PRENÁJOM LNYER Nové Dorazí Appliques Kvety Lištovanie Vintage Princezná plesové Šaty, Svadobné Šaty So Šatkou Vestidos De Noiva

Novinka

€201.37

/ €268.49

Skladom

PRENÁJOM LNYER Nové Dorazí Appliques Kvety Lištovanie Vintage Princezná plesové Šaty, Svadobné Šaty So Šatkou Vestidos de Noiva

1.M y priateľ,náš svadobné šaty sú vyrábané ručne namiesto masovo,použitá textília je výborná,takže prosím, nenechajte si porovnajte našu tovar s inými nízkymi svadby šaty v cene, ďakujem!

2.Cena je len na šaty neobsahuje žiadne príslušenstvo, ako sú rukavice,bunda,závoj a spodnička.

3. Robíme štandardnej veľkosti alebo vlastné vyrobené veľkosť,cena je rovnaká, prosím nechajte nám váš merania ak sa rozhodnete zákazku, prosím pozrite si nižšie meranie pokyn.

1) Plné Poprsie = palcoch alebo centimetroch

2) Pás =

3) Boky =

4) Dĺžka od pleca na plece =

5) Dĺžka rameno na podlahe = (od pleca na podlahu s motorovou topánky o)

6) Armseye(armhole)=

7) Výška= (od temena hlavy až k podlahe s vaše topánky o)

8) Šaty color =biela alebo slonová kosť

9) Šaty späť=čipky alebo zips

Materiál:všetky naše svadobné šaty,svadobné šaty,svadobné šaty,večerné šaty,ples šaty,bridesmaid, šaty,párty šaty,matka nevesty šaty a iné svadobné doplnky, textílie je Satén, šifón, taft, tyl, organza, zamat, atď.Všetky použitím vysoko kvalitných materiálov.

ak zákazník vyžaduje, ako hodvábny satén, bavlna. Preto sa snažíme naše najlepšie splniť požiadavky zákazníka.

Farba: môžete si vybrať akúkoľvek farbu, ktorú ako z farbu karty ,povedzte nám, farba číslo.

Od počítačových obrazoviek majú chromatické aberration, najmä medzi obrazovky CRT a LCD displeja, nemôžeme zaručiť, ktorá farba našich produktov bude presne rovnaké s fotografiami, ktoré ste videli.

Prosím vyberte štandardné veľkosti od veľkosti grafu.Ak štandardná veľkosť nebude vyhovovať,pošlite mi svoje skutočné merania ako ranu:

1) Plné Poprsie = palcoch alebo centimetroch

2) Pás =

3) Boky =

4) Dĺžka od pleca na plece =

5) Dĺžka rameno na podlahe = (od pleca na podlahu s motorovou topánky o)

6) Armseye(armhole)=

7) Výška= (od temena hlavy až k podlahe s vaše topánky o)

8) Šaty color =biela alebo slonová kosť

9) Šaty späť=čipky alebo zips

Ide o medzinárodnú prepravu. Tovar vám bude couriered z Číny na vašu adresu. Môžeme zložiť šaty inside out na ochranu lištovanie alebo šnurovanie. Budeme klásť šaty v kuriér taška. Parný stlačením sa odporúča po medzinárodnej prepravy

Prosíme o potvrdenie vašej objednávky (správnu veľkosť, farba, štýl) pozorne predtým, než sa rozhodnete zadať objednávku. Všetky objednávky sú usporiadané podľa vašich potvrdení objednávky.

Ako vždy, ak je tam problém, alebo ak je položka je neuspokojivé, prosím kontaktujte nás najprv pre rýchle a atisfactory rozlíšenie, napríklad, vrátenie alebo výmena ďalšie nové položky pre vás.

Prosím, láskavo kontaktujte nás na návrat na prvý do 48 hodín po obdržaní tovaru.

Vrátený položka musí byť v perfektnom stave, ako bola odoslaná na vás, nebolo zmenené a neboli nosené. Ak existuje akýkoľvek prach, špinavé škvrny, zmeniť, a tak sme sa nesmie ponúkať vrátenie peňazí.

