typ vozidla a rok. Pre lepšiu čitateľnosť, tieto budú rozdelené do hlavy, obrázky

Súvisiace produkty