1.6" Mini Požičovňa Počítačov GPS Bezdrôtový Tachometer - USB Nabíjateľné - Nepremokavé PX5 LCD Displej Digitálne Hodinky

Novinka

€9.80

/ €13.07

Skladom

Funkcie:

*1. Keď vibrácií sa zistí alebo sa stlačí ľubovoľné tlačidlo, automatický režim spánku v statickom stave prebudia rýchlo.

*2. Veľký LCD displej so zeleným podsvietením funkcia umožňuje čítať čísla jasne v noci alebo v slabo osvetlenom prostredí.

*3. Displej piatich jazykoch: anglický/nemecký/francúzsky/španielsky/holandčina. Tam sú tiež 2 funkcie, ktoré spĺňajú rôzne požiadavky na koni, napríklad hodiny zobrazenie/stopky/travel vzdialenosť/čas na koni/maximálna rýchlosť/priemerná Rýchlosť / skok / kalórií, atď.

*4. Easy-to-read FSTN displej, keď na bicykli, po stlačení tlačidla "M + S" tlačidlá v rovnakom čase, podsvietenie režim sa aktivuje alebo deaktivuje.

*5. Cestné bicykle, horské bicykle, skladacie bicykle a ďalšie bežné bicykle sú kompatibilné s týmto požičovňa počítačov.

Špecifikácia:

Materiál: Plast

Farba: čierna (ako na obrázku)

Veľkosť: 5*6.5*1.8 cm

Hmotnosť: cca 90 g

Päť jazykov: anglický, nemecký, francúzsky, španielsky, taliansky

Poznámka: stopky môžete použiť v daždivých dní, ale nie pod vodou; predchádzanie expozície slnečnému žiareniu.

Obsah Balenia:

Počítač * 1

Bezdrôtové pripojenie sondy * 1

Bezdrôtová základňa * 1

Shockproof hubky pad * 2

Gumový krúžok * 1

Silný magnet * 1

Nylon kábel kravatu * 4

Príručka * 1

Poznámka:

1. Všetky obrázky sú profesionálne farebne odlíšené, ale vzhľadom na rozdiel v okolitého svetla a zobrazenie nastavenia zariadenia, môžu byť niektoré odchýlky medzi obrázkami na vás vidieť a položky seba. Vezmite prosím na vedomie, že.

2. Údaje je ručne merané, môžu byť niektoré odchýlky, ale to nemá vplyv na použitie.

Štítky: sledujte rytmus, bryton 450 prípade, android px5, magnet bike počítača bezdrôtové, počítadlo kilometrov na bicykli tachometra, bicykel hodinky, odomete rýchlomer gps, cyklistický gps mapy, cyklistické príslušenstvo rýchlomer bezdrôtové, sunnto

Pôvod CN(Pôvodu)
Certifikácia CE

Napísať recenziu

1.6

1.6" Mini Požičovňa Počítačov GPS Bezdrôtový Tachometer - USB Nabíjateľné - Nepremokavé PX5 LCD Displej Digitálne Hodinky

Funkcie: *1. Keď vibrácií sa zistí alebo sa stlačí ľubovoľné tlačidlo, automatický režim spánku v statickom stave prebudia rýchlo. *2. Veľký LCD displej so zeleným podsvietením funkcia umožňuje čítať čísla jasne v noci alebo