Ponúkame BEZPLATNÚ OPRAVU na vaše šaty! No poštovné a odoslať ju späť a re-náklady na dopravu k vám budú na váš účet.

Je potrebné, aby na položku alebo šaty by mali byť vrátené k nám do 14 dní po návrate žiadosť je akceptovaná.

1.Budeme sa snažiť, aby váš online nákup, ako príjemné je to možné, ak máte nejaké obavy

prosím, neváhajte a kontaktujte nás čo sme skutočne chcete každý zákazník bude spokojný zákazník!

2.Bolo by veľmi ocenili, ak by ste mohli nechať nás pozitívnu spätnú väzbu,nám dať 5 hviezd, ak ste spokojní s šaty,prosím, kontaktujte nás prvá, ak nie je tam žiadne problémy.môžete poslať e-mailu alebo chatu s nami on-line,všetky e-maily budú zodpovedané do 1 pracovného dňa,ak nechcete dostávať náš odpoveď,prosím, láskavo odoslať váš e-mail,odpovieme vám čo najskôr.

Q1: môžem vrátiť alebo zrušiť šaty, ak zmením názor ?

A1:Aj štandardná veľkosť šaty sú vyrobené na objednávku pre jednotlivých zákazníkov. Vlastná povaha nášho šaty znamená zrušenie a návrat politiky je prísnejšie ako v iných predmetov, preto je dôležité, aby starostlivo.

Q2:ja mám strach o veľkosti a presná veľkosť a strih šiat. Ako môžem, aby som, aby správna veľkosť a fit ?

A2: Porovnajte svoje jedinečné merania s našimi meranie sprievodca, použite náš made-to-order model, ktorý umožňuje, aby vaše nás na šaty, na základe vášho presné merania na custom-fit oblečenie.

Štítky: princezná svadobné šaty viazané, smileven princezná svadobné šaty, princezná svadobné šaty appliques, hooltprinc svadobné šaty, lesk plesové šaty, svadobné šaty, späť princezná svadobné šaty, zlaté plesové šaty, svadobné šaty, gotický plesové šaty, svadobné šaty, satin plesové šaty, svadobné šaty, roztomilý plesové šaty, svadobné šaty

Skutočné Obrazy Áno
Svadobné Šaty Textílie Tylu
Výstrih V-Neck
Silhouette Plesové Šaty
Späť Dizajn Čipky
Vlak Súd Vlak
Svadobné Šaty Svadobné Šaty
Rukáv Dĺžka(cm) Bez rukávov
casamento župan de mariee
vestido noiva Mariage
Rukáv Štýl Spp Rukáv
Číslo Modelu LSB-99
Položka Druh Svadobné Šaty
Dekorácie Appliques
Pre Tehotné Ženy Áno
bruidsjurken svadobné šaty
Názov Značky prenájom lnyer
Módny Prvok vintage
vestido branco Gelinlik
Vstavaný Podprsenka Áno
Dĺžka Šiat Poschodie-Dĺžka
Pasu Prírodné
Nevesta Šaty abiti da sposa
trouwjurk Brautkleid
Pôvod CN(Pôvodu)

Napísať recenziu

PRENÁJOM LNYER Nové Dorazí Appliques Kvety Lištovanie Vintage Princezná plesové Šaty, Svadobné Šaty So Šatkou Vestidos De Noiva

PRENÁJOM LNYER Nové Dorazí Appliques Kvety Lištovanie Vintage Princezná plesové Šaty, Svadobné Šaty So Šatkou Vestidos De Noiva

PRENÁJOM LNYER Nové Dorazí Appliques Kvety Lištovanie Vintage Princezná plesové Šaty, Svadobné Šaty So Šatkou Vestidos de Noiva 1.M y priateľ,náš svadobné šaty sú vyrábané ručne namiesto masovo,použitá textília je výborná,takže

Súvisiace produkty