Sada 6 String Sedlo Elektrická Gitara Tremolo Most Systém S Whammy Bar - Black

Novinka

€11.02

/ €14.70

Skladom

String Rozteč: Cca 10,5 mm. Farba:Čierna Materiál: Kov Hmotnosť: 320g/set Balík v cene: 1 x most 1 x Tela Mount Pazúr 3 x Pramene 6 x Namontujte Skrutky, 2 x Nitovacie Skrutky, 1 x Tremolo bar 1x kľúč Č. box balenie. Zabalený Bezpečne v Bubline Taška. Tovar s logom, ale fotky tu nie ukázať logo, a vzhľad a funkcie nie sú dotknuté. Ak potrebujete fotografie, prosím nechajte nám správu priamo, vďaka.

Oznámenie pre nákup príslušenstvo elektrické gitary

Pretože tam je tak veľa rôznych druhov elektronických gitarové príslušenstvo s vynikajúcou veľkosti a dodávateľov pre tento tovar sa líšia, spýtajte sa, prosím presnú veľkosť predajcovia priamo. Prosím zmerajte si veľkosť presne a potom dajte nám vedieť. Predávame iba podľa veľkosti uvedené sami v objednávke.

O veľkostiach

Pretože existuje veľa rôznych druhov gitary náhradné diely a príslušenstvo. Veľkosti obrázkov pre výrobky, ktoré potrebujete presnú veľkosť, aby sa zmestili na gitary boli uvedené. Prosím, potvrďte svoju veľkosť starostlivo pred objednávky. Niektoré prípustné chyby v určenom rozsahu by sa tam vzhľadom na rôzne opravy a chyby merania.

O farebný rozdiel

Všetky výrobky by mali byť fotografovať na mieste! Vzhľadom k streľbe svetla a rôznych obrazovkách, atď, fotografie farby by byť trochu odlišné od skutočných produktov. Všetky farby by mali podľa reálnych len na produkty.

O dodávky

Tovar by mal byť zaslané do 5-7 pracovných dní po tom, ako sme dostať svoje objednávky.

O veľkoobchod

Sme predávať len gitara, súčasti a príslušenstvo, a váš dotaz pre všetky veľkoobchod detaily by mali byť veľmi vítané a najvýhodnejšia cena by mala za predpokladu,

Štítky: floyd rose tremolo, most na gitaru tremolo, wilkinson, sedlo tremolo, amp bluetooth gitara, godin tremolo bar, floyd rose special, matic, arm tremolo, gitara systém bezdrôtového pripojenia

Hmotnosť 320G/Set
Druh most
miesto pôvodu Čína
Názov produktu Elektrická Gitara Tremolo Most
Pôvod CN(Pôvodu)
Materiály Kov
Veľkosť As shown in the photo
Farby čierna
Číslo Modelu DYQQ-ZL-IB

Napísať recenziu

Sada 6 String Sedlo Elektrická Gitara Tremolo Most Systém S Whammy Bar - Black

Sada 6 String Sedlo Elektrická Gitara Tremolo Most Systém S Whammy Bar - Black

String Rozteč: Cca 10,5 mm. Farba:Čierna Materiál: Kov Hmotnosť: 320g/set Balík v cene: 1 x most 1 x Tela Mount Pazúr 3 x Pramene 6 x Namontujte Skrutky, 2 x Nitovacie Skrutky, 1 x Tremolo bar 1x kľúč Č. box balenie. Zabalený Bezpečne v Bubline Taška.

Súvisiace produkty