Primárne Olej Naplňte Lievik Catcher Vypustite Olej Lievik Auta Drip-Zadarmo Pre Harley Turné Dyna Softail Sportster Cafe Racer Honda

Novinka

€3.29

/ €4.32

Skladom

Vlastnosti Produktu:

Primárne Olej Naplňte Lievik + Lapač Oleja Vypusťte Olej Lievik+Olej Plniaci Lievik

Perfektná kombinácia hlavného Naplňte Lievik & Lapač Oleja Vypusťte Olej Lievik robí to pre vás ľahké odstrániť olej a pridajte olej pre váš motocykel kedykoľvek a kdekoľvek.

Najprv sa Zabránilo rozliatiu oleja na svoj motor, keď demontáž olejového filtra. Lapač Oleja lievik vkĺzne pod filter, a poskytuje prístup k spin filter z jeho vrchu.

Po druhé, Táto opakovane lievika umožňuje jednoducho pridať olej do základnej dutiny. Zúženia jednoducho zaskočí do derby kryt otvoru na povolenie hands-free náplň na uvedené modely.

Pohodlné karta umožňuje miesto zúženia v polohe s jednou rukou, a ploché kužeľ tvar uľahčuje vyplniť tesný oblasti bez neporiadok, alebo poliatím.

Thrid,To je Multi Purpost Auto Prenos Tmel Olej Lievik, môže byť široko používa na pridanie vody alebo oleja pre vaše auto alebo motorku.

Vyplňte vaše vysielanie a kľukovej skrine bez neporiadok. Toto zúženie je tvarované, aby sa zmestili do úzkych priestoroch, a je navrhnutý tak, aby dosiahli aj najťažšie miesta prístupu.

Anti-krkat dizajn zabezpečuje plynulý prietok oleja a hladkej oranžový plastový povrch sa ľahko čistí a po použití.

Popis:

100% Zbrusu Nový

Materiál: ABS Plast

Farba: Oranžová(Ako obrázky zobraziť)

Vypustite olej s ŽIADNY NEPORIADOK

Hangtab pre použitie na pegboards

Slúži aj ako náplň lievik

Punč a odtoková hadica príponou – v cene nižšej darí

Obutie:

Všetky aktuálne Harley-Davidson Turné, Dyna, Softail, Sportster a Všetky vpred modely kontroly

Vyhovuje väčšine Harley Honda, Kawasaki Yamaha KTM BMW, Ducati modely

Balík Obsahuje:

1 Sada Hlavného Naplňte Lievik + Lapač Oleja Vypusťte Olej Lievik+Olej Plniaci Lievik (Podľa Vášho Výberu)

Tipy: môžu byť niektoré farebný rozdiel medzi product & obrázky, ale nemá vplyv na použitie. Vzhľadom na ručné merania, môže byť 2cm tolerancie.

Tipy:

1. My odosielame do 2 pracovných dní po zaplatení. Odhadovaný Čas Doručenia nie zahŕňajú Colné Odbavenie, Kontrola, atď..

2. Import povinnosti/daní nie sú zahrnuté v položke cenu.

Veľmi ocenia za vašu Pozitívnu spätnú Väzbu, Svetlo Až 5-Hviezdičkový:

Zľavu / Odmenu za vašu druhého rádu a Exkluzívne Kvalitné Služby, Prosím pozitívnu spätnú Väzbu a Zdieľať s priateľmi! Pre Win-Win Situácia!

Akékoľvek otázky, Prosím neváhajte nás e-mailom, všetky správy sa budú zodpovedané v rámci 12 hodín v pracovný deň (Okrem sviatkov v Číne).

Naše pracuje od pondelka do soboty (GMT+8) 9:00 - 12:00 SOM 14:00 - 18:00 HOD.

Štítky: päty harley dyna, softail, harlley davidson časti, cmx300, 883 harley, dyna street bob, derby kryt harley hardvéru, harley davidson sportster, cafe racer reálnej, gz150

Motobike, Aby Univerzálny
Názov Značky TrichTu Mount
Položka Hmotnosť 152g
Položka Druh Zahŕňa & Okrasných Líšt
Pôvod CN(Pôvodu)
Druh Materiálu ABS Plast
Názov Modelu Olej Naplňte Lievik Vypustite Olej Lievik Olej Plniaci Lievik
Položka Šírka 0cm
Položka Dĺžka 0cm
Položka Výška 0cm

Napísať recenziu

Primárne Olej Naplňte Lievik Catcher Vypustite Olej Lievik Auta Drip-Zadarmo Pre Harley Turné Dyna Softail Sportster Cafe Racer Honda

Primárne Olej Naplňte Lievik Catcher Vypustite Olej Lievik Auta Drip-Zadarmo Pre Harley Turné Dyna Softail Sportster Cafe Racer Honda

Vlastnosti Produktu: Primárne Olej Naplňte Lievik + Lapač Oleja Vypusťte Olej Lievik+Olej Plniaci Lievik Perfektná kombinácia hlavného Naplňte Lievik & Lapač Oleja Vypusťte Olej Lievik robí to pre vás ľahké odstrániť olej a pridajte

Súvisiace produkty