10pcs/veľa 440C ostré a odolné nerezovej ocele nahradenie hair clipper čepeľ

Novinka

€37.58

Skladom

10pcs/veľa 440C ostré a odolné nerezovej ocele nahradenie hair clipper čepeľ Poznamenať: všetky výrobky pochádzajúce z našej vlastnej továrni,konkurenčné ceny s vysokou kvalitou Kompatibilný s Laube, Oster, Andis, Conair, Wahl a Darí Odnímateľný Nožnice! Pohyblivé čepele majú dve možnosť materiál:keramické a ocele, pls zanechať správu po zaplatení poplatku,v opačnom prípade bude vysielať náhodné.

AFUPET je profesionálny výrobca, ktorý vyrába všetky druhy pet grooming výrobkov, ako s et hrebene,pet nožnice,pet,nože, pet nožnice,kefou pet a pet starostlivosť o nechty.

Máme 10 rokov bohatých skúseností s najnovšími technológiami,výrobky našej spoločnosti sú všetky horúce predaj v Európe, Južnej Amerike, na Strednom Východe, v Juhovýchodnej Ázii, Japonsku a Austrálii.

Usporiadané tak, aby sa loď do 3-7 pracovných dní od získať platbu.

Prepravovať jeden z FedEx,DHL,UPS,EMS a tak ďalej.

Dodacia lehota cca 3-15days

Prosím, dajte nám vedieť, ak nemôžete prijímať položky do 15 dní po ste zaplatili, potom môžeme skúmať ho,a obráťte sa na post office problém vyriešiť.

Keď sa zobrazí niektorý z našich produktov poškodený z prepravy alebo iný nedostatok,budeme radi, ak ho nahradiť žiadne poplatky.Zákazník musí platiť späť lodné náklady.

Akceptujeme"7 dní vrátiť":môžete vrátiť späť bez akýchkoľvek dôvodov do 7 dní po prijatí položky, stačí zaplatiť návrat lodné náklady.

Vitajte nám vaše rady (výrobky,služby a pod.),ospravedlňujeme sa za prípadné nepríjemnosti sa na vás.

Vašu úplnú spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité! Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi výrobkami a službami.

Ak máte akýkoľvek problém s našimi výrobkami alebo službami,prosím neváhajte a kontaktujte nás prvý,pred odchodom negatívnu spätnú väzbu.Urobíme najlepšie vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom možné.

Ak máte akékoľvek otázky,prosím neváhajte a kontaktujte nás.Mohli by sme online chat ali-obchodný manažér alebo by sme mohli zanechať správu o ali express.

Štítky: pro vlasy nožnice, clipper moser, clipper olej, nožnice lakmusový vlasy, úsilie nožnice, vľavo vlasy nožnice, moser, nožnice lesklé vlasy, hair clipper mazivo, pet kožušiny clipper

farba Sliver
appliancant pet
Balenie ŠTANDARD
Položka hair clipper čepeľ
Druh Čistenie A Strihanie Produkty
Dodacia Lehota v rámci 3days
Názov Značky NoEnName_Null
Materiál Nerezová Oceľ 440C
Položka Druh Nožnice
Číslo Modelu 8467-3
Číslo modelu. 8467-440c
miesto pôvodu ZHEJIANG ČÍNA
Pôvod CN(Pôvodu)

Napísať recenziu

10pcs/veľa 440C ostré a odolné nerezovej ocele nahradenie hair clipper čepeľ

10pcs/veľa 440C ostré a odolné nerezovej ocele nahradenie hair clipper čepeľ

10pcs/veľa 440C ostré a odolné nerezovej ocele nahradenie hair clipper čepeľ Poznamenať: všetky výrobky pochádzajúce z našej vlastnej továrni,konkurenčné ceny s vysokou kvalitou Kompatibilný s Laube, Oster, Andis, Conair, Wahl a Darí Odnímateľný

Súvisiace produkty