1/4" BSP Mini In-Line Oiler Lubricator pre Pneumatické Nástroj & Kompresor Rúry

Novinka

€2.44

/ €4.62

Skladom

1/4" BSP Mini In-Line Oiler Lubricator pre Pneumatické Nástroj & Kompresor Rúry

Popis:

Tento oiler sa používa na spojenie medzi pneumatické nástroje a kompresor, automatické olejovanie, s filtrom a automatické zásobovanie vodou funkciu, zabrániť pneumatické nástroje bez dopĺňania paliva. To je 1/4 závitové pripojenie pneumatického automatické oiler s muţi a ţeny pripojenie závit. To je skvelé pre mazacie vzduchu nástroj pre malé pracovné miesta a môže sa predĺžiť si vzduchu nástroje životnosť a zlepšiť ich výkonnosť..

Vlastnosti: Pevná kovová konštrukcia s vysokou vplyv jasné, transparentné telo. Automatické in-line oiler pre malé nástroje. Pozrite si časť-cez nádrž ukazuje, keď sa olej je nízka. Prikladá medzi nástrojom a vzduchové hadice pre mazanie náradia počas používania. Poskytuje automatické mazanie vzduchu, pneumatické náradie, ktoré zabraňuje hrdzi a korózii. Umožňuje nástroje, mať hladšiu efektívnejšia prevádzka, ktorá rozširuje nástroje života.

Špecifikácie:

Materiál: zliatiny Zinku

Konektor Veľkosť: 1/4 vnútorný závit + vonkajší závit 1/4

Tlak: 150MPa

Teplota: -20~105℃

Veľkosť: 5,5 x 3.2 cm / 2.16 x 1.25"

Hmotnosť: 77g(cca.)

Poznámka:

1. Prosím, dovoľte 1-3 mm chyba v dôsledku ručné meranie. Vďaka za vaše porozumenie.

2. Monitory nie sú kalibrované isté, položka farby zobrazené v aplikácii fotografie môžu byť ukazuje mierne odlišný od skutočného objektu. Vezmite prosím na ten skutočný ako štandard.

Balenie Obsahuje:

1 x Oiler Lubricator

Štítky: vzduch oiler, pneumatické regulátor tlaku, oiler pneumatické, oiler, kompresor príslušenstvo, mazacia pištoľ mini, ar2000 regulátor, obchodné kompresor príslušenstvo, prírodné lubricator, kompresor

Druh Príslušenstvo
Číslo Modelu 1297628

Napísať recenziu

1/4

1/4" BSP Mini In-Line Oiler Lubricator pre Pneumatické Nástroj & Kompresor Rúry

1/4 BSP Mini In-Line Oiler Lubricator pre Pneumatické Nástroj & Kompresor Rúry Popis: Tento oiler sa používa na spojenie medzi pneumatické nástroje a kompresor, automatické olejovanie, s filtrom a automatické zásobovanie vodou funkciu,

Súvisiace produkty